bobule Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 a to przyszły redaktor sam ma się domyślić co to za program ? poza tym w dalszym ciągu nie napisałeś co z ta ramówką, poza tym, że nie istnieje acha i nie można czekać "za zgłoszeniami", co najwyżej czekać "na zgłoszenia" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Ahh dobra widzę że nie został podany XD więc program to sam broadcaster co do ramówki to na razie jeszcze nie ma bo muszę wszystko zaplanować/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Dajcie mu czas to ogarnąć, nic od razu, dopiero co przejął radio przecież. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Hmm a może godzina kawałków hip-hop, soul, funk oraz grove? Raz w tygodniu. Mógłbym się tym zająć, znam się trochę na tej muzyce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Arjen, ale radio zdycha od kiedy, tygodnia / dwóch ? więc mi nie mów, że nagle Saku nie wie co się dzieje Brainiac, ale to wszystko muszą być utwory do których nikt nie zgłosi praw autorskich / autor zgodzi się na ich publikacje etc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Bobule powiem tak planuję zrobić ramówkę na nowo. Wiem co się dzieje dlatego kilka zmian się przyda. A co do muzyki i praw autorskich to zajmuję się tym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Arjen, ale radio zdycha od kiedy, tygodnia / dwóch ? więc mi nie mów, że nagle Saku nie wie co się dzieje Brainiac, ale to wszystko muszą być utwory do których nikt nie zgłosi praw autorskich / autor zgodzi się na ich publikacje etc. Przeczytaj sobie moje powitanie -.- Raczej James Brown nie bedzie miał pretensji, moi kumple też. Rap to nie tylko Hemp Gru i je:flutterbad:ć policje. Jak sie tym zajmę to raczej wszystko pozałatwiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Tylko wiesz... To radio jest na kucykowym forum... Nazywa się kucykowe radio... więc raczej powinna być puszczana w nim tylko KUCYKOWA muzyka ale co ja tam wiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Niby tak, ale narazie jest są 3 osoby. Oczywiście, są kucykowe kawałki hiphopowe i masz rację. Ale jakoś trzeba ludzi namówić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Mi się podoba pomysł użytkownika Brainiac,wiem to jest radio kucykowe ale fajnie by było jakby był jakiś program chociaż raz w tygodniu z jakąś normalną muzyką.Ale to tylko moja propozycja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 No widzicie, myślę, że 1 godzina w sobotę by nikomu nie przeszkodziła. @up odmienia się Brainiac'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Hedzio, ale to też jest radio dla "fanów kucyków" przydałoby się jakieś urozmaicenie jak na razie Saku skup się na tym by ściągnąć redaktorów, może informacja na FGE, by w tym nieco pomogła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 bobule w sumie... Ale co mi do tego... Przecie nie ja jestem od radia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 taa, a pod nickiem wcale nie masz "operator radia" xD szczególnie, że słyszałem wiele opinii ludzi którzy przestali was słuchać, bo "cały czas leciało to samo" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 No cóż... ktoś mi musi zmienić podpis a jak tak wam to przeszkadza do w ogóle wypierdzielcie w kosmos kucykowe piosenki i dajcie inne. Tylko tak jak mówię wielce mądrzy słuchacze. Płaćcie licencje co miesiąc to będzie leciało wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Hedzio spokojnie,nie ma co się denerwować bo to tylko pomysł był.Sam lubię te radio i często go słucham,ale przydałoby by się coś nowego czy jakaś muzyka nie związana z kucykami np.Ale zrobicie jak uważacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Pewnie, można zrobić konkursy typu umieszczamy na forum obrazek i pierwsze 3 osoby które coś tam znajdą albo odgadną wygrywają @up lubisz hifi bande? Ostatnio byli u nas w klb kebs wymiata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Trzeba poczekać, aż zorganizuje się nowa ekipa radia, wtedy będzie można zacząć działać. Bo na razie Sakadetsu jest sam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Mam tez pomysłów na parę konkursów Tak jak w radiu Zet, podajecie swoje tel. na priv (żeby nie upubliczniać) a my losujemy i dzwonimy i trzeba podać hasło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Mam tez pomysłów na parę konkursów Tak jak w radiu Zet, podajecie swoje tel. na priv (żeby nie upubliczniać) a my losujemy i dzwonimy i trzeba podać hasło. A nie lepiej, na PW te hasła wysyłać, do ludzi od radia ? I kto pierwszy dośle wygrywa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 nie, bo wtedy jak ktoś ma lagi z netem to ma mniejsze szanse. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 nie' date=' bo wtedy jak ktoś ma lagi z netem to ma mniejsze szanse.[/quote'] Ok, racja ale ten numer z dzwonieniem to nie jest troszkę lekka przesada, bo nie każdy będzie chciał podawać swój prywatny numer, komuś kogo nawet nie zna ... Myślę, że tego typu prywatne kontakty, nie powinny być znane na całym forum ... No to może gg ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 omg ale to głupi pomysł... Myślisz, że tak wszyscy zaufają randomowi, który chce ich numery a kilka dni później po nocach będzie do nich ktoś wydzwaniał... zaiste super pomysł po prostu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 To inaczej. Wszyscy dzwonią na 1 podany wcześniej numer, pierwsze 3 osoby które zadzwonią z hasłem wygrywają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Szkoda pieniędzy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts