MewTwo Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 (edytowany) Dziękuję Chief. Zawsze można na tobie polegać Chief, oczywiście chylę czoło przed twoją pracą, aczkolwiek chciałbym się spytać, czy mógłbyś w jakiś sposób zmniejszyć jej rozmiar? Standardy forum, rozumiesz, a ja, mimo wszystko,bardzo nie chciałbym mieć jej w spoilerze. Rozumiem, że to dla ciebie dodatkowa praca, jednak bardzo bym prosił. Edytowano Styczeń 11, 2015 przez MewTwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Luty 27, 2015 Autor Share Napisano Luty 27, 2015 Wrócono do poprzedniej zasady 3MB na sygnaturkę i ogólnie zresztą poprawiono przejrzystość regulaminu. Dodatkowo zostało przydzielone 200KB na awatar! Usunięto według mnie niezrozumiały i możliwie różnie interpretowany wpis: 4. Grafika w sygnaturze nie powinna przekraczać wagi 2MB (dwóch megabajtów). Cięższe obrazki (>1MB) powinny zostać ukryte w spoilerze. Dokonać tego można umieszczając tag: Wreszcie mogę coś zadziałać, więc wkrótce możecie spodziewać się nowych postów w tym temacie. Czas na restart tematu Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Marzec 2, 2015 Autor Share Napisano Marzec 2, 2015 Oto kolejna galeria na powitanie nowego regulaminu! Oczywiscie do każdego gifa dołączone jest źródło. Wystarczy na niego kliknąć. Wszystkie ważą poniżej 3MB, więc można je użyć jako sygnatórki Kucyk skacze tam i siam. Mała Trixie, czyż nie jest urocza? Coś dla fanów Fallouta. Derpy dostaje swojego pierwszego muffina. Moon znów rozrabia. To samo tylko w lekko zmienionej wersji, bo nie mogłem się zdecydować Nekromorf odwiedza Fluttershy. Twilight znalazła nowe zaklęcie, lecz nie spodziewała się takich efektów. Wkuwanie nabrało nowego znaczenia, Pozdrawiam i życzę miłego dnia. PS.Przypominam, że jeżeli ktoś chce przerobić jakiś fragment filmu na gifa, to z chęcią pomogę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Marzec 9, 2015 Share Napisano Marzec 9, 2015 Hejka! Mogę prosić o sygnę z tego filmiku? :-) Od 12 do 12:03 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Marzec 9, 2015 Autor Share Napisano Marzec 9, 2015 Hejka! Mogę prosić o sygnę z tego filmiku? :-) Od 12 do 12:03 Chodziło o coś takiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Marzec 11, 2015 Share Napisano Marzec 11, 2015 Chodziło o coś takiego? Tak! Bardzo dziękuję :-D, btw, jakiego programu używasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Marzec 11, 2015 Autor Share Napisano Marzec 11, 2015 Tak! Bardzo dziękuję :-D, btw, jakiego programu używasz? Zazwyczaj VirtualDub`a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Czerwiec 27, 2015 Share Napisano Czerwiec 27, 2015 Mogę prosić: Od 0:00 do 0:07? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 29, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2015 (edytowany) Mogę prosić:https://www.youtube.com/watch?v=UAGrcYfc6V0 Od 0:00 do 0:07? Sorry że tak długo, ale nie miałem dostępu do komputera przez weekend Edytowano Czerwiec 29, 2015 przez Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Czerwiec 30, 2015 Share Napisano Czerwiec 30, 2015 Chief, nigdy się na tobie nie zawiodłem więc, jeśli mogę prosić znowu to sygnaturkę z tego filmiku: Od 2:12 kiedy te sześciany zaczynają pękać do 2:20 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 30, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2015 Chief, nigdy się na tobie nie zawiodłem więc, jeśli mogę prosić znowu to sygnaturkę z tego filmiku: Od 2:12 kiedy te sześciany zaczynają pękać do 2:20 Jedna z animacji jest z grupą, a druga bez. Wybierz która lepsza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 Jedna z animacji jest z grupą, a druga bez. Wybierz która lepsza Uwielbiam. Chodziło mi właśnie o animację z tancerzami. Dziękuję Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magrat Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 Chciałabym cię poprosić o zrobienie sygnaturki z tej animacji: Chodzi mi o moment z 3:02 - 3:06, na pewno domyślisz się o który chodzi. Z góry dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 1, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2015 (edytowany) Chciałabym cię poprosić o zrobienie sygnaturki z tej animacji: https://www.youtube.com/watch?v=X5Izm1LQfw4 Chodzi mi o moment z 3:02 - 3:06, na pewno domyślisz się o który chodzi. Z góry dziękuję Hmm Taka może być? Edytowano Lipiec 1, 2015 przez Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magrat Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 Tak, własnie tak. Dzięki Chief, jesteś wielki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Lipiec 14, 2015 Share Napisano Lipiec 14, 2015 (edytowany) Siemano, Widząc jak tworzysz świetnej jakości gify, chciałbym zamówić 2 sygnatury z tego filmu: 1# Od 0:09(żeby banknotu po lewej widać nie było) do 0:12(do ostatniej klatki, by nie było widać kontraktu, który jeszcze w tej sekundzie nastąpi) 2# Od 0:16 do 0:17 tak, aby była ujawniona tylko twarz RD z uśmiechniętej do zawiedzionej i było to zrobione jak wyżej gif Magrat Z góry dziękuję, gdyż robiąc to samemu wychodzi mi słabo, przykład poniżej jako moja obecna sygnatura Edytowano Lipiec 14, 2015 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 15, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2015 1# Od 0:09(żeby banknotu po lewej widać nie było) do 0:12(do ostatniej klatki, by nie było widać kontraktu, który jeszcze w tej sekundzie nastąpi) 2# Od 0:16 do 0:17 tak, aby była ujawniona tylko twarz RD z uśmiechniętej do zawiedzionej i było to zrobione jak wyżej gif Magrat 1: Jeżeli ma to być na awatar to musi być coś takiego: problemy z ograniczeniem rozmiaru Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 1: Jeżeli ma to być na awatar to musi być coś takiego: problemy z ograniczeniem rozmiaru Dziękuję bardzo. Wygląda wspaniale Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 (edytowany) Wiem, wiem, znowu ja. Zastanawiam się kiedy ktoś mnie porąbie za tak częstą zmianę zdania, ale odkąd zobaczyłem ten filmik to po prostu muszę mieć nową sygnaturkę: Moment w 1:37, z tą dziewczyną. Proszę Edytowano Lipiec 16, 2015 przez MewTwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 16, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2015 Moment w 1:37, z tą dziewczyną. Prawdę mówiąc, to nie wiem co mam z nią zrobić, by wyszło fajnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 Dziękuję Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 Nie rozstrzelaj mnie proszę, ale chciałbym kolejną sygnaturkę. Przerób tego gifa na standardy forum i odetnij ten napis na dole, jeżeli możesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 21, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2015 Nie rozstrzelaj mnie proszę, ale chciałbym kolejną sygnaturkę. Przerób tego gifa na standardy forum i odetnij ten napis na dole, jeżeli możesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 Dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Sierpień 14, 2015 Share Napisano Sierpień 14, 2015 Przyjmujesz jeszcze zamówienia na sygny? ^^ Jeśli tak to poproszę: Od 0:17 do 0:20 Z góry bardzo serdecznie dziękuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się