Lemuur Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Właśnie zauważyłem, że nie ma jeszcze takiego tematu, a ciekaw jestem Waszych opinii i sugestii na temat tych odpowiedzi... A może macie jakieś pomysły, jak można by je udoskonalić? Bardzo chętnie wysłucham ( przeczytam ), co macie do powiedzenia na ten temat, tak więc zachęcam do wypowiedzi . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Październik 27, 2012 Autor Share Napisano Październik 27, 2012 Cóż... Małomówni jesteście... Wpadłem na taki pomysł... Potrafię jako tako rysować, mógłbym robić rysunkowe odpowiedzi, jak zresztą czyni to już kilka działów. Nie wiem, czy wyszłoby na dobre, ale wniosłoby do Pinkameny trochę świeżości... Co o tym myślicie? Jeśli nie ma komentarzy proszę chociaż o głosy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 ty nie umiesz rysować XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 Ja ostatnio w sumie rysuję tylko Pinkamanę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 Rysunkowe odpowiedzi? to jest dobry patent, było by to ciekawe interesujące, innowacyjne, świeże, ambitne...czyli słuszna koncepcja...mógł by z tego nawet powstać komiks. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 Z komiksem mogłoby się udać. Lemuur, chętnie mogłabym ci pomóc z tym rysowaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Październik 28, 2012 Autor Share Napisano Październik 28, 2012 Pomóc? Hmm... Chętnie, ale jak byś to zrobiła na odległość? Choć w sumie moglibyśmy rysować na przemian... Różne style dodałyby smaczku. Świeże i innowacyjne może nie, bo nie jestem pierwszą osobą, która ma taki pomysł na odpowiedzi, ale na pewno ciekawe . ... Hayate... Ty umiesz? ( zrysowywanie się nie liczy ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Na razie z tego, co widzę, 100% jest za rysunkami, ja zaś powiem tak, jeśli są dobrej jakości, to czemu by nie? Jest to w końcu jakieś urozmaicenie, można by też zrobić tak na przemian, raz rysunki, raz tekst, albo mieszanie, na bieżąco się ustali, czy na konkretne pytanie odpowiedzieć rysunkiem, czy tekstem raczej... ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Lemuur, rysowanie na przemian to dobry pomysł. Z różnymi stylami byłoby ciekawie. To jak 100% jest za, to czemu nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Październik 29, 2012 Autor Share Napisano Październik 29, 2012 Pozostaje tylko zgadać się, kto które rysuje . Chyba najlepiej byłoby planować to przed odpowiadaniem, gdzieś na GG czy nawet PW... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Okej. Ustalimy co i jak, i zobaczymy, co z tego wyjdzie. Tak...przed odpowiadaniem będzie najlepiej, bo kiedy indziej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Podsumowując : - Pinkamena dość dobrze znosi Bellaminę. - Lemuura zdradzili wszyscy i został sam z fortepianem. - Działko szynowe w salonie będzie trzeba uzbroić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkVamena Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 kiedy opowiesz na kolejną sesję pytań Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 Kiedy odpowiesz na kolejne pytania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Kiedy odpowiesz na kolejne pytania? Zadałaś pytanie akurat w dniu, kiedy odpowiadałem, ale niestety nie załapałaś się na tę partię odpowiedzi. Odpowiem wtedy, kiedy uznam, iż nazbierało się wystarczająco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts