MewTwo Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 (edited) Dziękuję Chief. Zawsze można na tobie polegać Chief, oczywiście chylę czoło przed twoją pracą, aczkolwiek chciałbym się spytać, czy mógłbyś w jakiś sposób zmniejszyć jej rozmiar? Standardy forum, rozumiesz, a ja, mimo wszystko,bardzo nie chciałbym mieć jej w spoilerze. Rozumiem, że to dla ciebie dodatkowa praca, jednak bardzo bym prosił. Edited January 11, 2015 by MewTwo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chief Posted February 27, 2015 Author Share Posted February 27, 2015 Wrócono do poprzedniej zasady 3MB na sygnaturkę i ogólnie zresztą poprawiono przejrzystość regulaminu. Dodatkowo zostało przydzielone 200KB na awatar! Usunięto według mnie niezrozumiały i możliwie różnie interpretowany wpis: 4. Grafika w sygnaturze nie powinna przekraczać wagi 2MB (dwóch megabajtów). Cięższe obrazki (>1MB) powinny zostać ukryte w spoilerze. Dokonać tego można umieszczając tag: Wreszcie mogę coś zadziałać, więc wkrótce możecie spodziewać się nowych postów w tym temacie. Czas na restart tematu Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chief Posted March 2, 2015 Author Share Posted March 2, 2015 Oto kolejna galeria na powitanie nowego regulaminu! Oczywiscie do każdego gifa dołączone jest źródło. Wystarczy na niego kliknąć. Wszystkie ważą poniżej 3MB, więc można je użyć jako sygnatórki Kucyk skacze tam i siam. Mała Trixie, czyż nie jest urocza? Coś dla fanów Fallouta. Derpy dostaje swojego pierwszego muffina. Moon znów rozrabia. To samo tylko w lekko zmienionej wersji, bo nie mogłem się zdecydować Nekromorf odwiedza Fluttershy. Twilight znalazła nowe zaklęcie, lecz nie spodziewała się takich efektów. Wkuwanie nabrało nowego znaczenia, Pozdrawiam i życzę miłego dnia. PS.Przypominam, że jeżeli ktoś chce przerobić jakiś fragment filmu na gifa, to z chęcią pomogę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alekseł Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Hejka! Mogę prosić o sygnę z tego filmiku? :-) Od 12 do 12:03 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chief Posted March 9, 2015 Author Share Posted March 9, 2015 Hejka! Mogę prosić o sygnę z tego filmiku? :-) Od 12 do 12:03 Chodziło o coś takiego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alekseł Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 Chodziło o coś takiego? Tak! Bardzo dziękuję :-D, btw, jakiego programu używasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chief Posted March 11, 2015 Author Share Posted March 11, 2015 Tak! Bardzo dziękuję :-D, btw, jakiego programu używasz? Zazwyczaj VirtualDub`a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajback Gray Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 Mogę prosić: Od 0:00 do 0:07? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chief Posted June 29, 2015 Author Share Posted June 29, 2015 (edited) Mogę prosić:https://www.youtube.com/watch?v=UAGrcYfc6V0 Od 0:00 do 0:07? Sorry że tak długo, ale nie miałem dostępu do komputera przez weekend Edited June 29, 2015 by Chief Link to comment Share on other sites More sharing options...
MewTwo Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 Chief, nigdy się na tobie nie zawiodłem więc, jeśli mogę prosić znowu to sygnaturkę z tego filmiku: Od 2:12 kiedy te sześciany zaczynają pękać do 2:20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chief Posted June 30, 2015 Author Share Posted June 30, 2015 Chief, nigdy się na tobie nie zawiodłem więc, jeśli mogę prosić znowu to sygnaturkę z tego filmiku: Od 2:12 kiedy te sześciany zaczynają pękać do 2:20 Jedna z animacji jest z grupą, a druga bez. Wybierz która lepsza Link to comment Share on other sites More sharing options...
MewTwo Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Jedna z animacji jest z grupą, a druga bez. Wybierz która lepsza Uwielbiam. Chodziło mi właśnie o animację z tancerzami. Dziękuję Chief Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magrat Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Chciałabym cię poprosić o zrobienie sygnaturki z tej animacji: Chodzi mi o moment z 3:02 - 3:06, na pewno domyślisz się o który chodzi. Z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chief Posted July 1, 2015 Author Share Posted July 1, 2015 (edited) Chciałabym cię poprosić o zrobienie sygnaturki z tej animacji: https://www.youtube.com/watch?v=X5Izm1LQfw4 Chodzi mi o moment z 3:02 - 3:06, na pewno domyślisz się o który chodzi. Z góry dziękuję Hmm Taka może być? Edited July 1, 2015 by Chief Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magrat Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Tak, własnie tak. Dzięki Chief, jesteś wielki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 (edited) Siemano, Widząc jak tworzysz świetnej jakości gify, chciałbym zamówić 2 sygnatury z tego filmu: 1# Od 0:09(żeby banknotu po lewej widać nie było) do 0:12(do ostatniej klatki, by nie było widać kontraktu, który jeszcze w tej sekundzie nastąpi) 2# Od 0:16 do 0:17 tak, aby była ujawniona tylko twarz RD z uśmiechniętej do zawiedzionej i było to zrobione jak wyżej gif Magrat Z góry dziękuję, gdyż robiąc to samemu wychodzi mi słabo, przykład poniżej jako moja obecna sygnatura Edited July 14, 2015 by Lucas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chief Posted July 15, 2015 Author Share Posted July 15, 2015 1# Od 0:09(żeby banknotu po lewej widać nie było) do 0:12(do ostatniej klatki, by nie było widać kontraktu, który jeszcze w tej sekundzie nastąpi) 2# Od 0:16 do 0:17 tak, aby była ujawniona tylko twarz RD z uśmiechniętej do zawiedzionej i było to zrobione jak wyżej gif Magrat 1: Jeżeli ma to być na awatar to musi być coś takiego: problemy z ograniczeniem rozmiaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 1: Jeżeli ma to być na awatar to musi być coś takiego: problemy z ograniczeniem rozmiaru Dziękuję bardzo. Wygląda wspaniale Link to comment Share on other sites More sharing options...
MewTwo Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 (edited) Wiem, wiem, znowu ja. Zastanawiam się kiedy ktoś mnie porąbie za tak częstą zmianę zdania, ale odkąd zobaczyłem ten filmik to po prostu muszę mieć nową sygnaturkę: Moment w 1:37, z tą dziewczyną. Proszę Edited July 16, 2015 by MewTwo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chief Posted July 16, 2015 Author Share Posted July 16, 2015 Moment w 1:37, z tą dziewczyną. Prawdę mówiąc, to nie wiem co mam z nią zrobić, by wyszło fajnie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MewTwo Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 Dziękuję Chief Link to comment Share on other sites More sharing options...
MewTwo Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 Nie rozstrzelaj mnie proszę, ale chciałbym kolejną sygnaturkę. Przerób tego gifa na standardy forum i odetnij ten napis na dole, jeżeli możesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chief Posted July 21, 2015 Author Share Posted July 21, 2015 Nie rozstrzelaj mnie proszę, ale chciałbym kolejną sygnaturkę. Przerób tego gifa na standardy forum i odetnij ten napis na dole, jeżeli możesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MewTwo Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 Dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gingerka Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Przyjmujesz jeszcze zamówienia na sygny? ^^ Jeśli tak to poproszę: Od 0:17 do 0:20 Z góry bardzo serdecznie dziękuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts