Cheerful Sparkle Napisano Luty 15, 2019 Share Napisano Luty 15, 2019 Nie, nie lubię podróżować, zawsze mnie to stresuje Zakochałeś się kiedyś w sąsiadce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 15, 2019 Share Napisano Luty 15, 2019 Nie Byłeś kiedyś na jakimś zlocie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 15, 2019 Share Napisano Luty 15, 2019 Nie, ale będę chciał być. Spoiler Chyba będzie jakiś w marcu Pijesz dużo wody? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 15, 2019 Share Napisano Luty 15, 2019 Tak Odchudzałeś się kiedyś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 15, 2019 Share Napisano Luty 15, 2019 Nie, nie musiałem Czułeś ostatnio niepokój? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Luty 15, 2019 Share Napisano Luty 15, 2019 Nie. Czy czujesz się dobrze po dzisiejszym dniu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 15, 2019 Share Napisano Luty 15, 2019 Tak, znakomicie Czy jutro (właściwie to dzisiaj) czeka Cię ciekawy dzień? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Luty 15, 2019 Share Napisano Luty 15, 2019 Myślę, że tak. Czy lubisz poniedziałki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Luty 15, 2019 Share Napisano Luty 15, 2019 (edytowany) Nie i nie wygaduj takiej herezji , nikt nie lubi poniedziałków. Spoiler Zazwyczaj Przeczytałeś jakiś fanfik o długości co najmniej 500k słów ? Edytowano Luty 15, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 15, 2019 Share Napisano Luty 15, 2019 Eee... nie Napisałeś kiedyś opowiadanie, które następnie wysłałeś do jakiegoś czasopisma powiedzmy "Nowa Fantastyka"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 15, 2019 Share Napisano Luty 15, 2019 Nie, do szuflady ino Znasz kogoś, kto dzwoni do innych w środku nocy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 15, 2019 Share Napisano Luty 15, 2019 Tak... ja czasem Znasz jakąś nieziemską gadułę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 15, 2019 Share Napisano Luty 15, 2019 Tak. NON STOP przymus mówienia... a ja tak lubię się wyciszyć Znasz kogoś kto wypija 0,7 l duszkiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 15, 2019 Share Napisano Luty 15, 2019 Nie... i nie wiem, czy to jest coś, czym warto się chwalić. Znasz kogoś, kto Cię drażni, ale musisz go tolerować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 15, 2019 Share Napisano Luty 15, 2019 Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!!! Znasz jakiegoś bota? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 15, 2019 Share Napisano Luty 15, 2019 Tak... uroczy bot o imieniu Rainsalis. Planujesz zmienić telefon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 15, 2019 Share Napisano Luty 15, 2019 Tak. Właśnie za półtorej tygodnia będę mieć nowy. Szukasz pracy/nowej pracy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Luty 15, 2019 Share Napisano Luty 15, 2019 Nie. Myślę do jakiego liceum pujść. Masz swojego zwierzaka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Luty 15, 2019 Share Napisano Luty 15, 2019 Tak Czytasz ff? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Luty 15, 2019 Share Napisano Luty 15, 2019 Taaaaaak i nie tylko! Czy lubisz nietoperze? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Luty 15, 2019 Share Napisano Luty 15, 2019 Tak, bezwarunkowo , kiedyś w małym zoo mogłem potrzymać kilku tygodniowe nietoperzyki, niepamiętań jednak jaka to była konkretna rasa. Spoiler Jesteś nocnym markiem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Luty 15, 2019 Share Napisano Luty 15, 2019 Tak... Czy lubisz Metro? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 15, 2019 Share Napisano Luty 15, 2019 Nie przepadam. Jakoś tak tam... dziwnie Zdarza Ci się odpalać ulubione piosenki, żeby sobie poprawić nastrój? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 16, 2019 Share Napisano Luty 16, 2019 Cały czas to robię... Bywasz czasem zły na siebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Luty 16, 2019 Share Napisano Luty 16, 2019 Tak...zazwyczaj co najmniej raz dziennie . Czytałeś kiedyś komiksy Kaczora Donalda ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się