D.E.F.S Napisano Grudzień 6, 2019 Share Napisano Grudzień 6, 2019 Witajcie kochani. Życzę wam wszystkim, aby Mikołaj przyszedł do was z workiem prezentów. To dziś są Mikołajki prawda? Z tej okazji przygotowałam dla was zabawę. Zasada jest prosta. Dajemy prezent (należy ukryć go w spoilerze) osobie, która napisała ostatni post. Miło by było, gdyby prezenty związane były ze zbliżającymi świętami. Zapraszam do do zabawy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 6, 2019 Share Napisano Grudzień 6, 2019 (edytowany) @D.E.F.S Masz prezencik! Spoiler Tylko dbaj o nią!!! Edytowano Grudzień 6, 2019 przez Cheerful Sparkle 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Grudzień 6, 2019 Share Napisano Grudzień 6, 2019 @Cheerful Sparkle Powieś sobie na ścianie, z pozdrowieniami od pani pedagog Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 6, 2019 Share Napisano Grudzień 6, 2019 (edytowany) @Youkai20 Rany! Jestem zauroczony! To ja mam dla Ciebie aż DWA prezenty. Koszulkę Spoiler I skarbonkę: Spoiler Spoiler Chrum, chrum! Edytowano Grudzień 6, 2019 przez Cheerful Sparkle 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Grudzień 6, 2019 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2019 @Cheerful Sparkle Mam dla ciebie super maskotkę Ditto 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 6, 2019 Share Napisano Grudzień 6, 2019 @D.E.F.S Skoro święta, to... Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Grudzień 6, 2019 Share Napisano Grudzień 6, 2019 (edytowany) Mam dla wszystkich prezenty Dla D.E.F.S - a Spoiler Dla Cheerfula Sparkle Spoiler Dla Youkai20 Spoiler Dla Triste Cordis Spoiler Najlepszego w dniu świąt!!!! Edytowano Grudzień 6, 2019 przez misterspauls 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Grudzień 7, 2019 Share Napisano Grudzień 7, 2019 @misterspauls Za Twój altruizm pod choinką ode mnie czeka już na Ciebie paczusia A w niej taka oto słodko uśmiechnięta klacz: Spoiler 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discord Ble Ble Napisano Grudzień 7, 2019 Share Napisano Grudzień 7, 2019 To dla was wszystkich Spoiler 1 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Grudzień 9, 2019 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2019 @Discord Ble Ble dla Ciebie taki oto słodziak 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 9, 2019 Share Napisano Grudzień 9, 2019 @D.E.F.S Raz Ci już dałem prezent, ale znów Ci daję - takie masz ze mną szczęście! Spoiler Spoiler Praktyczny i użyteczny zestaw narzędzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Grudzień 10, 2019 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2019 @Cheerful Sparkle Pytanie skąd wiesz, czym zajmuję się w pracy? Na codzień taki zestaw jest mi bardzo użyteczny. a ja dla ciebie mam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 11, 2019 Share Napisano Grudzień 11, 2019 OMG! Kolejny trafiony prezent! O czymś takim marzyłem! @D.E.F.S Łap prezencik Spoiler !!! BONUS !!! dla @Youkai20 Spoiler Spoiler Tylko się nim nie uderz, gdy będzie wracał... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Grudzień 11, 2019 Share Napisano Grudzień 11, 2019 (edytowany) O kurczę, @Cheerful Sparkle . Skoro dałeś już prezencik na Mikołaja, to teraz dam Ci prezent na Wilgilię Serdeczności! Prezent niczym ze "Szkłomistrza", żebyś uwierzył w siebie... Spoiler Edytowano Grudzień 11, 2019 przez Youkai20 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 12, 2019 Share Napisano Grudzień 12, 2019 @Youkai20 Spoiler Masz coś, co Ci pozwoli wybić sobie głupie pomysły z głowy... Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Grudzień 14, 2019 Share Napisano Grudzień 14, 2019 @Cheerful Sparkle Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Grudzień 15, 2019 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2019 (edytowany) @Darkbloodpony Myślę, że prezent przypadnie ci do gustu ~ Sunset Shimmer Edytowano Grudzień 15, 2019 przez D.E.F.S Literufka ;) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 18, 2019 Share Napisano Grudzień 18, 2019 @D.E.F.S Ależ jestem hojny w tym roku, co? Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts