Gandzia Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Ban bo seeerio? <Patrzy na stojącego obok człowieka w długim płaszczu, masce pe-gaz i z hełmem na głowie> Nie wiedziałem. Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Ban, bo stalkerstwo. Link do komentarza
Gandzia Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Ban bo zaraz, skoro MasterBezi jest w Krakowie, to kto pilnuje Szczecina? Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Ban, bo może zajmiemy się tym, towarzyszu? Link do komentarza
Gandzia Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Ban bo oczywiście, nie możemy pozwolić, by to miasto wpadło w niepowołane ręce. Już wysyłam tam Gwardię Imperialną. Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Ban, bo tu się wtrącę. Nadzwyczajna Komisja poradzi sobie lepiej. Link do komentarza
Gandzia Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Ban bo najwyżej podzielimy Szczecin na strefy okupacyjne stabilizacyjne. Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Ban, bo approved. I drugi, bo nie wywołaliśmy między sobą wojny. Plus dwa do opanowania, plus dziesięć do dyplomacji. Link do komentarza
Gandzia Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Ban bo super. A teraz możemy rozpocząć operację Szczecin 2013. Link do komentarza
Gość Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Ban bo mógłby ktoś zmienić temat bo nic nie rozumiem Link do komentarza
Gandzia Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Ban bo nie teraz, zdobywamy Szczecin. Melduję, że oddziały zajęły pozycje wokół Szczecina. Oddziały z Gryfina są gotowe do ataku. Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 (edytowany) Ban, bo nie. Nie. Nie. Nie. Nienawidzę cię. Tak dla zasady, ty plo. Drugi, bo czyń waszmość swą powinność. Ja wyjdę od zalewu. Edytowano Sierpień 3, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza
Gandzia Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Ban bo tak jest! Gwardia, uraa! FOR DAH EMPRAH! Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Ban, bo da zdrawstwujet Sawieckij Sajuz! Urraaa! Link do komentarza
MasterBezi Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 (edytowany) Ban bo Szczecin jest nie do zdobycia. Drugi ban bo FOL w Krakowie ledwo zipie i komisariat W11 jest przeksztalcany w Biuro Adaptacyjne. Trzeci ban bo artyleria w Policach tlumi agresorow Czwarty ban bo musze dobic ocalalych komisarzy W11. Piaty ban bo tablet nie ma polskich znakow. Szosty ban bo wlasnie pisze z niego. Siodmy ban bo osoba o pseudonimie operacyjnym "hugmaster" nie popiera FOL Osmy ban bo nie moglem pozwolic aby miasto-serce polskiego POZ i moje niedokonczone fanfiki wpadly w rece FOL przed ich ukonczeniem. Edytowano Sierpień 3, 2013 przez MasterBezi Link do komentarza
Gandzia Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Ban bo meldunek ze Szczecina: Oddziały Gandzi i Po prostu Tomka opanowały już centrum. Ostatnie ogniska oporu wroga poddają się. Wrogie regimenty Gwardii po zbombardowaniu ulotkami z odezwą Wielkiej Rady Terry przeszły na naszą stronę. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Ban bo propaganda detected. Drugi ban bo prawdziwy meldunek brzmi: "Razem z regimentami z Polic, Gryfic i Lodzi wyrzucamy ksenofobiczny, zdradziecki 626 lubelski regiment oraz bolszewikow z wojewodztwa zachodniopomorskiego. Ponadto oddzialy Sprzymierzonych (Covenant) z Zielonej Gory atakuja ich tyly" Link do komentarza
Gandzia Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Ban bo kto atakuje nasze tyły? Mówisz o tej zbieraninie, którą rozjechały czołgi z Armageddonu? Drugi ban bo założyłem swoją kwaterę przy Alei Wojska Polskiego w Szczecinie. Całkiem wygodna. PpTomku, czy wbiłeś już tę flagę na Urzędzie Wojewódzkim? Link do komentarza
MasterBezi Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 (edytowany) Ban bo zapomnialem dorzucic do tego creepypasty ktora nawiedzila wielkopolske. Drugi ban bo jeszcze oddzialy folszewickich ksenofobow zostaly zmasakrowane przez Luna Game i Flutter Island. Trzeci ban bo dostalem cynk ze Banshee z Zielonej Gory dobijaja waszych niedobitkow. Czwarty ban bo nawet zdrada Karoliny Dereg nie sprawila korzysci dla fol. Edytowano Sierpień 3, 2013 przez MasterBezi Link do komentarza
Gandzia Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Ban bo e? naiwna historyjka może kogoś zabić? No, mniejsza. Szczecin zdobyty, tamtejsza Gwardia wróciła na łono Imperium Człowieka. Quote of the day: Suffer not the xeno to live. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 (edytowany) Ban bo to nie pierwszy przypadek kiedy pokonany przez moich nie moze sie pogodzic z porazka i w zwiazku z tym zmysla zwyciestwo. Drugi ban bo Banshee to mysliwce Sprzymierzonych. Trzeci ban bo... Moje regimenty nie musza wyznawac wiary, ktora polega... Na rezygnacji ze szczescia osobistego i skazywaniu sie na cierpienie.http://m.youtube.com/index?gl=PL&hl=pl&desktop_uri=%2F%3Fhl%3Dpl%26gl%3DPL - Czwarty ban bo to reakcja RD na kult imperialny, kiedy liznela spoilera i sie dowiedziala kim (czym) stal sie Imperator po Herezji Horusa. Ban 4,1 bo pewnie za to ma teraz na karku wszystkie wydzialy inkwizycji. Ban 4,2 bo jeszcze reakcja Pinkie http://m.youtube.com/index?gl=PL&hl=pl&desktop_uri=%2F%3Fhl%3Dpl%26gl%3DPL Edytowano Sierpień 3, 2013 przez MasterBezi Link do komentarza
Gość Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Ban bo pisałeś na komórce (tak jak ja ) Link do komentarza
nyaa Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Ban bo komurki rżondzom brat zjadł mi krakersy i jestem zuy. Link do komentarza
Gość Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 (edytowany) Ban bo twój nick kojarzy mi się ze słowami "Da mi ktoś to coś?" xD Edytowano Sierpień 3, 2013 przez Gość Link do komentarza
Gandzia Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Ban bo od tej pory wszyscy obywatele Szczecina mają uczęszczać na krótkie wykłady na temat szkodliwości POZ. Link do komentarza
Recommended Posts