Ares Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 mi się najbardziej podoba ostatni obrazek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 MacTavish, twój drugi obrazek taki fajny może ujrzymy taką przyszłość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Ten ostatni obrazek to parodia Sonica i Metal Sonica? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Co za skrzydła xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Mam pytanie. Jest taki meme z Rd gdzie ma Element harmonii, strój WB i w stanie Super Rainbow Dash(Ja to tak nazywam)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Ten ostatni obrazek to parodia Sonica i Metal Sonica? Sądzę że tak. Ja nawet nie wiedziałam że coś jak "Metal Sonic" istnieje. [ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Ja nawet nie wiedziałam' date=' że coś takiego jak "Metal Sonic" istnieje. [/quote'] Po pierwsze. Istniało*, a nie istnieje. W pierwszych wersjach serialu o sonic-u było coś takiego. Po drugie. Jak myślisz, jak ktoś mógłby wpaść na to żeby zrobić taki obrazek, gdyby sonic nigdy nie powstał??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Nie mam pojęcia. Wybacz, nie okazuje zainteresowania tym serialem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 nie ma sprawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Tak wyglądał mój dzisiejszy wieczór z chemią :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 A to było? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Patrzcie co znalazłem. Nie wiem czy to tu powinno być, ale na tym obrazku jest RD, więc można go tu wstawić. Celestia i Luna Dashie i Derpy <3 P.S. Czy mi się zdaje, czy Celestia, Luna i Trixie są półprzezroczyste? Bic Mac ma głowę/pyszczek/ryjek(nie wiem jak to inaczej nazwać) klaczki. WTF!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Dzięki temu wątku/owi zacząłem najbardziej lubić Rainbow Dash. Wcześniej miałem dylemat między Twi, Shy i Dashie, a ten temat mnie właśnie do Dash przekonał. Od tamtej pory(czyli jakiś miesiąc temu) zacząłem "wyznawać" RD. A teraz coś ode mnie: Wiem tylko jeden obrazek, ale zawsze coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts