Gość Flyghtning Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Dobre, ryje banię, podoba mi się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 Kolejny mózgotrzepny tekst, jest moc! xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 Hm... Dzięki temu będę znał genezę nazwy "Brohoof" Kolejny świetny tekst xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 Satyra piękna ale proszę rozwiń ją, wszystkie opowiadania złóż w jedną książkę i sprzedawaj, zamawiam pierwszy egzemplarz ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Wrzesień 23, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2013 dla tych, którzy jeszcze nie wiedzą, to wypuściłem pierwsze kucykowe opowiadanie (tak, napisz swój pierwszy fanfic mający niecałe cztery strony po niemal dwóch latach styczności z serialem) link tutaj -> http://mlppolska.pl/watek/7585-uciekaj%C4%85ce-kurczaki-comedyrandom/ choć w sumie w dalszym ciągu do normalnych to ten tekst nie należy Ci co czekają na kolejne opowiadanie stricte "z chorego umysłu" hmmm, co ja wam mogę powiedzieć. wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że pewnie opublikuję je w październiku, choć aktualnie nie wiem co. tzn pomysły jakieś tam były, ale w sumie jak nie siądę i nie zacznę pisać to nic chorego samo nie przyjdzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Październik 19, 2013 Autor Share Napisano Październik 19, 2013 ok, kolejne opowiadanie gotowe. czeka, aż znajdzie się korektor :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Październik 20, 2013 Autor Share Napisano Październik 20, 2013 i oto są. "Przygody Pantofelka" https://docs.google.com/document/d/16Pepb-zNAEL3H01fkIpaVTLTdW6qeJlN2MUq3AEwyBY/edit?usp=sharing Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts