Decaded Napisano Czerwiec 3, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2020 Nie. Czy masz już plany na wakacje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Czerwiec 3, 2020 Share Napisano Czerwiec 3, 2020 Na część wakacji tak Czy ulegasz czasem modzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 3, 2020 Share Napisano Czerwiec 3, 2020 Nie Czy lubisz podążać za trendami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Czerwiec 3, 2020 Share Napisano Czerwiec 3, 2020 Jeśli mi się spodobają to tak Lubisz grać w koszykówkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Czerwiec 3, 2020 Share Napisano Czerwiec 3, 2020 nieeee Lubisz filharmonię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Czerwiec 4, 2020 Share Napisano Czerwiec 4, 2020 tak lubisz wygrzewać się na słońcu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 5, 2020 Share Napisano Czerwiec 5, 2020 Tak... zwłaszcza gdy ostatnio mamy same zimne dni. Czy lubisz oglądać filmy detektywistyczne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Czerwiec 6, 2020 Share Napisano Czerwiec 6, 2020 Tak mam słabość do Herkulesa Poirot Czułeś się czasem do czegoś nieprzygotowany ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 8, 2020 Share Napisano Czerwiec 8, 2020 Tak Miałeś kiedyś do czynienia z sektą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 8, 2020 Share Napisano Czerwiec 8, 2020 Nie Łaziłeś kiedyś bez celu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 9, 2020 Share Napisano Czerwiec 9, 2020 Tak. Dokonywałeś hiperwentylacji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Czerwiec 10, 2020 Share Napisano Czerwiec 10, 2020 nie płynąłeś kiedyś statkiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Czerwiec 10, 2020 Share Napisano Czerwiec 10, 2020 nie masz w domu 3 fazy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 12, 2020 Share Napisano Czerwiec 12, 2020 W sumie to nawet więcej... Stawiasz sobie jakieś wyzwania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 12, 2020 Share Napisano Czerwiec 12, 2020 Tak. Codziennie. By przeżyć kolejny dzień. Uważasz że zarabiasz wystarczająco? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Czerwiec 12, 2020 Share Napisano Czerwiec 12, 2020 wystarczająco na moje fanaberie, więc chyba tak uważasz że umrzesz samotnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 13, 2020 Share Napisano Czerwiec 13, 2020 Nie... Nawet, jeśli moja żonka umrze wcześniej ode mnie to tyle zwierząt ile zamierzmy mieć to co najwyżej mogę pomarzyć, by umrzeć w samotności xD Jesteś chętny by poznawać nowe potrawy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 13, 2020 Share Napisano Czerwiec 13, 2020 Tak... ale nie do końca Są takie, które by się kijem nie tykało Zawsze jak masz okazje, to próbujesz czegoś nowego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 13, 2020 Share Napisano Czerwiec 13, 2020 Staram się, chociaż często lubię siedzieć na tym, do czego już jestem przyzwyczajona. Ale w wielu sytuacjach nie próbuję nowych rzeczy albo bardzo ciężko mi jest dotknąć czegoś nowego, więc odpowiedź to nie. Słuchasz czasami muzyki tak głośno, że potem Ci odpadają uszy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 13, 2020 Share Napisano Czerwiec 13, 2020 Ja zawsze cicho słucham muzyki... tylko dla siebie. W ogóle czasem ludzie pytają, czy ja cokolwiek słucham. Inna sprawa, że jak słucham to głównie na słuchawkach. Chociaż mam kolegę, który nawet jak na słuchawkach czegoś słucha, to wszyscy w pokoju wiedzą co leci. Lubisz szybko jeździć... samochodem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Czerwiec 13, 2020 Share Napisano Czerwiec 13, 2020 nie jak tankujesz samochód to zazwyczaj do pełna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Czerwiec 21, 2020 Share Napisano Czerwiec 21, 2020 Tak Jeździłeś kiedyś konno ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 22, 2020 Share Napisano Czerwiec 22, 2020 Nie pamiętam, ale chyba za dzieciaka na jakimś turnusie Tymbarku dosiadłem na chwilę konika Chodziłeś ostatnio w deszczu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Czerwiec 24, 2020 Share Napisano Czerwiec 24, 2020 niestety tak czy lubisz spać do późna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Czerwiec 24, 2020 Share Napisano Czerwiec 24, 2020 nie, bo cały dzień jestem nie wyspany pijasz kawę po 21? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się