Kucykowa MLP Napisano Styczeń 21, 2019 Share Napisano Styczeń 21, 2019 (edytowany) Hejka wszystkim o to moje pierwsze uszyte kucyki w życiu i wiem że nie są za ładne ale cóż to praca początkującego. Edytowano Styczeń 22, 2019 przez PervKapitan schowanie w spoiler 5 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 21, 2019 Share Napisano Styczeń 21, 2019 Powiem tak... są urocze. Wiesz co mi trochę przypominają? Maskotkę Twilight z dzieciństwa. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 21, 2019 Share Napisano Styczeń 21, 2019 Jakie słodkie! Coś jakby maskotki w stylu retro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 Bądźmy szczerzy - kucyk to dość skomplikowany model jak na pierwsze maskotki, ale dość urokliwe Ci wyszły ^^ Kojarzą mi się trochę z voo-doo, co głównie daje im uroku. Ale serio - jeśli chcesz iść w szycie to polecam Ci mniej skomplikowane kształty szyć. I w miarę możliwości chowamy zdjęcia, obrazki w spoilery, szczególnie w tematach, gdzie może ich się znaleźć wiele. W pierwszym poście zrobiłam to za Ciebie, ale pamiętaj o tej opcji na przyszłość 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByczekPazerny Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 Szacuneczek za podjęcie się próby. Zrobić maskotkę odpowiadającą animowanemu pierwowzorowi to według mnie ogromne wyzwanie, to też życzę powodzenia przy dalszych próbach. Sugestia płynąca od @PervKapitan jest słuszna - warto zacząć od czegoś prostszego. Ok, nie wypowiadam się więcej bo znam się na szyciu tyle samo co na lotach balonem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 No cóż... Będę szczery - szału nie ma. Powiem to co inni - zacznij od czegoś dużo łatwiejszego, a gdy już nabierzesz wprawy, to bierz się za kolorowe salcesony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się