Igirisu_chan Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Ban bo fajnie Ulubiona postać na razie? Ban, bo tak właściwie wszystkie bardzo lubię, ale wygląda to mniej więcej tak ) 1. Satoko i Satoshi 2. Rena, Rika, Keiichi, Shion (ta, dużo osób na drugim miejscu xD 2,5. (ta, nie mam 3. miejsca xD) Mion ^ ^ Link do komentarza
Krulig Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Ban bo ja,kocham wielbie i szanuję Renę,Keiichiego,Rikę i Shion... Link do komentarza
Lisica Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Ban, bo *odrzuca znowu tą bombę i sekundę potem ona wybucha* Dżizas... Link do komentarza
Igirisu_chan Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Ban bo ja,kocham wielbie i szanuję Renę,Keiichiego,Rikę i Shion... Ban, bo ja najchętniej wstawiłabym wszystkich na 1. miejsce mojego rankingu (xD) bo wszystkich kocham, tylko każdego trochę inaczej Link do komentarza
Khornel Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Ban, bo *wyciąga przenośną katiuszę z rakietami nuklearnymi (prototyp od FOL)* koniec z anime i POZ Link do komentarza
Lisica Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Ban, bo *opiera się najbliższą rzecz, o którą można się oprzeć i niemal natychmiast ją rozwala* przepraszam! Link do komentarza
Khornel Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Ban, bo *przerabia Solarisa Urbino Alpino 8,6 na maszynę zagłady z tytanowym nadwoziem i katiuszą nuklearną na dachu* następny przystanek siedziba POZ! Link do komentarza
MasterBezi Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 (edytowany) Ban bo ruska broń nie ma szans z magią przyjaźni. Drugi ban, bo... Flutt, mogłabyś mi pożyczyć swoje działko soniczne? Trzeci ban bo *Bezi otrzymuje przedmiot: Działko soniczne Fluttershy*. Czwarty ban bo spróbujcie tego... *Bezi nawala z działka sonicznego niczym jak z miniguna w Modern Warfare 2 i niszczy katiusze a także tanie rakietki z Iżmaszu* Piąty ban bo POZ i Equestria zostają ocalone... Jednakże anime nie ma tyle szczęścia :( Szósty ban bo zabawki od UAC, Łucznika i Stalliongrad Arms Factory są o wiele lepsze niż żęchy z Iżmaszu Siódmy ban bo *przerabia tramwaje Swingi na pociągi pancerne dodając uzbrojenie od UAC, Stalliongrad Arms Factory, barierę niczym jak ta co otacza Equestrię i kieruje do ochrony HQ POZu w Szczecinie*. Edytowano Czerwiec 12, 2013 przez MasterBezi Link do komentarza
Lisica Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Ban, bo dałeś sześć banów Link do komentarza
Piter009 Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Ban za wypominanie banów. Link do komentarza
Khornel Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Ban, bo Solaris Urbino Panzer Alpino 8,6 jest polski. Drugi ban, bo * zmienia broń z katiuszy na działo heavy metalowe i montuje na SUPie* drżyjcie POZ, anime i fanki Biebera Link do komentarza
Random Hunter Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 BAN REPORT: Międzynarodowy dzień banowania Link do komentarza
Piter009 Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Ban, bo mam podwójnego bana. The ban has been doubled! Link do komentarza
Lisica Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Ban, bo jesteś dostępny, a moja wena na wymyślenie sensownego bana jest równa 10% Link do komentarza
MasterBezi Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 (edytowany) Ban bo dałem 7 a nie 6. Drugi ban bo Swing stworzyła polska PESA. Trzeci ban bo "Panowie, dorzućcie Abramsy, Andersy, Leman Russy, Baneblady, Chimery i Rosomaki. A także ustawcie Basiliski, Manticory i Langusty*. Czwarty ban bo *do obrony dojeżdżają przerobione Volvo, Many i Solarisy z SPPK Police, SPA Klonowica, SPA Dąbie a także samochody pancerne od Taxi4You, City Taxi i Taxi Dobosz*. Piąty ban bo *z Zajezdni Pogodno wyjechały przerobione na pociągi pancerne Konstale i Tatry*. Szósty ban bo *Solaris Panzer Alpino 8,6 wjeżdża do Szczecina, niszczy kilka Konstali i Tatr na Basenie Górniczym, ale zostaje zmasakrowany przez kolumnę MANów i Solarisów policko-szczecińskich*. Edytowano Czerwiec 12, 2013 przez MasterBezi Link do komentarza
Khornel Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Ban, bo Solarisy są moje! Drugi ban, bo dojeżdżają Neoplany, Ikarusy, Solbusy, BYDy, Jelcze, Mercedesy Conecto G, Mazy i Sabaton dla epickiej muzyczki Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 ban bo urocza mordka Rosji Link do komentarza
Khornel Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Ban, bo warszawski transport miejski niszczy właśnie Japonię i anime Link do komentarza
Fagglenorusie Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Ban, bo lubię mówić i pisać 'dziadyga' czy 'gównolit'. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 ban bo zaczynam się bać Niemieckich horrorów... Link do komentarza
Fagglenorusie Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 ban, bo oglądasz ecchi, albo co gorsza - hentai! Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 ban bo NIE OGLĄDAM HENTAJA Z MACKAMI I INNYMI GÓWNAMI, DO CHOLERY!!!! *furia* Link do komentarza
Fagglenorusie Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 ban, bo niesłuszna furia Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 ban bo już mnie w szkole oto oskarżają i na tym forum też! Link do komentarza
Recommended Posts