Mrs.Octavia Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Prosiłabym animacje z tego od 2.32 do 2.33 I z tego od 2.22 do 2.49 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chief Posted December 5, 2013 Author Share Posted December 5, 2013 Prosiłabym animacje z tego od 2.32 do 2.33 I z tego od 2.22 do 2.49 Animacja z 1 filmiku Niestety ale 2 animacje nie jestem w stanie odchudzić do rozmiaru 3 mb 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrs.Octavia Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Bardzo Ci dziękuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
LunaMoon Posted December 11, 2013 Share Posted December 11, 2013 (edited) To ja poproszę Avatar i sygnaturkę (animacje oczywiście) http://www.youtube.com/watch?v=VhAezhFnt1k Od 3:03 do 3:30. Edited December 11, 2013 by LunaMoon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chief Posted December 11, 2013 Author Share Posted December 11, 2013 To ja poproszę Avatar i sygnaturkę (animacje oczywiście) http://www.youtube.com/watch?v=VhAezhFnt1k Od 3:03 do 3:30. Problem jest taki ze scena jest bardzo długa i zawiera wiele szczegółów przez co rozmiar nie jest odpowiedni na to forum. Według regulaminu sygnaturka nie może przekroczyć 3mb inaczej musi być w spoilerze, a avatara za bardzo nie wiem z której sceny zrobić. Nie widze żadnej odpowiedniej jak dla mnie. Może coś wskażesz? A i chyba nie da się tutaj ustawić animowanego avatara Tutaj masz takie przykładowe wycinki z tej sceny co prosiłaś lecz jeden zajmuje 14mb a drugi 20. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LunaMoon Posted December 12, 2013 Share Posted December 12, 2013 Dziękuje ci bardzo o taką sygnaturkę mi chodziło, chciałam ją ustawić na słodkim flircie lub cromimi Z avatarem sama spróbuje się pomęczyć ważne, że sygnaturka jest . Jeszcze raz ci dziękuje za nią Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burning Question Posted December 12, 2013 Share Posted December 12, 2013 Całkiem spoko. Jakiego programu używasz, bo właśnie szukam jakiegoś do robienia tego typu rzeczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chief Posted December 13, 2013 Author Share Posted December 13, 2013 Całkiem spoko. Jakiego programu używasz, bo właśnie szukam jakiegoś do robienia tego typu rzeczy. Do przerobienia filmów na gify używam VirtulDub'a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krulig Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 (edited) Wykorzystam fakt,iż moja prośba została zignorowana. niezauważona. Więc oto co poproszę: 0:36 - 0:46 oraz 0:47 - 0:52 Edited December 16, 2013 by MaLinka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chief Posted December 16, 2013 Author Share Posted December 16, 2013 (edited) Wykorzystam fakt,iż moja prośba została zignorowana. niezauważona. Więc oto co poproszę: 0:36 - 0:46 oraz 0:47 - 0:52 Sorry, zgubiłem twój post wcześniej. Proszę Wersje do 3mb: I wersja rozszerzona Edited December 16, 2013 by Chief Link to comment Share on other sites More sharing options...
MewTwo Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Jeśli można, to bym poprosił o następujące od 0:04 do 0:18 tylko z tą panią na scenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chief Posted December 29, 2013 Author Share Posted December 29, 2013 (edited) Jeśli można, to bym poprosił o następujące Wersja pełna Wersja na forum (do 3mb) Edited December 29, 2013 by Chief Link to comment Share on other sites More sharing options...
MewTwo Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Ooooo. Dzięki dzięki dzięki, dziękidzięki =3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Mogłabym prosić sygnaturę z Okami ? http://www.youtube.com/watch?v=3UEDVlYhLm4 Od 1:40 do 1:45 poproszę ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chief Posted December 30, 2013 Author Share Posted December 30, 2013 Mogłabym prosić sygnaturę z Okami ? http://www.youtube.com/watch?v=3UEDVlYhLm4 Od 1:40 do 1:45 poproszę ^^ Proszę: Wersja do 3mb: Wersja rozszerzona: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 (edited) Dziękuje, jest świetna Widzisz? Już ustawiłam Edited December 30, 2013 by Wilk Cassidy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berette Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Czy mógłbyś... to znaczy bardzo bym cię prosiła... ach... czy mogłabym prosić o sygnaturkę z Dixie? Animacja od 2:54 do 2:57. Link do filmiku w spoilerze ( jak jest zła grafika, to poszukam czegoś innego ). Tutaj jest filmik: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chief Posted January 2, 2014 Author Share Posted January 2, 2014 Czy mógłbyś... to znaczy bardzo bym cię prosiła... ach... czy mogłabym prosić o sygnaturkę z Dixie? Animacja od 2:54 do 2:57. Link do filmiku w spoilerze ( jak jest zła grafika, to poszukam czegoś innego ). Tutaj jest filmik: Może być coś takiego? A tak w ogóle to ten po lewej jest z tego wywijania zadem bardzo zadowolony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berette Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 (edited) Może być coś takiego? A tak w ogóle to ten po lewej jest z tego wywijania zadem bardzo zadowolony Dziękuję! Jest świetna ! Heh xD Wcześniej tego nie zauważyłam xD Tak fajnie jeździ po tej ziemi xd Edited January 3, 2014 by FlutterYey Link to comment Share on other sites More sharing options...
MewTwo Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Jeśli można, prosiłbym o sygnaturę z tego filmiku Prosiłbym o standardy forumowe, zarówno odnośnie wagi jak i odnośnie wielkości. Od momentu 3:24 w którym ta kobieta z czerwonymi włosami zaczyna śpiewać do momentu 3:28. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artiem Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 (edited) Też chciałbym poprosić o sygnaturę składającą się z tego filmiku poczynając od 0:39 do 0:49 oraz 2:35 do 2:37 jeśli dało by się to jakoś skleić i zrobić tak długą. Na końcu gdy Fluffle się tak słodko patrzy chciałbym aby pojawił się napis Fluffle Puff Fan czy coś w tym stylu lecz ta końcówka jest chyba zbyt krótka ponieważ chciałbym aby ten napis się tak stopniowo pojawiał. Przepraszam chyba za dużo wymagam https://www.youtube.com/watch?v=lplUHZEaPrM Edited January 3, 2014 by Arktez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chief Posted January 3, 2014 Author Share Posted January 3, 2014 (edited) Jeśli można, prosiłbym o sygnaturę z tego filmiku Prosiłbym o standardy forumowe, zarówno odnośnie wagi jak i odnośnie wielkości. Od momentu 3:24 w którym ta kobieta z czerwonymi włosami zaczyna śpiewać do momentu 3:28. Proszę Przepraszam chyba za dużo wymagam Twoją zajmę się jutro, bo to potrwa dłuższą chwilkę. Edited January 3, 2014 by Chief Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artiem Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Twoją zajmę się jutro, bo to potrwa dłuższą chwilkę. thumb.png?1382309294 Okej, nie ma sprawy, dzięki że się tym zajmiesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
MewTwo Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Proszę Dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chief Posted January 4, 2014 Author Share Posted January 4, 2014 Okej, nie ma sprawy, dzięki że się tym zajmiesz Czy chodziło o coś takiego? Jeżeli chcesz ustawić jeszcze jakiś napis w sygnaturce to daj znać, zrobię mniejszą animację. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts