Cerssie Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Nigdy. Raczej na metkę z ceną albo skład danej rzeczy. Czy miałeś kiedyś problemy ze snem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Zależy, co nazywamy problemem ze snem... ostatnio za szybko zasypiam, co dla mnie jest problemem, gdyż tego nie lubię. Czy kupując cokolwiek, sprawdzasz opinie w internecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Tak, z ciekawości, co inni piszą. Zwłaszcza jeśli ma to być droga rzecz. Powiedział Ci ktoś kiedyś, że głupi jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Nie... Pokłóciłeś się z kimś tak, że doszło do rękoczynów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Nie. Moją bronią są słowa. Byłeś pilnym uczniem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Czasami... głównie jak mnie coś interesowało. Miałaś świadectwo z paskiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Prawie zawsze. Zdarzało ci się wagarować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Nie Bardzo Ci się nudzi w pracy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Nie Lubisz lody o smaku warzywnym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Nie miałam przyjemności próbowania takich lodów. Chyba że liczy się tutaj koperek, znaleziony w pudełku po lodach. W takim razie - nie, nie lubię. Lubisz owoce morza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Ano. Rzadko jadam, ale nie mam jakichś złych wspomnień. Czy masz tysiące różnych tapet na pulpit? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Nie. Mam jedną, która mi się spodobała jakieś 3 lata temu i od tamtej pory jej nie zmieniam. Czy masz uporządkowany pulpit? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Tak. Nie mam ani jednej ikonki. Lubisz tortillę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Tak; Masz słuch absolutny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Tak. Lubisz jak Cię ktoś drapie po plecach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Raczej nie. W większości przypadków nie lubię, gdy ktoś mnie dotyka. Czy jesteś typem "zbieracza"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Nie Przywiązujesz się do rzeczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Nie, przywiązywanie się by mnie krępowało Lubisz słowa typu "słitaśny"? Spoiler Np. słitaśny kucyś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Tak Lubisz używać emotikon? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 TAK Lubisz NADUŻYWAĆ emotikon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Niestety tak... niektórzy nawet twierdzą, że przesadzam z nimi. Widziałeś kiedyś coś, co się już nie odwidzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Tak Spoiler Nawet nie chcę mówić co Oglądałeś jakieś odcinki z kucykami w ciągu ostatniego tygodnia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Oczywiście, że tak. Pojedyncze odcinki, ale ciągle czekam na coś więcej czasu, by sobie przypomnieć całość od sezonu 1. Zrobiłeś kiedyś coś, co nie powinieneś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Tak Lubisz poważne rozmowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Uwielbiam, ale rzadko, kiedy jest okazja z kimś tak porozmawiać. Często zaczepiasz ludzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się