Maklak2 Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Przeglądałem sobie youtuba i znalazłem dwie bajki o koniach, ale tam są też ludzie. Jewel Riders trochę mi nastrojem przypomina skrzyżowanie G1 i którejkolwiek z wielu bajek o młodych herosach broniących świata przed złem z pomocą magicznych przedmiotów (He-Men, Power Rangers, Captain Planet, itp.) Horseland zapowiada się ciekawiej i nieco przypomina nastrojem My Little Pony tales. Tam też są ludzie. Space Stallions - nie ma takiej bajki, tylko samo intro zrobili, ale [...]. Link do komentarza
Suchy2601 Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 'Inne bajki o KONIACH' Uważasz że kucyki to konie?! Płoń heretyku! D: Link do komentarza
Maklak2 Napisano Wrzesień 10, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Heh, mój błąd. To forum jest trochę zagmatwane z róznymi podforami i nie byłem pewien, czy wrzucić tu, czy do offtopa w dziale Discorda. Odnośnie Jewel Riders. Oglądam sobie pierwszy odcinek, a tam rozmowa o białym alicornie Sunstar: - "What kind of a unicorn are you?" - "Unicrons don't have wings." - "She must be a bird." - "No, I am a unicorn, jus't different, that's all." Tamte konie mają nawet cutie marki, są po prostu większe od kuców. Link do komentarza
Rarity115 Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Bajka o koniach? Mustang z Dzikiej Doliny,Dolina Koni [serial animowany],Dogonić marzenia,Okruszek,Charli jednorożec,Nico jednorożec, Srebrny rumak. A kucyki? Oczywiście: My Little Pony: Przyjaźń to magia! Link do komentarza
Cygnus Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Nie rozumiem racji bytu tego tematu. Link do komentarza
Unbridle Napisano Wrzesień 19, 2012 Share Napisano Wrzesień 19, 2012 Ja dobrze pamiętam Srebrnego rumaka(ang. The Silver Brumby), Mustanga z Dzikiej Doliny i Dolinę Koni (ang. Horseland). Link do komentarza
Kaoma Napisano Wrzesień 22, 2012 Share Napisano Wrzesień 22, 2012 1. MLP to kuce,a nie konie. 2. Nie pamiętam za wiele bajek oprócz Horseland i Mustang z Dzikiej Doliny i jakaś tam Princess Starla i coś tam,ale to już oglądała siostra... Link do komentarza
BiP Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 no szczerze to za wiele nie było takich bajek o koniach tudzież kucykach ( nie licząc poprzednich generacji ) , znacznie więcej było bajek ogulnie o zwierzętach . Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Może edit bajki o parzystokopytnych? Link do komentarza
Recommended Posts