Bonifacus Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Witajcie ludziska! Jakoś tako wpadło mi do głowy, by stworzyć ekipę do gry Garry's mod, byśmy wspólnie mogli zagrać sobie w takie gry, jak np. winter survival, zombie apocalypse, albo po prostu posandboxować sobie i porozwalać zombie... Druga gra w jaką szukam ekipy do gry to Killing Floor. Ten, kto posiada tą grę wie chyba, że samemu jest nudno rozwalać mutanty i dlatego także niech wpisuje się tutaj, by móc pograć sobie z kimś ze swojego otoczenia Każdy kto posiada chęci i Gmoda/Killing Floor niech się tu wpisze! Umówimy się i pogramy razem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Garry moda nie mam, ale Killing Floor chętnie. Nie wiem tylko kiedy, bo jestem po operacji i mam ograniczone możliwości wejścia na komputer. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Październik 19, 2012 Autor Share Napisano Październik 19, 2012 Garry moda nie mam, ale Killing Floor chętnie. Nie wiem tylko kiedy, bo jestem po operacji i mam ograniczone możliwości wejścia na komputer. Coś się wymyśli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloopie Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Na garrego będę bardzo chętny a co do killing floor również ale muszę poczekać aż znowu będzie na promocji na steamie Panu wyżej życzę szybkiego powrotu do zdrowia Cheers Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Październik 19, 2012 Autor Share Napisano Październik 19, 2012 Na garrego będę bardzo chętny a co do killing floor również ale muszę poczekać aż znowu będzie na promocji na steamie Panu wyżej życzę szybkiego powrotu do zdrowia Cheers Fajnie, teraz tylko jakiś kontakt inny, niż pm i możemy pograć ;] Może podacie steamy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Nick ten sam co tutaj (już ze trzy razy podawałem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buziol Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Ahzek do KF chętny być! On rozwalać brzydkie ludy z blenderami do mięsa! :9QuUw: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 W Gmodzie gram tylko na buildzie (Wiremod c: ), nie gram w żadne gamemody ;x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Październik 20, 2012 Autor Share Napisano Październik 20, 2012 To zacznij panie Siprze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Ja bym grał z wami ale dopiero od nowego roku w Garry Mod'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Mogę dojść do Killing Floora Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buziol Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 To już 3 wtedy do KF na pewno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Ja mógłbym być chętny na gmoda, ale nic nie ogarniam w nim , musielibyście mnie naucz mnie co i jak. http://steamcommunity.com/id/adisso/ Add me. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muddy Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Ja mam Gmoda. (Betę 13 też :3) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxatom Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 A więc i niech tak będzie. Posiadam obie gry, i mam jako takie pojęcie na ich temat. Mój steam viper9791, do Killing Floora zawsze gotów. Garry's Moda nie mam jeszcze ściągniętego po ostatnim formacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nister Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Mogę zagrać w garry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloopie Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 :fluttershy5:Yaaay! koeljna osoba do garrego ^^ Zbudujmy wielkiego kuca robota tylko muszę bardziej ogarnąć temat poruszania sie maszyn im nas więcej w garrym tym lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doctroll Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Zgłaszam się do Gmoda ,Gmoda 13 Beta adex13 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Jak można to ja też się zgłoszę na GModa. Steam: Kodzima Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Listopad 2, 2012 Autor Share Napisano Listopad 2, 2012 Hell yeah! ludzi jest dużo, możemy się bawić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladimir Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Lepiej późno niż wcale. Jakby co ja mogę się jeszcze do obu dołączyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Chaser Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 ZAAAAAAAAAAAAAAAczekajcie na mnie! Biegnę do was z gravity gunem i headcrabem na plecach! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Gmod nie jestem w nim zbyt dobry ale co do Killing Floor to medyk ze strzelbą do usług Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnichu Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Nie wiem czy jeszcze tam gracie w Gmoda lecz zbieram ekipę posiadam własnego ts-a dlatego wymagam wieku 16+ i mikro i oczywiście grę wszystko w temacie na tej stronie podawajcie nicki steam a na steam zgłaszajcie się jak będę online po ts-a i zaczniemy obmyślać sprawy serwa itd. itp. chciałbym aby wszyscy mieli wyczyszczonego Gmoda abyśmy ściągali te same mody i addony aby gra była przyjemna ale koniec mojego rozpisywania się tu podawajt nicki (oraz dla ułatwienia opiszcie mniej więcej swój wygląd avatara bo czasami nicki się powtarzają ): http://forum.garrysmod.hpbf.pl/Temat-EKIPA_NA_SZYBKO__3527?pid=29368#pid29368 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
$Lucky Day$ Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Ja również bym był chętny na rozgrywkę w KF na steamie mam ten sam nick co na forum jak chcecie to piszcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts