Kao Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Hej, postanowiłam wstawić moje rysunki. Nigdy wcześniej tego nie robiłam. Te rysunki są akurat narysowane takim moim stylem, chociaż umiem też stylem wyglądającym bardziej jak oryginał Mam nadzieję, że się spodobają: Najpierw Octavia Spoiler Następnie oc Spoiler I moja ponysona Spoiler Dzięki, że przeczytałeś. 3 2 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Bardzo ciekawy styl. Jednak nie wiem czy sama zmniejszałaś aż tak te arty, czy złą opcję w skanerze wybrałaś, ale strasznie malutkie Kolorujesz coś, czy pozostawiasz takie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kao Napisano Styczeń 24, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2019 Trochę zabardzo zmniejszyłam, a i kolorować się uczę miałam wstawić ale jeszcze trochę poćwicze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Jak na szkice kucyków to są po prostu wyśmienite. Nie jestem specjalistą, niech lepiej wypowiedzą się nasze forumowe artystki, ale mnie się to bardzo podoba. Przede wszystkim oczka Ci wychodzą śliczne! Pyszczki są uroczo zgrabne i podoba mi się to, że w sumie kuce są dość proporcjonalne, a często początkującym zdarza się przedobrzyć z jakimś elementem. U Ciebie zaś wyglądają schludnie. 39 minut temu, migdzik napisał: Trochę zabardzo zmniejszyłam, a i kolorować się uczę miałam wstawić ale jeszcze trochę poćwicze. Jak już będą większe i starannie pokolorowane, to już w ogóle będzie SUPER! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Hmm. Styl jest fajny taki prosty i uroczy. Same kucyki według mnie są dobrze narysowane i proporcje nawet zachowane, a całość wygląda dobrze. Ciekaw jestem, jak by wyglądała wersja ostateczna z cieniami, kolorami i ostatecznymi poprawkami. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Bardzo dobry początek. Świetnie zachowane proporcje i anatomia. Aż żałuję, że jeszcze nie można ich zobaczyć w kolorze. Wspominałaś, że jeszcze uczysz się kolorować? Proponuję skserowanie tych prac, jeśli nie chcesz ryzykować możliwością zniszczenia jednej z nich. A będzie to nadal dobry trening. Swoją drogą, to tworzyłaś je z głowy czy podpierałaś się jakimiś grafikami dotyczącymi anatomii kucyków? Czekam na kolejne prace, Twój styl rysowania mnie zauroczył. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Bardzo ładne kucyki, ale popracuj trochę nad estetyką prac. Wyglądają trochę jak szybkie szkice przez rozmazane (postrzępione?) kontury. Ostatni rysunek ma najładniejszy obrys. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Ładne obrazki, interesujący styl. Przy okazji - wg mnie OC wygląda trochę jak Stygian. Ale ja... jestem dziwny. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 (edytowany) Powiem, szczerze te szkice mnie urzekły, prosty, miły dla oka bajkowy styl, szczególnie podoba mi się jak rysujesz pyszczki, ale wracając nie mam doświadczenia by cokolwiek radzić, ale pracuj bo wyszło ci pięknie, więc jestem ciekaw co się stanie jak się podszlifujesz się w rysowaniu. Stawiam, że stworzysz majstersztyk. Edytowano Styczeń 26, 2019 przez Danio Doża Venucci 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kao Napisano Styczeń 27, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2019 Dnia 25.01.2019 o 09:56, Cerssie napisał: Proponuję skserowanie tych prac, jeśli nie chcesz ryzykować możliwością zniszczenia jednej z nich. A będzie to nadal dobry trening. Bardzo dobry pomysł, na pewno wypróbuję. Dnia 25.01.2019 o 09:56, Cerssie napisał: Swoją drogą, to tworzyłaś je z głowy czy podpierałaś się jakimiś grafikami dotyczącymi anatomii kucyków? Te akurat z głowy, ale kiedy rysuję trudniejsze pozy to się podpieram grafikami. Dnia 25.01.2019 o 12:39, swinkipinki napisał: Wyglądają trochę jak szybkie szkice przez rozmazane (postrzępione?) kontury. To jest mój problem ale jakoś nigdy sobie z tego nie zdawałam sprawy, dzięki za radę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kao Napisano Kwiecień 18, 2019 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2019 (edytowany) Stwierdziłam że moje rysunki kucyków są bardzo nieproporcjonalnie i ćwiczę teraz przerysowywując postacie z odcinków Spoiler Spoiler Spoiler Edytowano Kwiecień 18, 2019 przez migdzik 1 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Kwiecień 19, 2019 Share Napisano Kwiecień 19, 2019 Kisnę z tej Flutterki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się