Cheerful Sparkle Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Nie. Lubisz poznawać nowe osoby? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Tak. Od każdego można się czegoś nauczyć. Od jednego więcej, a od drugiego mniej, ale zwykle jakieś nowe wiadomości się zdobędzie. Znasz jakieś języki obce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Tak. Będziesz oglądał tegoroczne Oscarowe filmy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Nie wiem... Pewnie nie. Czy jest coś, za co chciałbyś się wziąć, ale ciągle to odkładasz na później? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Nie Wstajesz rano do pracy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Tak... Jest na forum ktoś, z kim chciałbyś pogadać w realu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 TAK, niejedna osoba Dasz radę być na forum przez dzień? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Czarno to widzę, ale można próbować. Planujesz pojechać na jakiś zjazd, nie koniecznie kucykowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Tak Próbowałeś kiedyś rzeźbić w drewnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Nie... Nie mam do tego smykałki Znasz jakieś sławne osoby? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 No tak, z jakiegoś powodu są sławne. Używasz Discorda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 (edytowany) Nie Piliście już kawusię na rozbudzenie organizmu ? Edytowano Luty 7, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Nie. Raczej nie piję kawy. Aktualnie staram się rozbudzić w drodze do pracy. Wyspałeś się dzisiaj? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Tak. Mam do pracy na 10 Masz dziś dobry humor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Uzyskałam świetny wynik za raport z badań z podstaw psychologii, więc tak. Zdecydowanie mam dobry humor i mam nadzieję, że szef mi go dzisiaj nie zepsuje. Czy u Ciebie dzisiaj również jest nieco bardziej "wiosennie"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Nie. Wszędzie leży śnieg i jest bardzo zimno. Lubisz walentynki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Nie przepadam. Nie jestem fanką komercjalizacji tego święta. Spoiler I nie, nie mówię tak tylko dlatego, że mogę ten dzień spędzić co najwyżej z kotem i pudełkiem lodów, oglądając w telewizji filmy wątpliwej jakości. Dostałaś kiedyś od kogoś walentynkę, skoro już zeszło na ten temat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Nie nigdy Pracowałaś kiedyś całą noc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Zdarzyło mi się przygotowywać różne prace na zajęcia przez większość nocy, ale pracować - nie. Czy masz już określone cele na przyszłość, do których dążysz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Tak mniej więcej. Czy pytania, jakie zadajesz lub tematy, w jakich się udzielasz na forum, są w jakiś sposób związane z przerabianymi materiałami na studia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Tak, moim celem jest wtargnięcie do Waszych umysłów, by przeanalizować każdą myśl, poznać słabości i wykorzystać je potem przeciwko Wam... Spoiler Studiuję psychologię, więc chyba można uznać, że jest w tym stwierdzeniu trochę prawdy. Ale tylko trochę. Czyżbyś był zaniepokojony moją osobą? To przez te wczorajsze piece? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Nie... ale rozbudziłaś zainteresowanie. Planujesz po studiach zostać psychoterapeutką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Nie, mam nieco inne plany na życie. Przeczytałeś ostatnio jakąś złą książkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 (edytowany) Tak, chociaż nie jestem pewien czy była zła w sensie, źle napisana mi po prostu się nie podobała . Spoiler ,,Harry Potter i przeklęte dziecko"- Przyznam szczerze kiedy to kupowałem skakałem z radości, ale później mogę powiedzieć, że czułem się lekko rozczarowany. Zdarza ci się płacić, za własne lenistwo ? Edytowano Luty 7, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Cały czas. Chociaż to rodzice nazywają mój stan lenistwem, a tak naprawdę jestem wycieńczona i tyle. A później wszystko zawalam i mam do siebie pretensje. Spoiler I tak książka jest tragiczna, byłam bardzo oburzona, kiedy ją przeczytałam. Udaję, że nigdy nie została wydana, bo jest gorsza niż większość fanfiction. Czy miałeś kiedyś świadomy sen? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się