Tigresss Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Święta święta i po świętach, zatem najwyższy czas wrzucić wszystkie zamówione prace Krysia dla Nogalika: Doctorek dla lordka: Oraz Lyra dla chemika (mam nadzieje, że lubisz Lyre^^): Po za tym narysowałam jeszcze świąteczną Pinkie: I mój pierwszy vectorek^^: Przed świętami udało mi się jeszcze coś zrobić. Po obaczeniu tego filmiku postanowiłam zrobić sobie coś podobnego W życiu bym nie pomyślała, że moje wycinanki się jeszcze na coś przydadzą XD No i to na tyle^^ Piszcie jak wam się podoba. Będe wdzięczna:flutterblush: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Wszystko by było idealnie gdyby to to "półkole" na lewej nodze - Nie wiem jak się tutaj określić Ale i tak dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Świetne rysunki, najlepsza Kryśka. Vector wyszedł ci bardzo ładnie, natomiast Pinkie zabija słodkością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Bardzo ładnie wychodzą Ci rysunki rysowane kredkami. Podobają mi się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Dzięki Co do tego "półkola"... no cóż, już tego nie naprawie. Ale dzięki za komentarz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Dzięki Co do tego "półkola"... no cóż, już tego nie naprawie. Ale dzięki za komentarz Spoko Cała reszta wygląda wręcz zaj**iście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenio Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Super rysunki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Świetna Kryśka < 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Wszystko super ^^ mi się przypodobały 3 czyli Kryśka Doctor i Derpy z Doctorem ^^ A tak w ogóle to w czym wykonałaś wektora? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Dzięki za Lyrę Tigresss:fshug: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Strasznie fajne, nie czepiała bym się niczego, prócz tego że Twilight troszkę gruba, ale ta Fluttershy jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Wszystko super ^^ mi się przypodobały 3 czyli Kryśka Doctor i Derpy z Doctorem ^^ A tak w ogóle to w czym wykonałaś wektora? Wektora wykonałam w Gimpie. Jest to zaprawde ciężka praca gdyż nie ma tu tyle opkcji jak np. w Photo Shopie. Ale jak ktoś sie upsze to da się tam zrobic wszystko P.S. Jak chcesz moge ci narysowac Derpy z Doctorem Dzięki za Lyrę Tigresss:fshug: Nie ma za co Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 P.S. Jak chcesz moge ci narysowac Derpy z Doctorem Tak,tak,tak...bardzo proszę ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Sierpień 26, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2013 Ostatnio się zaniedbałam z rysowaniem kucyków No cóż... Może uda mi się to naprawić... I jeszcze Doctor jako kotek 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Kuce fajne a i kot super. Widać w nim dużo poświęconej pracy. Noi jest tło!! Podziwiam każdego komu się chce. Łap repka^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Wrzesień 5, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Kuce fajne a i kot super. Widać w nim dużo poświęconej pracy. Noi jest tło!! Podziwiam każdego komu się chce. Łap repka^^ Dzięki ^^ Tak naprawdę to mi się nigdy nie chce rysować tła, tylko jakoś wtedy coś mnie natchnęło XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts