Muffinxd Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Oddaj mi swój talent. T.T Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Styczeń 20, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2013 Never ;3 Dla mnie piekłem na ziemi byłoby nie mieć rąk ,lub oczu ... nie mogła bym wtedy uprawiać ukochanego rzemiosła ,jakim jest rysowanie ;( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Uważam że rysunki są świetne, tyle że z kolorem byłoby 20% cooler. Potrenuj nad anatomią i nad twarzą kucyków. Natomiast postura człowieka wychodzi Ci rewelacyjnie. Czeka Cię jeszcze dużo pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Styczeń 20, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2013 Dziękuje za szczerą opinie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Ach nowe rysuneczki super Oceniłabyś mój co właśnie wrzuciłem ? Plliiisss Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 Już lecę *dosłowniee* dasz mnie podrzuci ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Połowa rysunków ze scen autora HOTDIGGEDYDEMON, Fajnie wyszły ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 Cóż ,wiem ??? XD Ale dź-dźieki XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Luna i zajebi**e getry - o LOL ten tytuł mnie kompletnie rozwalił. czekam na następne prace i i śmieszne tytuły! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Dzięki jeszcze raz za tą moją Beauty Paint ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 Dzięki jesteś zajebis...m getrem . Gucia prosze bardzo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Ładnie rysujesz, spodobało mi się trio Księżniczek No i Luna w getrach... zrobisz kiedyś w lepszej jakości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 Dzięki Trytonie )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 http://imageshack.us/photo/my-images/833/scootalookolorowa.jpg/pierwszy kolorowy rysunek http://imageshack.us/photo/my-images/823/rainbowdash.jpg/a to mój ostatni niestety miałem problem z niebieskim dlatego tak kiepsko dopasowane kolory http://imageshack.us/photo/my-images/248/pierwszyrysunek.jpg/ to mój rysunek nr1 http://imageshack.us/photo/my-images/138/fluthershy.jpg/ z dwoma błędami wybaczcie robiłem to o 3 w nocy proszę nie heitujcie mnie to moje pierwsze rysunki sory za jakość ale nie mam najlepszego aparatu w telefonie A może założysz własny wątek z rysunkami lepiej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 No racja ,ten wątek jest przeznaczony na moje rysunki . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 kjhgfdsftyhjkljhgfxd Tak, 0 konkretów i bezsensowny spam. ~Domine Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts