Chief Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 (edytowany) Witam Zacznę od tego, że część osób na forum uważa graficzną/animowaną sygnaturkę za zbędną. Ze mną jest inaczej. Jak już kilka osób zauważyło, bawię się moimi sygnaturkami. Animacje wektorowe tworzę sam na postawie filmików, większości z YouTube. Dla tych którzy nie widzieli wszystkich moich dzieł postanowiłem stworzyć ten temat. Będę tutaj dodawał najnowsze moje dzieła, które ukazały się bądź ukażą w przyszłości w moim podpisie. By zobaczyć źródło animacji wystarczy na nią kliknąć. Na pewno tutaj jak i zawsze w mojej sygnaturce znajdziecie odnośnik do owego filmiku. A oto moje dzieła przygotowane na dziś: Edit: Po aktualizacji forum na nowy silnik wysypały się linki. Edytowano Grudzień 11, 2015 przez Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Nie no są przecudne, szczególnie Derpy i Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 7, 2012 Autor Share Napisano Październik 7, 2012 (edytowany) Oto kolejna porcja sygnaturek i animacji, które przewinęły się w ostatnim czasie. Edit: Po aktualizacji forum na nowy silnik wysypały się linki. Edytowano Grudzień 11, 2015 przez Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Zacne sygny,widać że masz do tego talent ^^.Powodzenia ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Ładne sygny. Najbardziej podoba mi się...niespodzianka...ta z Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Najbardziej podobają mi się te dwa z Derpy,ten z Fluttershy i ten z Pinkie Pie wyskakującą z monitora Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 19, 2012 Autor Share Napisano Październik 19, 2012 (edytowany) Kolejny Update: Edit: Po aktualizacji forum na nowy silnik wysypały się linki. Edytowano Grudzień 11, 2015 przez Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Fajne. Czekam na więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaqp Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Suuper oczywiście czekam na więcej, no i więcej Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Przyjmujesz zamówienia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Listopad 4, 2012 Autor Share Napisano Listopad 4, 2012 Jeżeli coś potrzebujesz pisz na pw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawii1 Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 w czym wycinasz te filmiki sygnaturki ??? SonyVegas się nada ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Listopad 4, 2012 Autor Share Napisano Listopad 4, 2012 w czym wycinasz te filmiki sygnaturki ??? SonyVegas się nada ? W SonyVegas możesz powycinać i dodać efekty, ale nie zapiszesz ich jako gif. Do tego używam VirtualDub'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Genialne,długo już robisz przy takich rzeczach? Bo jarz zazdroszczę o_O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Listopad 4, 2012 Autor Share Napisano Listopad 4, 2012 Genialne,długo już robisz przy takich rzeczach? Bo jarz zazdroszczę o_O Od kilku lat, lecz bawiłem się sporadycznie. Tutaj fandom jest olbrzymi i mam przez to dużo materiału, więc mogę rozwijać się w tym kierunku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Świetne sygnatury, szczególnie pierwsza z fluttershy. Ja za bardzo na takich rzeczach się nie znam, (Dopiero niedawno zainteresowałem się animacją) ale i tak uwarzam że robota pierwszorzędna:rd8:. Czekam na więcej:lyra2: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Najfajniejsza jest ta w której Pinkie wychodzi z ekranu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bass Destiny Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Piękne animacje najlepsza ta z 1 z Flutterką i z Pinkaczem jak z ekranu wychodzi ten kolo który się wywalił z krzesełka mnie zniszczył :5jsSt: jednym słowem it's a awesome *_* PS. ile czasu zajmuje ci zrobienie takiej animacji ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Listopad 18, 2012 Autor Share Napisano Listopad 18, 2012 Oto kolejna porcja. Między czasie narobiło się też kilka na zamówienie któych nie będę pokazywał ale możecie je zobaczyć u kilku userów. No dobra lecimy: Pierw pokaże wam 3 animacje którymi witam nowych użytkowników naszego forum Zwyczajowy Brohoof z serialu: Kolejny Brohoof: I animacje Welcome: A teraz wracając do sygnaturek: Też dam w spoilerach by zaoszczędzić wam wczytywania Cześć 1 Część 2 Taka mała na Halloween Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Fajne, bardzo pomysłowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Chief, masz gdzieś może twój stary avek z Rarity z odcinka Sleepless in Ponyville? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Chief, masz gdzieś może twój stary avek z Rarity z odcinka Sleepless in Ponyville? Nie, ale na szybko zrobiłem od nowa. http://naforum.zapodaj.net/images/d6035c9053e9.gif Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Wszystkie są fajne,ale i tak najbardziej lubię tę,którą dla mnie kiedyś zrobiłeś Jeszcze raz Ci dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Wszystkie są fajne,ale i tak najbardziej lubię tę,którą dla mnie kiedyś zrobiłeś Jeszcze raz Ci dziękuję Taka praca Dla przypomnienia: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=xev9TnJjqC0 Chciałabym, żebyś mi zrobił gifa z tego filmiku, od 13:50 do 13:53. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się