EmoTacoZ Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 Napiszcie kto gra w wersje amerykańską ! A raczej dopisujcie sie, o ile wgl ktoś gra poza mną i Herbim ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geledrin Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 ja gram tam zaczynałem i jakoś nie mam serca zostawić mojego wypieszczonego konta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 Ja dokładnie tak samo jak Brony up ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rahmir Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 Ja też gram. Może uda się złożyć team Broniesów na US? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geledrin Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 fajnie by było ale już 5 osób jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Sierpień 13, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2011 Może sie coś złoży... ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menmors Napisano Sierpień 14, 2011 Share Napisano Sierpień 14, 2011 Też gram na us , nie żałuje Mój poziom jest niebezpiecznie niski ale nie rageuje ani nie flamuje ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 14, 2011 Share Napisano Sierpień 14, 2011 Nie da się już przenosić kont na inne serwery z tego, co wiem ;/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethemorn Napisano Sierpień 14, 2011 Share Napisano Sierpień 14, 2011 Ostrzegam, że Rethemorn na US to nie ja. Zamieniłem się kontami z kumplem. Rethemorn na US = Damiankowo123 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 14, 2011 Share Napisano Sierpień 14, 2011 Ja też mogę czasem pograć - lvl 2 K0ziolek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Sierpień 15, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2011 Ostrzegam, że Rethemorn na US to nie ja. Zamieniłem się kontami z kumplem. Rethemorn na US = Damiankowo123 Jeżeli jednak gracie na US, a chcecie sie poczuc jakbyście grali z Rethemorn'em, zaproście go na raidcall, gadajcie z nim, a do gry zaproście tego drugiego rethemorna, i normalnie wrażenia jakbyście grali z tym prawdziwym ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geledrin Napisano Sierpień 17, 2011 Share Napisano Sierpień 17, 2011 niemożliwe, reth jest tylko jeden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafik1122 Napisano Sierpień 17, 2011 Share Napisano Sierpień 17, 2011 xAserothx pozdrawia z Elo hell ^_^ mam też konto na WEST z nickiem xAriaXx ,ale częściej jestem na US Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quarillo Napisano Grudzień 30, 2011 Share Napisano Grudzień 30, 2011 Ja też gram na USie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronas Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Jo. Ja tutaj na USie grywam dosyć często. Pisać do Lord Bronas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Kwiecień 27, 2012 Share Napisano Kwiecień 27, 2012 Mam na EUW konto na którym już posiadam za dużo ; / Mógłbym nowe zrobić, ale nie widzi mi się granie z Brazylijczykami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 jak coś to moge dołaczyć mam konto na us i gram jakies 1,5 roku na nim więc ładną kolekcje chempionów mam kak coś to pisać moj nick to damianzxc (nie miałem pomysu jak zakładałem konto) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nuwa1 Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Ja też gram na NA i chętnie bym z kimś pograł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rixon Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Gram lecz po tym nowym patchu ograniczyłem do 0 gre bo to nie to samo itemy to zenada a Black Cleaver stack 10000000000000 armor pen hp i cd. Po co im to było nie wiem... a ta maczeta w Jungle bo to moja ulubiona pozycja w grze, jest useless moze innym sie dobrze gra aledla mnei ta gra sie zmieniła i to bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się