Starlight Sparkle Napisano Styczeń 31, 2019 Share Napisano Styczeń 31, 2019 Tak Wierzysz, że zawsze jest nadzieja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 1, 2019 Share Napisano Luty 1, 2019 Nie. Potrafisz wszystko wybaczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 1, 2019 Share Napisano Luty 1, 2019 Prawie wszystko więc... Nie Jesteś bardzo cierpliwy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 1, 2019 Share Napisano Luty 1, 2019 Och, tak! Jesteś dumny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 1, 2019 Share Napisano Luty 1, 2019 Nie Bronisz swych przekonań do upadłego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 1, 2019 Share Napisano Luty 1, 2019 Nie. Czujesz przymus robienia wszystkiego na przekór komuś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Luty 1, 2019 Share Napisano Luty 1, 2019 Nie Lubisz truskawki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 1, 2019 Share Napisano Luty 1, 2019 Bardzo... Lubisz słodycze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 1, 2019 Share Napisano Luty 1, 2019 Uwielbiam i spożywam je zdecydowanie zbyt często. Jestem chuda jak patyk, ale później cera cierpi... Spoiler Żeby było zabawniej, to właśnie podjadam czekoladę. Czy jesteś "rannym ptaszkiem"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 1, 2019 Share Napisano Luty 1, 2019 Nie... Jeśli mogę, to śpię do południa. Lubisz ciszę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 1, 2019 Share Napisano Luty 1, 2019 Uwielbiam. Pomaga mi się skupić. Nie mogę pochwalić się posiadaniem podzielnej uwagi, więc każdy dodatkowy hałas mnie rozprasza. Czy jesteś osobą z natury spokojną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 1, 2019 Share Napisano Luty 1, 2019 Bardzo... Trzeba mieć nadludzkie moce, by mnie wyprowadzić z równowagi. Myślisz, że masz dobrą pamięć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 1, 2019 Share Napisano Luty 1, 2019 O rety, zdecydowanie nie. Kiedyś była ona fenomenalna, obecnie mogłaby być znacznie lepsza. Mam dobrą pamięć do szczegółów i rzeczy, na które inni często nie zwracają uwagi, to fakt. Chociaż tyle. Masz jakieś fobie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 1, 2019 Share Napisano Luty 1, 2019 Nie... i całe szczęście, bo niektóre z nich są przynajmniej dla ludzi takich jak ja dość irracjonalne. Uważasz, że wszystkie fobie można pokonać samodzielnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 1, 2019 Share Napisano Luty 1, 2019 Nie. Czy czujesz, że są sprawy, które Cię przerastają? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 1, 2019 Share Napisano Luty 1, 2019 Połowa mojego życia należy do tej grupy... Czy masz za sobą traumy, które towarzyszą Tobie do teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 1, 2019 Share Napisano Luty 1, 2019 Nie Uważasz, że dzisiejszy dzień będzie udany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 1, 2019 Share Napisano Luty 1, 2019 Tak. I był udany Czy spodziewasz się wszystkiego, co najlepsze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 1, 2019 Share Napisano Luty 1, 2019 Zazwyczaj nie oczekuje niczego... wtedy mam niespodziankę i unikam rozczarowania. Czy lubisz gapić się w gwiazdy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 1, 2019 Share Napisano Luty 1, 2019 TAK Czy masz pomysł na jutrzejszy obiad? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 1, 2019 Share Napisano Luty 1, 2019 Nie Siedzisz dziś do późna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 1, 2019 Share Napisano Luty 1, 2019 taaaak. jutro przecież sobota Chciałbyś aby wydano kolejną część Sly Cooper na ps4/ps5 ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 1, 2019 Share Napisano Luty 1, 2019 hmm nie znam tego... ale dlaczego nie. Chciałbyś, by ponownie puszczali dawne kreskówki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 1, 2019 Share Napisano Luty 1, 2019 zdecydowanie tak kojarzysz tego typa: ? Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 1, 2019 Share Napisano Luty 1, 2019 TAK Czy chciałbyś Chrysalis w 9-tym sezonie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się