misterspauls Napisano Maj 29, 2020 Share Napisano Maj 29, 2020 Cześć Phylian!! Witamy na naszym forum Ja chętnie z kimś poklikam. Bo nie mam z kim popisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 29, 2020 Share Napisano Maj 29, 2020 Cześć, Kiciusie! To ja, Wasza kochana inkwizy... moderatorka. Widzę, że jesteście tu raczej nowi. Dlatego mam dla Was kilka informacji: 1. Przeniosłam ten temat do odpowiedniego działu. 2. Do takich rozmów pomiędzy dwoma użytkownikami służą raczej statusy oraz prywatne wiadomości. MLPPolska posiada również Discorda, który także świetnie się do tego nada. 3. Kiedy piszecie na forum, to starajcie się zachować poprawność językową. Korzystać z interpunkcji, ortografii oraz dużych liter, kiedy jest to konieczne. Forum to nie czat. 4. Bawcie się dobrze^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phylian22 Napisano Maj 30, 2020 Share Napisano Maj 30, 2020 Dzięki za radę Krystian.Ja natomiast mam na imię Dominika ale możesz mówić mi Domi albo Domiśka tak zwracają się do mnie koledzy i przyjaciele. Jestem Dominika ale możesz mi mówić Domi albo Domiśka.Po za tym dzięki za radę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Jurek Napisano Maj 30, 2020 Autor Share Napisano Maj 30, 2020 Proszę bardzo Dominika zawsze możesz na mnie liczyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phylian22 Napisano Maj 30, 2020 Share Napisano Maj 30, 2020 Przy okazji Krystian ja też trochę jestem niepełnosprawna.Ale dzięki opercji kręgosłupa czuję się świetnie i mogę wszystko oprócz niektórych rzeczy.Przy okazji cieszę się że jesteś zdrów jak ryba 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Jurek Napisano Maj 30, 2020 Autor Share Napisano Maj 30, 2020 A czy chodzisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phylian22 Napisano Maj 30, 2020 Share Napisano Maj 30, 2020 Tak nawet mogę biegać oraz ćwiczyć na wfie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Jurek Napisano Maj 30, 2020 Autor Share Napisano Maj 30, 2020 E to fajnie jak możesz miłego dnia ci życzę i weekendu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phylian22 Napisano Maj 30, 2020 Share Napisano Maj 30, 2020 Dziękuję i nawzajem.I przy okazji smacznego obiadku bo ja dzisiaj jem pomidorówkę moją ulubioną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Jurek Napisano Maj 30, 2020 Autor Share Napisano Maj 30, 2020 No to full wypas moja też ulubiona zupa. A ja jestem niepełnosprawny od urodzenia mam upośledzenie umysłowe umiarkowane więc ja tak lekko nie mam. Ale życzę ci dużo zdrowia bo to jest bardzo ważne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phylian22 Napisano Maj 30, 2020 Share Napisano Maj 30, 2020 Dziękuję tobie również. A ty co lubisz jeść bo ja kopytka i pomidorówkę.Mniam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Jurek Napisano Maj 30, 2020 Autor Share Napisano Maj 30, 2020 No ja to lubię jeść tak kabanosy, ogórkową, zalewajkę, spaghetti, racuchy, naleśniki, barszcz biały czerwony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 30, 2020 Share Napisano Maj 30, 2020 Witam wszystkich nowych forumowiczów. Jak ktoś chce pogadać, to może pisać na PW. Uwaga... Krążą legendy, że odpisałem na wiadomość po mniej niż tygodniu A tak na serio, to pracuję i nie odpiszę w pięć minut. Tak czy inaczej, witajcie i bawcie się dobrze. PS. Krystian Jurek - a to przypadkiem nie nowe wcielenie Krystiano Ronaldo (czy jak mu tam było)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Maj 30, 2020 Share Napisano Maj 30, 2020 Witaj na forum i baw się dobrze! 10 minut temu, ZSRRKnight napisał: Dzień dobry Można tu spamować? Temat zaraz pewnie poleci, więc chyba można xd spam to jeden z 7 grzechów głównych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 30, 2020 Share Napisano Maj 30, 2020 27 minut temu, ZSRRKnight napisał: Można tu spamować? Temat zaraz pewnie poleci, więc chyba można xd Nie można. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się