Cheerful Sparkle Napisano Marzec 13, 2019 Share Napisano Marzec 13, 2019 Nie, cechuję się wzorową pamięcią Zażywałeś kiedyś coś na pobudzenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 13, 2019 Share Napisano Marzec 13, 2019 Nie... chyba że liczymy kawę. Lubisz, gdy ludzie Cię słuchają? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Marzec 13, 2019 Share Napisano Marzec 13, 2019 Tak Masz jakieś książki z dziedziny fantasy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 13, 2019 Share Napisano Marzec 13, 2019 Tak... całą masę Czytasz dużo książek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 13, 2019 Share Napisano Marzec 13, 2019 Nie tak dużo jak bym chciał... Czy jest coś, co Cię ekstremalnie podnieca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Marzec 13, 2019 Share Napisano Marzec 13, 2019 (edytowany) Tak Boli cię głowa? Edytowano Marzec 13, 2019 przez Kucykowa MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 13, 2019 Share Napisano Marzec 13, 2019 Nie. Jesteś zmęczona dzisiejszym dniem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 13, 2019 Share Napisano Marzec 13, 2019 Tak Wypominasz sobie jakiś błąd? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Marzec 13, 2019 Share Napisano Marzec 13, 2019 Tak. Czy lubisz słuchać czytania ff? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 13, 2019 Share Napisano Marzec 13, 2019 Tak Czy lubisz być w ruchu w czasie słuchania audiobooków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Marzec 13, 2019 Share Napisano Marzec 13, 2019 Czasem tak, czasem nie. Czy długo się myjesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 13, 2019 Share Napisano Marzec 13, 2019 Nie Martwisz się o coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Marzec 14, 2019 Share Napisano Marzec 14, 2019 Tak, wiecznie martwię o wszystko i najczęściej są to rzeczy, którymi nikt inny nie zawracałby sobie głowy. Czy zdarza Ci się nieświadomie kierować w życiu stereotypami? 10 godzin temu, Starlight Sparkle napisał: Tak. Chyba nie ma osoby, która by nie była. Czyli to jednak prawda, że nie jestem człowiekiem... Wiedziałam! *X-Files theme plays softly in the background* 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Marzec 14, 2019 Share Napisano Marzec 14, 2019 Czasami tak ale rzadko mi się zdarza. Kogoś pobiłeś jak cie wkurzył na maksa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Marzec 14, 2019 Share Napisano Marzec 14, 2019 Tak. Czy piłeś kiedyś alkohol w miejscu publicznym z grupą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 14, 2019 Share Napisano Marzec 14, 2019 Nie. Zanosiłeś kiedyś pijanego kolegę do domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Marzec 14, 2019 Share Napisano Marzec 14, 2019 Nie Czy leżałeś pijany w miejscu publicznym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Marzec 14, 2019 Share Napisano Marzec 14, 2019 O matko, zdecydowanie nie. Nigdy nawet nie byłam na takim etapie upojenia alkoholowego. Czy rozważasz możliwość, że tak naprawdę nie istniejemy, tylko jesteśmy częścią jakiejś symulacji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Marzec 14, 2019 Share Napisano Marzec 14, 2019 Nie, tylko wierzę boga. Czy kogoś pobiłeś do nieprzytomności? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Marzec 14, 2019 Share Napisano Marzec 14, 2019 Miałem w swoim życiu kilka przyjacielskich nawalanek, ale nigdy nic tak poważnego. Czy myślisz, że jesteś częścią większej całości ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Marzec 14, 2019 Share Napisano Marzec 14, 2019 Tak, myślę o sobie jako o elemencie pewnej układanki. Czy byłbyś w stanie wybaczyć zdradę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Marzec 14, 2019 Share Napisano Marzec 14, 2019 Ciężka decyzja... zależy od sytuacji. Gdyby mnie dziewczyna zdradziła, to nie wiem, czy bym dał druga szansę. Czy często chodzisz do spa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 15, 2019 Share Napisano Marzec 15, 2019 Nie Czy często odwiedzasz biblioteki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 15, 2019 Share Napisano Marzec 15, 2019 Nie, nie mam tyle czasu co kiedyś Chodzisz do salonu masażu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Marzec 15, 2019 Share Napisano Marzec 15, 2019 Nie, choć prawdopodobnie powinnam. Czy miewasz wrażenie, że ludzie się ukradkiem z Ciebie śmieją? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się