Kao Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 (edytowany) Witam wszystkich! Na forum jestem od kilku dni. Kucyki oglądam od kiedy pojawiły się w Polsce. Z fandomem miałam styczność wiele razy ale dopiero rok temu to ogarnełam. Nie wiem co mam dalej napisać. Ps. Nie odpowiadam na dziwne pytania. Edytowano Styczeń 20, 2019 przez migdzik Rażące błędy 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelly Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Witamy wśród nas! Postaram się nie zadać dziwnego pytania! 1. Jaki jest twój ulubiony kuc (albo inna postać) z serialu? 2. Czym się interesujesz? Może jakiś sport, rysowanie, muzyka, historia? 3. Co robisz na co dzień? Uczysz się, pracujesz? Mam nadzieję, że szybko zadomowisz! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kao Napisano Styczeń 20, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2019 (edytowany) 1. Najulubieńsza to Derpy, na drugim Fluttershy - jestem do niej trochę podobna. 2. Rysuję, maluję, lubię sport i muzykę. 3. Uczę się i jeszcze trochę się pouczę. Edytowano Styczeń 20, 2019 przez migdzik 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Witaj na forum. Jak dotychczas Ci się tutaj podoba? Czy oglądasz jakieś seriale animowane oprócz MLP? Mam jeszcze jedną uwagę - spacje stawiamy po znaku interpunkcyjnym, nie przed. To jest rażący błąd. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 39 minut temu, migdzik napisał: Witam wszystkich ! Na forum jestem od kilku dni. Witaj! Nie da się nie zauważyć! Baw się tu dobrze, dziewczyno Pozostań z nami na dłużej i bierz dalej udział w forumowych zabawach 21 minut temu, migdzik napisał: Najulubieńsza to Derpy, na drugim Fluttershy - jestem do niej trochę podobna. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kao Napisano Styczeń 20, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2019 Słucham muzyki głównie tej tworzonej przez nasz fandom nie sprecyzuje, bo słucham tego co mi wpadnie w ucho. Poprawiłam już błędy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniakford Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Witam, witam, witam, i, o dziwo, witam. Mam nadzieje, że pobyt na forum będzie owocny. Pytań zadawać nie będę, bo ani tego w zwyczaju nie mam, a i też mówisz, że nie odpowiadasz na dziwne, a nie wiem jaka jest twoja interpretacja dziwności, jako że każdy ma inną. Od siebie mogę jeszcze dodać, iż mam nadzieje, że spodoba ci się to forum, pobyt będzie miły i dłuższy, niż parę dni. Niechaj zawsze wiatr wieje ci w plecy, nie w oczy. Czy coś. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Cześć migdzik!! Jak się podoba forum? Czy piszesz jakiś fanfik? Życzę ci miłej zabawy na forum. PS. Na przywitanie wielki przytulas 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kao Napisano Styczeń 20, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2019 Forum jest świetne. Wymyślam sobie czasem do moich oc historie, ale nie wiem czy udałoby mi się napisać ff. Nie mam szczegółowych pomysłów na akcję tylko ogólny zarys. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Witam wszystkich. Wy też lubicie rysować kucyki bo ja to bym na okrągło je rysowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 (edytowany) 3 minuty temu, Kucykowa MLP napisał: Wy też lubicie rysować kucyki bo ja to bym na okrągło je rysowała. To jak masz odwagę to podziel się swoimi rysunkami i załóż swój temat w dziale Prace graficzne Edytowano Styczeń 20, 2019 przez Cheerful Sparkle 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Super pomysł nie pomyślałam o tym. dzięki! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kao Napisano Styczeń 21, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2019 20 godzin temu, Cheerful Sparkle napisał: podziel się swoimi rysunkami Rozważałam tę opcję zanim jeszce utworzyłam konto ale nie wiem jakie prace wybrać, co prawda rozważałam jeszcze opcje zamawiania u mnie requestów ale nie wiem czy wynik będzie zadowalający. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelly Napisano Styczeń 21, 2019 Share Napisano Styczeń 21, 2019 Nie ma czego się wstydzić, znajdziesz tu wiele osób, które w razie czego Ci doradzą co poprawić lub co ulepszyć! Na forume wylądowały nawet moje słabsze prace, więc dawaj pierwszą pracę, z której jesteś dumna i pokazuj! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 21, 2019 Share Napisano Styczeń 21, 2019 Cóż @migdzik Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 21, 2019 Share Napisano Styczeń 21, 2019 Troszkę spóźnione, ale co tam Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się