Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 3, 2020 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2020 (edytowany) - Triixie ? A to Spryciara nic mi nie mówiła hhm idę na ten koncert również co prawda dawno temu słuchałam rocka, ale pamiętam jeszcze to i owo Edytowano Wrzesień 6, 2020 przez Paladyn Zanderson Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 4, 2020 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2020 SUnburtst :nie przepadam za tym rodzajem muzyki zbytnio ale dla mojej żony jestem w stanie się poświecić - to było dawno, byłam wtedy w twoim wieku i też się buntowałam Starlight, ai i Rain, do tej pory mam moją basową gitarę z rogami, nie jestem takim mistrzem , ale co nieco umiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 4, 2020 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2020 (edytowany) Sunuburst *rumieni się* nie jestem do końca przekonany Rain Shine, ale to zupełnie inna kultura od kucykowej na pewno będzie ciekawie i jest licytacja gitar, to ciekawe słyszałam o tych Gibsona może uda mi się was przebić *śmieje się* gdzieś czytałam, ze muzyka wpływa pozytywnie na dzieci Edytowano Wrzesień 6, 2020 przez Paladyn Zanderson Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 7, 2020 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2020 - Dzięki kochani za gitary naprawdę nie musieliście. Moje maleństwa posłuchają w końcu prawdziwej muzyki Sunburst - oh na Celestię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 7, 2020 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2020 Sunburst nie to nie tak, że nie lubię tej muzyki, po prostu kiedy byłem młody to słyszałem, hałas z domu Starlight - nie mów że to było aż takie złe kochanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 12, 2020 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2020 (Starlight Gllimmer) - Cóż, nie mogliście wiedzieć, że jest oszustem. Ukrywał się bowiem bardzo dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts