Jump to content

z chorego umysłu bobula [Mature][Comedy][Cycki][Więcej cycków]

bobule
 Share

Recommended Posts

Piękne. Za każdym razem, jak coś napiszesz, powinno być organizowane Święto na forum. Ale nie takie zwykłe święto, ale Święto! Takie, by C2H5OH lało się strumieniami, a tłumy tańczyły na ulicach! Chcem więcej!

ehh... aż nie wiem co mam napisać... zatkało mnie... to jest tak EPICKIE(!!), że aż brakuje mi słów na opisanie tejże epickości...

mogę tylko skakać z radości, przy tym klaszcząc i się cieszyć z tego, że mój nick został wymieniony tylko raz... całe szczęście... :D

Ze względu na cenzurę tylko tak:

Do stu tysięcy beczek rumu! Bobule, wspinasz się na szczyty swojego cudnego artyzmu i zachwycasz mnie po raz kolejny. Serce me dodatkowo podbiłeś tym, że dałeś mi okazję i zaszczyt być jednym z bohaterów tego cudownego opowiadania. Ba! Wystąpiłem tam nawet więcej niż raz.

Dziękuję. Kocham. Twój głośny wielbiciel,

(Wódkorożec) Sowa

XOXO

• 2 weeks later...

Kurna padłem :rainderp: Apeluję o powstanie drugiej części, z większą ilością alkoholu, cycków i używek do palenia. Naprawdę dobrze się to czyta, kij, połowę zerżnąłeś z mitologii xd Dawaj więcej, dobra ekipa się kroi, szkoda, że zostawiliście mnie na tej zasranej wyspie. A Tarreth to Solarny Agent. Kilof Ci na drogę!

PS. Ale to "geju" to mam nadzieję przypadkowe, hmm?

mlfw8169-tumblr_maxt53Y3oM1r2u5co.png

• 1 month later...

Najwyższy czas zaprezentować najnowsze opowiadanie.

Doktor Bobule i Pan Bobek

https://docs.google.com/document/d/1Peti-v8mTHZAQiU3EUN-KGwnXZwa7TUgUw5b-MGnfb0/edit?usp=sharing

Jest to taka moja własna reinterpretacja noweli "Doktor Jekyll i Pan Hyde". Wszystkie postacie występujące w opowiadaniu są przypadkowe. Zresztą na łamach tego opowiadania udało mi się doprowadzić do spotkania ludzi, którzy nigdy się nie widzieli. Ot potęga literatury. Miłej lektury!

• Upvote 1

Jestem za tym żeby nakręcić ekranizację:

Doktor Bobule/Pan Bobek - bobule
Avan - Avan
Bartis - Bartis
dres - Syskol

sprzedawca jabłek - Cygnus
Mefisto - Emronn

korespondent Hulk - Tarreth
Versalini - Versalini
Dolar - Dolar

Obsada gotowa. W razie czego od biedy można by podmienić. Scenografią mogłyby być Katowice xD

Klasyczny błąd rzucający się w oczy to niepotrzebne kropki w dialogach przed wtrąceniem odnarratorskim, ale... jako że to nie jest nominalny fic, nie ganiam za to :rainderp: (bobul pałka!).

Bob von Bobule pracował już parę lat w tym fachu. Dorobił się nawet tytułu barona.

That escalated quickly.

Dobre opowiadanko. Drurrp approves :drurrp:

• 2 months later...
 Share

• Create New...