Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Nie Spoiler Wpiszę na swoją "listę życzeń" Zauroczyłeś się kiedyś w dziewczynie sprzedającej pieczywo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 18, 2019 Share Napisano Styczeń 18, 2019 Nie Często się zakochujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 18, 2019 Share Napisano Styczeń 18, 2019 Nie Wymyślałeś sobie kiedyś problemy, gdy było za spokojnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 18, 2019 Share Napisano Styczeń 18, 2019 Nie Po co mi problemy... trzeba się cieszyć jak ich brak. Zasnąłeś kiedyś na lekcji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 18, 2019 Share Napisano Styczeń 18, 2019 Tak Zaglądałeś koleżance z ławki pod spódniczkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 18, 2019 Share Napisano Styczeń 18, 2019 Nie Kto by robił coś takiego. Latałeś kiedyś dronem? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 18, 2019 Share Napisano Styczeń 18, 2019 1 minutę temu, Starlight Sparkle napisał: Kto by robił coś takiego. Spoiler Ummm... Nie, nie miałem tej przyjemności Spodziewasz się nowego członka naszej społeczności? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 18, 2019 Share Napisano Styczeń 18, 2019 Tak Nacja spamerów musi wzrastać. Czekasz z niecierpliwością, aż śnieg zejdzie i będziesz mógł pójść na rower? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 18, 2019 Share Napisano Styczeń 18, 2019 Tak, z tym że roweru nie mam. ALE i tak wszystko sprowadza się do jednego... Spoiler Niech się skończy zima! Spoiler ZIIIIIMA!!! Spoiler ZIMA Czy doświadczyłeś ostatnio wyjątkowego zachwytu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 18, 2019 Share Napisano Styczeń 18, 2019 Tak, a na imię jej... A mniejsza o to Zasnąłeś kiedyś przed komputerem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 18, 2019 Share Napisano Styczeń 18, 2019 Tak, zdarzyło się raz, jakiś rok temu. Planujesz napisać swój pierwszy fanfic, czy może już go napisałeś ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 18, 2019 Share Napisano Styczeń 18, 2019 Nie (odpowiadam tylko na pierwszą część pytania, bo druga przeczy zasadom gry, nie jest to odpowiedź na tak lub nie) Masz przypinki na torbie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 18, 2019 Share Napisano Styczeń 18, 2019 Nie, takowych nie posiadam Spoiler Jezu, muszę patrzeć co piszę, bo ewidentnie się zapominam, Przepraszam Czy zwiedziłeś kiedyś stolice innego kraju ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 18, 2019 Share Napisano Styczeń 18, 2019 (edytowany) Tak. Dwie. Jedna to Lyra w uroczej bluzie, a druga to przypinka z "logo" Dash Berlina (taki tam DJ). Muszę sobie załatwić przypinkę z Billem Cipherem Spoiler Ech, ktoś mnie uprzedził :/ Niestety, ale nie byłem za granicą. Czy zjadłeś przez przypadek ugotowany czosnek, który pływał w zupie? Edytowano Styczeń 18, 2019 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 18, 2019 Share Napisano Styczeń 18, 2019 (edytowany) Tak i powiem szczerze nienawidzę jak to się dzieje . Spoiler Wiem bywa tak, mi co drugi komentarz zwykle w ten sposób się psuje, ale co poradzić. Czy cofnąłbyś się w czasie i zamordował twórce, automatycznie wyskakujących reklam ? Edytowano Styczeń 18, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 18, 2019 Share Napisano Styczeń 18, 2019 Nie, nie jestem typem mordercy Spoiler O adblocku słyszał? Zjeżdżałeś kiedyś na rowerze z górki i nie mogąc wyhamować przed nadjeżdżającym pojazdem, jadącym ulicą przewróciłeś się wraz z rowerem, aby wybrać mniejsze zło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 18, 2019 Share Napisano Styczeń 18, 2019 Nie Ćwiczyłeś kiedyś szermierkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 18, 2019 Share Napisano Styczeń 18, 2019 Nie, ale chciałbym Spałeś kiedyś w hotelu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 18, 2019 Share Napisano Styczeń 18, 2019 Tak, zawszę kiedy jadę na wycieczkę, lub na wakacje. Udało ci się nie uronić łzy podczas oglądania ,,Króla Lwa" ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 18, 2019 Share Napisano Styczeń 18, 2019 Nie Spoiler I nie byłem w tym odosobniony Widziałeś Spirited Away? Spoiler Jeśli nie - to polecam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 18, 2019 Share Napisano Styczeń 18, 2019 Tak Oglądałeś bajkę Terra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 19, 2019 Share Napisano Styczeń 19, 2019 Nie, a powinienem? Podglądasz obsesyjnie aktywność innych użytkowników? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 19, 2019 Share Napisano Styczeń 19, 2019 Nie obsesyjnie, ale przeglądam. Masz swój ulubiony temat na forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 19, 2019 Share Napisano Styczeń 19, 2019 (edytowany) Tak i to ten temat Czy zamierzacie dziś spać po 2.00 ? Edytowano Styczeń 19, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 19, 2019 Share Napisano Styczeń 19, 2019 Tak! NO ILEŻ MOŻNA! Nie nużą Cię odrobinkę te gry "Tak lub nie", "X czy Y" ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się