Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Tak, mam Jeździsz na łyżwach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Nie Czy lubisz jeździsz konno? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Nie. Choć czasem na jakiś wycieczkach mi się zdarzy ale tak to nie. Lubisz gorzką czekoladę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Tak Twoja ulubiona postać MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 TAK Pamiętasz reguły tej gry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Tak Lubisz długo spać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Tak. Masz rodzeństwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Tak Wolisz wieś czy miasto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 5 minut temu, misterspauls napisał: Wolisz wieś czy miasto? To jest zabawa "TAK CZY NIE" ! Lubisz wieś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Tak. Chodzisz na siłownie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Nie, wolę ćwiczyć w mieszkaniu Brałeś udział kiedyś w zawodach sportowych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Nie. Wygrałeś kiedyś jakiś konkurs? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Nie Chciałbyś fruwać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Tak. Chciałbyś umieć czarować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Pewnie! Chciałabyś umieć się teleportować? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Oczywiście że TAK Chciałbyś być niewidzialny? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Nie potrzeba, często bez tego czuję się niewidzialny... Zagrałabyś w "piłkę błotną"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Tak. Byłeś kiedyś na spotkaniu bronies? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Nie, chciałem, ale nie dotarłem... Wracasz do oglądania wybranych odcinków MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Tak. Oglądałam ostatnio trochę ale ostatnio częściej słucham piosenek z MLP one pomagają mi się uspokoić i zrelaksować. Podobał ci się 8 sezon mlp? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 (edytowany) Tak, średnio Tylko kilka odcinków było epickie jak ten z Kirinami! Masz swoją własną playlistę kucykowych piosenek? Edytowano Styczeń 20, 2019 przez Cheerful Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Nie ale zamierzam załorzyć. Gdy byłeś mały oglądałeś mlp? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Nie, zacząłem będąc już duży! Nie chce Ci się spać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 nie - gdyż obudziłem się po 13 rozpowszechniasz facebookowe łańcuszki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 NIE Przeziębiłeś się tej zimy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się