Alekseł Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Spoiler O takie coś chodzi? Tak, jest świetne, dzięki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 (edytowany) Cześć, jeśli chcesz, to poproszę zrobienie dla mnie takiego gifa z moim rysunkiem tylko żeby miał mrugać. Rysunek ręcznie robiony w Paincie. Prosz: To tyle. Edytowano Wrzesień 19, 2014 przez Spring Apricot Obrazek nie był w spoilerze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 2, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2014 możesz mi dać ten rysunek w formacie bmp (nie zmienione rozszerzenie lecz zapisany przy produkcji). Pozwoli mi to na Cześć, jeśli chcesz, to poproszę zrobienie dla mnie takiego gifa z moim rysunkiem tylko żeby miał mrugać. Rysunek ręcznie robiony w Paincie. Prosz: To tyle. PS. Obrazki dajemy w spoilerach. Proszę, popraw swój Taki może być? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 możesz mi dać ten rysunek w formacie bmp (nie zmienione rozszerzenie lecz zapisany przy produkcji). Pozwoli mi to na PS. Obrazki dajemy w spoilerach. Proszę, popraw swój Taki może być? Dziękuje, podoba mi się :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 https://m.youtube.com/watch?v=uvWjzkyGDVU 1:44-1:47 Wiesz, tak, żeby cały czas pił z tego kubka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 21, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2014 https://m.youtube.com/watch?v=uvWjzkyGDVU 1:44-1:47 Wiesz, tak, żeby cały czas pił z tego kubka Taki może być? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Taki może być? Dzięki! O takie coś chodziło! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 (edytowany) Pierwsze 10 sekund z tego: (czyli jakby cały filmik bo ostatnie 2 sekundy są puste ) Edytowano Wrzesień 29, 2014 przez Sajback Gray Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 29, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2014 Pierwsze 10 minut z tego Wersja 10 sekundowa, na wersje 10 minutową lub godzinną nie mam czasu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 Dobra. To teraz ja cię trochę pomęczę :'D Prosiłabym tak: 0:19-0:25 0:36-0:44 0:51-1:00 1:03-1:07 I to tak razem połączyć w całość. Jeżeli za długo, czy coś, to powiedz, a skrócę :'D Z góry dziękuję! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 14, 2014 Autor Share Napisano Październik 14, 2014 (edytowany) Dobra. To teraz ja cię trochę pomęczę :'D Dmuchałem, chuchałem i przesadziłem z tą kompresją... Proszę: Edytowano Październik 14, 2014 przez Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 Dmuchałem, chuchałem i przesadziłem z tą kompresją... Proszę: Jest świetna! Musiałeś się sporo nad nią męczyć! Naprawdę nie wiem jak mam ci dziękować! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 14, 2014 Autor Share Napisano Październik 14, 2014 Wystarczy proste dziękuje, w większości to męczą się programy, a nie ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 (edytowany) Z tego samego co Beret ale ja od 1:18 do 1:23, połączone z od 1:27 do 1:33. Edytowano Październik 18, 2014 przez Sajback Gray Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 18, 2014 Autor Share Napisano Październik 18, 2014 Według nowego regulaminu: Grafika w sygnaturze nie powinna przekraczać wagi 2MB (dwóch megabajtów). Cięższe obrazki (>1MB) powinny zostać ukryte w spoilerze. który był pisany chyba przez translatora nie można dawać animacji oraz zdjęć większych niż 2mb, a gdy są powyżej 1mb muszą być w spoilerze. Związku z tym ja się poddaje z tworzeniem dla was owych sygnaturek. Nie rozumiem decyzji zarządu. 1mb, to za mało by zrobić coś co wyglądało by zgrabnie i zawierało jakikolwiek przekaz, poza połączeniem kilku do kilkunastu zdjęć... Dziękuje wszystkim za zaglądanie do tego tematu i zlecanie mi prac, lecz to by było już na tyle. Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 Może chociaż to 1:18 do 1:23... 5 sekund to nie tak dużo... ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 20, 2014 Share Napisano Październik 20, 2014 (edytowany) to co dała Beret tylko od 0.2 do 0.18 + od 1.7 do 1.12 + 1.27 - 1.32 + 1.34 - 1.44 (by kończyło się na ciemnym tunelu) chcę zobaczyć efekt . Pewnie za długie, ale to tam się zobaczy x3 ... jeśli razem jest za długie to mogłabym prosi wszystkie te odcinki osobno ? no i z góry dzięki!!! Edytowano Październik 20, 2014 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 20, 2014 Autor Share Napisano Październik 20, 2014 to co dała Beret tylko od 0.2 do 0.18 + od 1.7 do 1.12 + 1.27 - 1.32 + 1.34 - 1.44 (by kończyło się na ciemnym tunelu) chcę zobaczyć efekt . Pewnie za długie, ale to tam się zobaczy x3 ... jeśli razem jest za długie to mogłabym prosi wszystkie te odcinki osobno ? no i z góry dzięki!!! Już się w to nie bawię, bo mnie regulamin zablokował doszczętnie. Mogę zrobić to tylko jako pokazówkę, lecz nie możesz tego umieścić w sygnaturze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 22, 2014 Share Napisano Październik 22, 2014 Już się w to nie bawię, bo mnie regulamin zablokował doszczętnie. Mogę zrobić to tylko jako pokazówkę, lecz nie możesz tego umieścić w sygnaturze a kilka sygnatur oddzielnie ? ^^" takie wszystkie co pokazałam tylko nie razem,a każdy odcinek osobno? ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 23, 2014 Autor Share Napisano Październik 23, 2014 (edytowany) a kilka sygnatur oddzielnie ? ^^" takie wszystkie co pokazałam tylko nie razem,a każdy odcinek osobno? ... masz tutaj: http://minus.com/mWkPNPF8vxLcP - ta z wpadnięciem pod pociąg za dużo waży, by umieścić na forum. A tu masz jakby wyglądała całość: Edytowano Październik 23, 2014 przez Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 masz tutaj: http://minus.com/mWkPNPF8vxLcP - ta z wpadnięciem pod pociąg za dużo waży, by umieścić na forum. A tu masz jakby wyglądała całość: wielkie dzięki ;u; superaśne są. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 Prosiłbym o sygnaturę z filmu poniżej od 0:00 do 0:11. Jeśli możnaby o coś prosić, to usunięcie napisów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Styczeń 10, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2015 Prosiłbym o sygnaturę z filmu poniżej od 0:00 do 0:11. Jeśli możnaby o coś prosić, to usunięcie napisów. By usunąć napisy potrzebował bym nazwy filmu i/lub odcinka w którym znajdę dany fragment, bo z tej kopii mogę jedynie podciąć obraz na dole. Czy animacja miałaby być zapętlona jak on się przytula czy z tym początkiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 (edytowany) Z tym początkiem. A napisy mogą zostać. Edytowano Styczeń 11, 2015 przez MewTwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Styczeń 11, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2015 Z tym początkiem. A napisy mogą zostać. Dobra, sam poszukałem odcinek 154 waga pliku niecałe 2mb Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się