Kucykowa MLP Napisano Styczeń 27, 2019 Share Napisano Styczeń 27, 2019 Czasem tak Masz lub miałaś konsole? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 27, 2019 Share Napisano Styczeń 27, 2019 Mam Nintendo Switch dzięki @Triste Cordis i nie żałuję zakupu, bo to naprawdę bardzo fajna konsola. A temu panu należą się podziękowania za to i za polecenie fajnego sklepu. Umiesz grać w szachy? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 27, 2019 Share Napisano Styczeń 27, 2019 Tak. Umiesz grać w pasjansa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 27, 2019 Share Napisano Styczeń 27, 2019 Tak Nosisz okulary? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 27, 2019 Share Napisano Styczeń 27, 2019 Tak ale zakładami je tylko czasami. Byłeś kiedyś świadkiem strasznego wypadku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Tak Masz tak czasem, że przysypiasz cały dzień, a przyjdzie noc, to jesteś pobudzona? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Tak Masz tak czasem, że cały dzień jesteś jak by nieobecny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Ano Masz tak czasem, że myślisz o jednym i tym samym sam nie wiesz czemu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Tak Gadasz przez sen? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Nie. Spoiler Przynajmniej nic o tym nie wiem... Masz kogoś w rodzinie z kim jesteś bardzo zżyty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Nie, już nie Lubisz zbierać muszle i kamyki z plaż ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Tak. Masz jakąś żecz która przynosi ci szczęście? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Raczej nie... amulety raczej nie działają, a szkoda. Wierzysz, że ktoś może się urodzić pod tak zwaną "Szczęśliwą Gwiazdą"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Tak. Znam kilka osób, które mogłyby być przykładem takiego stwierdzenia. Nie chodzi mi tu jednak o to, że nie miewają problemów, bo każdy jakieś posiada. Często nawet nie zdajemy sobie z tego sprawy. Jednak są to ludzie, którzy nawet z najgorszych sytuacji wychodzą zwycięsko. U nich nie ma porażek, bo zaraz po nich następują nieoczekiwane sukcesy na innym polu. Natomiast myślę, że sporo zależy również od nastawienia. Wyżej wymienione przeze mnie osoby to ludzie raczej uśmiechnięci i pozytywnie nastawieni do większości spraw - tacy, których mało rzeczy jest w stanie wyprowadzić z równowagi lub załamać. Może to jest klucz do sukcesu? Czy uważasz, że płacz jest oznaką słabości? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Nie każdy czasem płacze. Jadłaś kiedyś tacos? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Nie, nie miałam takiej okazji. Czy zachowywałabyś się inaczej, jeśli miałabyś pewność, że nikt Cię nie będzie oceniał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Tak Przejmujesz się opinią innych ludzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Niestety, tak. Czy zrobiłeś ostatnio coś wartego zapamiętania na dłużej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Nie. Czy twoi znajomi wiedzą że jesteś bronym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Ci bliżsi wiedzą, że oglądam serial i czerpię z tego dużą przyjemność. Nie czuję potrzeby opowiadania o tym każdemu, jeśli nie ma ku temu okazji - bo i po co? Czy podczas rozmowy Twoja twarz zdradza wszystkie emocje, nawet w momentach, kiedy próbujesz je ukryć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Raczej nie. Leciałaś kiedyś samolotem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 (edytowany) Tak, kilkukrotnie. Podobało mi się i kiedyś nawet poważnie myślałam nad pracą stewardessy. Czy jesteś osobą, która nie poddaje się, mimo porażek? Edytowano Styczeń 28, 2019 przez Cerssie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Nie mam żadnych wiadomości do przekazania światu. Chciałabyś mieć znów 6 lat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Zdecydowanie tak! Jeśli jest na tym forum jakiś Władca czasu, który chciałby się w wybrać w sentymentalną wyprawę z dziwnym człowiekiem... To w takim zgłaszam się na ochotnika. Czy jest coś, czym się wyróżniasz z tłumu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Tak jest parę takich żeczy. Masz czasem gdy śpisz wrarzenie że się unosisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się