Kucykowa MLP Posted January 21, 2019 Share Posted January 21, 2019 (edited) Hejka wszystkim o to moje pierwsze uszyte kucyki w życiu i wiem że nie są za ładne ale cóż to praca początkującego. Edited January 22, 2019 by PervKapitan schowanie w spoiler 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Starlight Sparkle Posted January 21, 2019 Share Posted January 21, 2019 Powiem tak... są urocze. Wiesz co mi trochę przypominają? Maskotkę Twilight z dzieciństwa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheerful Sparkle Posted January 21, 2019 Share Posted January 21, 2019 Jakie słodkie! Coś jakby maskotki w stylu retro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syrth Posted January 22, 2019 Share Posted January 22, 2019 Bądźmy szczerzy - kucyk to dość skomplikowany model jak na pierwsze maskotki, ale dość urokliwe Ci wyszły ^^ Kojarzą mi się trochę z voo-doo, co głównie daje im uroku. Ale serio - jeśli chcesz iść w szycie to polecam Ci mniej skomplikowane kształty szyć. I w miarę możliwości chowamy zdjęcia, obrazki w spoilery, szczególnie w tematach, gdzie może ich się znaleźć wiele. W pierwszym poście zrobiłam to za Ciebie, ale pamiętaj o tej opcji na przyszłość 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByczekPazerny Posted January 22, 2019 Share Posted January 22, 2019 Szacuneczek za podjęcie się próby. Zrobić maskotkę odpowiadającą animowanemu pierwowzorowi to według mnie ogromne wyzwanie, to też życzę powodzenia przy dalszych próbach. Sugestia płynąca od @PervKapitan jest słuszna - warto zacząć od czegoś prostszego. Ok, nie wypowiadam się więcej bo znam się na szyciu tyle samo co na lotach balonem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted January 22, 2019 Share Posted January 22, 2019 No cóż... Będę szczery - szału nie ma. Powiem to co inni - zacznij od czegoś dużo łatwiejszego, a gdy już nabierzesz wprawy, to bierz się za kolorowe salcesony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts