Siewca YI Napisano Listopad 24, 2011 Share Napisano Listopad 24, 2011 Witam wszystkich Bronies. Otóż chciałbym wam zaoferować tylko wieczorną grę w przygodowo - minecraftową rozgrywkę, która jest mało znana. Jest to jak w temacie Terraria. Nie wiesz co to? Youtube. Mówie tu o grze na hamachi, ponieważ niestety na razie nie nabyłem pewnej wersji tzn: jadę na cracku. Grę można pobrać wszędzie, a mówie tu o najnowszej wersji 1.0.6.1. Przechodząc do tematu: ID:Terraria - My little pony H:FIM U mnie to wygląda tak: ja jako host w godzinach wieczornych weekendy + święta + piątki. Zapraszam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Listopad 25, 2011 Share Napisano Listopad 25, 2011 Adisso ma server, to samo co z MC - była faza, ale sie znudziło. ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Listopad 25, 2011 Share Napisano Listopad 25, 2011 Terraria jest fajna ale szybko się nudzi bo tryb budowy jest upośledzony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Grudzień 13, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2011 Dawno tu nie byłem w tym temacie i muszę odpowiedzieć: Terraria nie skupia się tak bardzo na kreatywności tam bardziej liczy się zabawa ze zwiedzania, niszczenia, twojej zręczności w walce z bossami. Ostatnio była wielka aktualizacja: dodano ponad 200 narzędzi, 39 potworów w tym cztery nowe bossy, zmieniony silnik oświetlenia itd. Hmm chociaż i tak wiem, że w terrarie mało ludzi gra to zapraszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Taaa, dzisiaj zaczęliśmy znowu pykać w terrarię, jeśli ktoś chętny jeszcze niech tu pisze a podam sieć itp, server zwykle będzie od 13-17 pon-piątek, soboty 10-14. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Adi, czemu od 13 do 17? W tych godzinach mnie nie ma w domu, a jak legołącze złapie tymczasowy wiatr w żagle to nie będę mógł pograć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion990 Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Chcialbym bardzo w to z wami zagrac ale mam problem .NET framework 4 niechce mi sie zainstalowac, zawsze i caly czas wychodzi mi blad podczas instalowania tego, a bez tego niemoge grac w terrarie. Instaluje mi sie... dochodzi do instaling client profile czy cos troche tam popracuje i robi rollback do samego poczatku po czym wyskakuje error ze niemoze byc zainstalowane z jakiegos tam powodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Przepisz ten błąd na google i poszperaj, powinno być rozwiązanie, a server tylko w takich porach bo po 5 wraca mój starszy a on ma wonty jak siedzę na kompie :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Czyli w wakacje sobie z wami pogram chyba xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zethariel Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Bleh, w tych godzinach jestem w pracy zwykle :(( Przynajmniej do konca czerwca, potem juz bedzie lepiej ciapke Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion990 Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Przepisz ten błąd na google i poszperaj, powinno być rozwiązanie, a server tylko w takich porach bo po 5 wraca mój starszy a on ma wonty jak siedzę na kompie :/ Tyle ze tam niepisze zaden kod ani nic takiego przy tym, tam tylko pisze ze wystapil krytyczny blad i ze nieudalo sie zainstalowac a ten tekts tez juz w google wpisywalem to mi nic niepomoglo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Ale co się nie da zainstalować? Terrari? Przecież ściągasz gotowca z chomikuj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aanuszek Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 a z terrarią ze steama chodzi? Dawno nie grałam, a planuję zakup, więc pytam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zethariel Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Tak, ja sie moglem bez problemu podlaczyc do serwera -- jest zgodnosc wersji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aanuszek Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 No to super. Jak coś, dam znać, oczywiście jeśli mogę :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 znam fajny texture pack do terrari i sam gram (hallow set dla maga legenary excalibur unreal megashark i wiele więcej rzebym był pro to tylko miksturki, magic harp, cursed fires oraz crystal storm brakuje) a o to link do texturepack (zmienia wygląd NPC gracza oraz zbroji oraz niezbyt działa z 1.1 :( ) http://www.terrariaonline.com/threads/ponies-ponies-ponies-sprite-pack.45257/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion990 Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Ale co się nie da zainstalować? Terrari? Przecież ściągasz gotowca z chomikuj. Nie, chodzi o .NET framework. Niechce mi sie zanistalowac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Aaaach...Terraria Nigdy nie grałem z nikim w multi,bo netu brak w domu ( :( ) ale gra niezła (hyhy napisałem nawet o niej opowiadanie ) szkoda tylko że mają zawiesić jej rozwój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 teraz będzie jakaś inna gra która moim zdaniem przypomina terrarie i nazywa się StarBound i ta sama osoba będzie robic tą grę oraz terraria ma dostać jeszcze 1 patch Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 aanuszek, oczywiście że możesz, zapraszam wszystkich, jak będzie dużo graczy to będzie można kupić server 24/7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 a serwer jest hamahi ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Ahh Terraria. O ile "przeszłam" ją dwa razy do czasu aż wydali patcha z hardmode'm to ani razu hardmode'a na oczy nie widziałam Ale mam ochotę pograć i chyba odkopię swoje save'y. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RasialdoDrewnialdo Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Pyknął bym se z wami bo jestem weteranem Terrari ,ale hasełko nie działa ;/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Czerwiec 13, 2012 Share Napisano Czerwiec 13, 2012 Server jest w określonych godzinach, sieci hamachi to: ID: TerrariaMlpFimPL2 Hasło: tmfpl 1 slot wolny ID: Terraria MlpFimPL3 Hasło: tmfpl 4 sloty wolne Aby wejść na server należy wpisać moje ip hamachi, w tym przypadku 5.19.100.23 i hasło mlpfim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts