Danio Doża Venucci Napisano Marzec 2, 2019 Share Napisano Marzec 2, 2019 (edytowany) Tak Spoiler Miałeś kiedyś szczenięce zauroczenie ? Spoiler Dokładniej chodzi mi o to czy w wieku od 4 do 8 lat, mogłeś z dumą przyznać, że masz chłopaka/dziewczynę. Edytowano Marzec 2, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 2, 2019 Share Napisano Marzec 2, 2019 Tak. W przedszkolu się lizałam z chłopakiem na środku dywaniku. Lubisz rysować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Defiler Napisano Marzec 2, 2019 Share Napisano Marzec 2, 2019 Tak. Lubię i Rysuje ale bardzo słabo. Czy lubisz Linkin Park? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Marzec 2, 2019 Share Napisano Marzec 2, 2019 Nie słyszałam nigdy o tym. Jesteś łatwowierny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Marzec 2, 2019 Share Napisano Marzec 2, 2019 Nie... Czy lubisz wpatrywać się w ogień? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Defiler Napisano Marzec 2, 2019 Share Napisano Marzec 2, 2019 Tak. Czuję że w nim jest coś pięknego i potężnego. Czy czytałeś/czytałaś Fallout Equestria? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Marzec 2, 2019 Share Napisano Marzec 2, 2019 Tak. Na początku bardzo mi się podobało. Potem poziom zaczął lecieć na łeb, na szyję xd. Podobnie jak PH. Czy topiłeś się kiedyś w wodzie (w jeziorze, morzu itp.)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Defiler Napisano Marzec 2, 2019 Share Napisano Marzec 2, 2019 Nie, nigdy mi się nie zdarzyło gdyż dobrze pływam i wiem co robić by się nie utopić. Czy wierzysz w duchy? (ja tak) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Marzec 2, 2019 Share Napisano Marzec 2, 2019 (edytowany) Nie... Leciałeś kiedyś samolotem? Edytowano Marzec 2, 2019 przez Kucykowa MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kao Napisano Marzec 2, 2019 Share Napisano Marzec 2, 2019 Nie Oglądałeś kiedyś mlp w towarzystwie znajomych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Marzec 2, 2019 Share Napisano Marzec 2, 2019 Tak ale tylko raz. Masz jakieś gadżety z mlp? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kao Napisano Marzec 2, 2019 Share Napisano Marzec 2, 2019 Tak Czy wstydził byś się pójść do szkoły/pracy w stroju postaci z mlp? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Marzec 2, 2019 Share Napisano Marzec 2, 2019 Raczej tak (powiedzmy że nie mam dobrych relacji ze swoją klasą) Czy twoi znajomi ze szkoły/pracy wiedzą że jesteś bronym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Marzec 2, 2019 Share Napisano Marzec 2, 2019 Nie nawet moja rodzina nie wie że jestem bronym Czy jesteście o kogoś zazdrości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Marzec 2, 2019 Share Napisano Marzec 2, 2019 Nieeeeee! No chyba, że o Pinkamene. Czy byłeś kiedyś na strzelnicy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Marzec 2, 2019 Share Napisano Marzec 2, 2019 Tylko raz byłem Czy chcecie być w Equestrii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Marzec 2, 2019 Share Napisano Marzec 2, 2019 Nie. Czy pobiłeś kiedyś kogoś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Marzec 2, 2019 Share Napisano Marzec 2, 2019 Raczej nie Śnił ci się ostatnio zły sen? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 2, 2019 Share Napisano Marzec 2, 2019 Coś tam mi się śniło, ale nie pamiętam. Zwykle bardzo mało snów zapamiętuje. Śnił Ci się kiedyś koszmar tak straszny, że nigdy nie chcesz powtórki tego snu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 2, 2019 Share Napisano Marzec 2, 2019 Nie. Wręcz przeciwnie - chciałbym powtórki, bo lubię silne wrażenia Wiał dzisiaj u Ciebie zimny wiatr? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 2, 2019 Share Napisano Marzec 2, 2019 Nie... słoneczko, ciepło i fajnie było cały dzień. Nie ma już u Ciebie śniegu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 2, 2019 Share Napisano Marzec 2, 2019 Gdzieniegdzie po górach jeszcze jest Czujesz się zmęczony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 2, 2019 Share Napisano Marzec 2, 2019 Nie... cieszę się, że jest sobota i jutro nie trzeba nigdzie wstawać. Czy czujesz, że coś pójdzie nie tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Marzec 2, 2019 Share Napisano Marzec 2, 2019 Nie Masz już plany na ten tydzień? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 2, 2019 Share Napisano Marzec 2, 2019 Niestety tak... od rana przez 8 godzin. Czy zrobiłaś ostatnio coś niesamowitego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się