Cheerful Sparkle Napisano Sierpień 16, 2019 Share Napisano Sierpień 16, 2019 Nie, a powinienem? Oglądasz Oscarowe filmy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 18, 2019 Share Napisano Sierpień 18, 2019 (edytowany) Nie/Tak, może... nie wiem. Chodzisz do kościoła? Edytowano Sierpień 18, 2019 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 19, 2019 Share Napisano Sierpień 19, 2019 Do cerkwi. Ale rzadziej niż kiedyś. Potrafisz zadbać o włosy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Sierpień 22, 2019 Share Napisano Sierpień 22, 2019 Tak Czy posiadasz tak zwaną "Anielską cierpliwość"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Sierpień 24, 2019 Share Napisano Sierpień 24, 2019 Tak. Czy zazdrościsz komuś sukcesów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 24, 2019 Share Napisano Sierpień 24, 2019 Nie mam skłonności do zazdroszczenia czegokolwiek. Cierpisz na chorobę lokomocyjną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Sierpień 25, 2019 Share Napisano Sierpień 25, 2019 Kiedyś tak... teraz już nie. Boisz się samotności? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 25, 2019 Share Napisano Sierpień 25, 2019 (edytowany) nie, lecz jestem na nią przygotowany masz w planach emigrację z kraju? Edytowano Sierpień 25, 2019 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Sierpień 25, 2019 Share Napisano Sierpień 25, 2019 (edytowany) Nie, ale w sumie nie mam jeszcze niczego w planach na życie, więc się zobaczy Dobrze minęły ci wakacje ? Spoiler Tak ośmielam się już zadać to pytanie. Edytowano Sierpień 27, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Sierpień 27, 2019 Share Napisano Sierpień 27, 2019 Zwykle tak... teraz już ich nie mam, więc zakładam, że gdyby były, to też by dobrze minęły. Czy myślałeś kiedyś nad zmianą nicka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Sierpień 27, 2019 Share Napisano Sierpień 27, 2019 Tak, dlatego zmieniłem Korzystałeś kiedykolwiek z sieci TOR? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Sierpień 27, 2019 Share Napisano Sierpień 27, 2019 Nie... Spotkałeś kiedyś na żywo jakąś gwiazdę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 27, 2019 Share Napisano Sierpień 27, 2019 ta, starego Cugowskiego z Budki Suflera Piłeś kiedyś bimber? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Sierpień 27, 2019 Share Napisano Sierpień 27, 2019 Tak, cytrynowy był. Golisz się regularnie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Sierpień 27, 2019 Share Napisano Sierpień 27, 2019 Tak. Czy ktoś odpowiedział w tej zabawie przed Tobą czym wprowadził Cię w konfuzję?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Sierpień 27, 2019 Share Napisano Sierpień 27, 2019 Zaryzykuję, że tak, bo pewnie przez te 121 stron coś się znajdzie Czy byłeś kiedyś na zlocie militarnym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Sierpień 28, 2019 Share Napisano Sierpień 28, 2019 Nie... Czy byłeś kiedyś na zlocie fanów anime? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 28, 2019 Share Napisano Sierpień 28, 2019 Nie Czy uczestniczyłeś kiedyś w szkoleniu organizowanym przez National Instruments? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Sierpień 28, 2019 Share Napisano Sierpień 28, 2019 Nie... po co Czy chciałbyś polecieć na Międzynarodową Stację? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 1, 2019 Share Napisano Wrzesień 1, 2019 Nie. DOBRZE MI NA ZIEMI Czy z żalem ukończyłeś ostatnio jakąś dobrą grę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 2, 2019 Share Napisano Wrzesień 2, 2019 Nie... w zasadzie dawno już nie gram po to, by skończyć jakąś grę. Czy strzelałeś kiedyś z procy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 2, 2019 Share Napisano Wrzesień 2, 2019 taaak udało Ci się skonstruować kiedyś kuszę, albo przynajmniej coś co ją przypomina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 2, 2019 Share Napisano Wrzesień 2, 2019 Hahaha... tak, ale bardziej coś, co ja przypomina. Brałeś kiedyś udział w walkach na miecze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 3, 2019 Share Napisano Wrzesień 3, 2019 Nie Muszę dopisać do bucket list Czy kiedykolwiek Twoją psychikę trawiła paranoja przed nalotem policji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Wrzesień 4, 2019 Share Napisano Wrzesień 4, 2019 Czasami Tak Czy masz dobre wyczucie rytmu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się