PumpkinWave Napisano Październik 15, 2012 Share Napisano Październik 15, 2012 Wszechświat jest podzielony na matryce, z których każda wypełniona jest różnymi wymiarami. Jak poradzą sobie przypadkowe osoby, które trafily do nieznanego im wymiaru w wyniku pomyłki jednorożca i jego kompana? Uczestnicy: Starszy Paladyn Luximus [człowiek] (Organizator) - Ja Elvatar Venziranel [wampir/dhampir] - Neon Yurii [Avianinka( hybryda człowieka i lisa)] - Nichal789 Agile Haste [pegaz] - SilverShield Matryca: W imię Świętego Zakonu Prolog- https://docs.google.com/document/d/1ath617qLG67fHZdiNl3_vPP9Pinj-9O6B3qQQ-KqhkM/edit#heading=h.shponlqny6bc Rozdział I https://docs.google.com/document/d/1DzkH-aa9j3oty2dLrX4nIq4MzlQQm8uEpR6EuEa_O8s/edit# Ogłoszenia parafialne: !!UWAGA!! Z niewiadomych powodów linki mogą nie dzialać na przeglądarkach innych niż google chrome. Za niedogodności przepraszamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ver Napisano Październik 15, 2012 Share Napisano Październik 15, 2012 Następni... No ale cóż! Tutaj przynajmniej wiem co się kroi i panowie się przyznali! Verard Nightmare Aprobuje Temat! Zapowiada się ciekawie, PumpkinWave. O ile też mam nadzieję, że wytrwacie do końca się nie rozpadniecie. Trzymam kciuki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nihal789 Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Prolog Teraz będą się sprawy ukazywały z lekceważącego punktu widzenia Yurii Rozdział 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Cóż... Ja będę tutaj wstawiał całą przygodę widzianą sceptycznym okiem Elvatara. Prolog Rozdział 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Październik 17, 2012 Autor Share Napisano Październik 17, 2012 Akytualizacja: First Chapter! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Sam z ciekawości się spytam czy ktoś to czyta, i czy w ogóle opłaca nam się pisać kolejne części. Bo jakby nie patrzeć my poświęcamy swój wolny czas na to. Więc po co pisać jak nikt nie czyta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyja Xores Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Ja tam czytam A jak na razie zapowiada się ciekawie. Tylko takie pytanko... CZEMU ZMIENIŁEŚ NASZEGO PALCIA W WAMPIRA I TO JESZCZE W PIERWSZYM ROZDZIALE?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Bo to ma potężny wpływ na fabułę i zachowanie paladyna w następnych rozdziałach. Zawsze możecie uznać odpowiedź... BO MOGĘ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Październik 18, 2012 Autor Share Napisano Październik 18, 2012 Bo paladyn odkrył przed nim swą drugą mroczną nature... Troliximusa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrzynek Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Tych nagródź za chęci, ale skrytykuj ostro. Nie trzyma się kupy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Oficjalnie Powracam! Tylko potrzebuje przerwy, by ogarnąć się ze szkoła. w opisie podam kiedy będzię premiera mojego prologu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 Dokument w koszu właściciela. Archiwizuję temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts