Starlight Sparkle Napisano Maj 20, 2020 Share Napisano Maj 20, 2020 Nie... może troszkę Jesteś osobom ciekawską? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 23, 2020 Share Napisano Maj 23, 2020 "osobom" xD Tak, jestem ciekawski. Pracujesz nad smukłą sylwetką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 23, 2020 Share Napisano Maj 23, 2020 taaak (w związku z czym przeszedłem na dietę redukcyjną) zrobiłeś ostatnio coś głupiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Maj 23, 2020 Share Napisano Maj 23, 2020 hmm Wydaje mi się, że tak Miałeś kiedyś doświadczenia paranormalne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 25, 2020 Share Napisano Maj 25, 2020 Tak, OBE Miałeś kiedyś kandydatkę na dobrą żonę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Maj 25, 2020 Share Napisano Maj 25, 2020 Tak.. chyba Miałeś kiedyś sprzeczkę z najlepszym kumplem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 26, 2020 Share Napisano Maj 26, 2020 Skądże, jestem wyjątkowo przyjacielski Odczuwasz zachwyt i wzruszenie widząc nowe, kucykowe arty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Maj 26, 2020 Share Napisano Maj 26, 2020 Tak Zwłaszcza o jednym kucyku. Lubisz polskie piosenki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Maj 27, 2020 Share Napisano Maj 27, 2020 Tak, ale mały ich % Lubisz być noszony na rękach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 27, 2020 Share Napisano Maj 27, 2020 Nie, ale mogę Cię ponosić, jeśli ładnie poprosisz Czy jesteś osobą buntowniczą? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Maj 27, 2020 Share Napisano Maj 27, 2020 (edytowany) 16 godzin temu, Cheerful Sparkle napisał: Nie, ale mogę Cię ponosić, jeśli ładnie poprosisz jestem zbyt gruba na takie szaleństwa 16 godzin temu, Cheerful Sparkle napisał: Czy jesteś osobą buntowniczą? absolutnie tak nie uznaje powszechnych trendów masz najulubieńszą na świecie rzecz? Żartowałam nie jestem gruba Edytowano Maj 28, 2020 przez swinkipinki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 28, 2020 Share Napisano Maj 28, 2020 Tak, laptopa Czy wolisz określenie "puszysta" zamiast gruba? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Maj 28, 2020 Share Napisano Maj 28, 2020 Tak Czy działa na Ciebie kawa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Maj 29, 2020 Share Napisano Maj 29, 2020 Tak, ale dopiero trzecia Czy unikasz niezdrowego jedzenia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 29, 2020 Share Napisano Maj 29, 2020 Tak, czasem ino wchłonę w przypływie natchnienia Obawiasz się samotności? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 29, 2020 Share Napisano Maj 29, 2020 nie, przywykłem Odchudzasz się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Maj 29, 2020 Share Napisano Maj 29, 2020 Nie, raczej na odwrót... Ćwiczysz na siłowni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Maj 29, 2020 Share Napisano Maj 29, 2020 NIe... mam siłownie w pracy Oglądasz programy kulinarne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Maj 29, 2020 Share Napisano Maj 29, 2020 nie interesuje Cię słowiańska kultura? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Maj 29, 2020 Share Napisano Maj 29, 2020 Tak Interesują Cię starożytność? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Maj 29, 2020 Share Napisano Maj 29, 2020 tak chciałbyś się cofnąć w czasie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Maj 29, 2020 Share Napisano Maj 29, 2020 Tak... ale nie daleko... może z 10 lat Potrafiłabyś dobrze wykorzystać jedno życzenie, gdyby ktoś Ci je podarował? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Maj 29, 2020 Share Napisano Maj 29, 2020 chyba nie jestem na tyle rozsądna by dobrze je wykorzystać masz jakieś plany na koronoweekend? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Maj 31, 2020 Share Napisano Maj 31, 2020 Nie.. nigdy nic nie planuję. Czy korna mocno wpłynął na Twoje życie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Maj 31, 2020 Share Napisano Maj 31, 2020 trochę mocno zepsuł moją pracę i ambitne wiosenne plany na lepsze życie czy boisz się koronaświrusa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się