Torrronto Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Nie widziałem jeszcze na forum wątku o tej grze, więc go tworze (gdyby już jednak istniał proszę o administrację o nie pożeranie mnie w całości, dziękuje) Need For Speed... Seria najsłynniejszych gier samochodowych od studia Electronic Arts, w tym temacie chciałbym wymienić się doświadczeniem, Screenami oraz pościgać się razem w NFS'ie. (Jeśli ma ktoś NFS World mój nick : Torrronto123) so.. zapraszam do dyskusji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Co tu dużo mówić. Dla mnie Need For Speed skończył się po "Carbon". Potem przyszedł "Pro Street" i pikowanie serii w dół... Najlepszą dla mnie grą tej serii jest "Most Wanted". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 A ja lubię wszystkie części od Undergrounda. Jak się wreszcie dorobię własnego kompa to ściągnę NFS World. Mam nadzieje że jest za free Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 NFS World niby jest darmowy. Grę pobierzesz za free, ale już lepsze samochody musisz sobie dokupić . Przynjamniej tak wynika z tego, co czytałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Mam nadzieję że Nissan Skyline nie trzeba dokupić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 No to sobie dodam screen'a Off Topic: Hue hue hue, post nr. 100 /Off Topic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Najbardziej podoba mi się "Carbon", "Most Wanted" i "Underground 2". Nie ma to jak nielegalne pościgi po mieście Gram teraz w shift'a - ale to nie to samo co po mieście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Najlepsze części jak dla mnie to Underground 2, Most Wanted i Carbon... Szczególnie, że w U2 i Carbonie zarąbiste drifty były Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Ooo, drifty były epickie. Bardziej podobały mi sie one w Carbonie. Ta jazda na granicy w tych kanionach. A ile razy spadałem w tą przepaść... Tego właśnie brakuje mi w tych nowych NFS'ach. Tych smaczków A teraz kolejny screen. NFS MW. Poraz kolejny przechodzę tę grę od początku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Dla mnie najbardziej przypadła do gustu - o dziwo - Pro Street. Podobało mi się to, że tuning trzeba było przemyśleć. Nie zawsze najdroższa część = najlepsza. Drugie miejsce - Underground 2 - za wolność, klimat i świetny soundtrack. Trzecie - Porsche 2000. Co to były za emocje... A nowy Most Wanted? Na początku byłem zainteresowany bo to na dobrą sprawę bardziej Burnout: MW niż NFS: MW (a Burnout Paradise uwielbiam). Niestety gdy zobaczyłem "rewelacyjne" pomysły typu policja spadająca z nieba, wymiana opon w czasie jazdy czy menu "easy drive" (które już w BP irytowało) zasłaniające pół ekranu to entuzjazm wyparował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 NFS-tyle wspomnień...Mój ulubiony to Most Wanted, grałem w to nałogowo! Jednak mimo tego jestem tego zdania co Sumek, dzisiejsze NFS-y są tylko cieniem dawnych legend. Ja skończyłem grać na Hot Pursuit. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 1. NFS Underground 2 - za wolność w grze. Wyścigi różnymi typami pojazdów, neony, hydraulika. To są rzeczy których mi najbardziej brakuje w kolejnych częsciach. 2. NFS Carbon/NFS Most Wanted - za policję. Fajnie było tak po wyścigu pobawić się w "Policjanta i złodziei" z glinami. 3. NFS Pro Street - za uszkodzenia pojazdu. Fizyka w PS byłą bardzo ciekawa. 3 stopnie uszkodzeń pojazdu mnie zaskoczyły. I jeszcze dragi z podniesionymi przednimi kołami. To było dla mnie hardkorowe. NFS Undercover - za... początek gry? Zaskoczył mnie sam początek gry. Głównie chodzi mi o brak menu. Po wybraniu profilu już od razu zaczynała się gra. To było coś co dodało trochę realizmu do gry. Ciekawy motyw według mnie. Grałem jeszcze w NFS Hot Pursuit 2 i NFS Underground. W nowsze części takie jak np. NSF Shift nie miałem okazji pograć dłużej niż 5 minut więc o nich się nie wypowiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Październik 22, 2012 Autor Share Napisano Październik 22, 2012 To ja... może pokaże co między innymi stoi w moim garażu w NFS World... http://puu.sh/1hCnS http://puu.sh/1hCi6 http://puu.sh/1hCiK http://puu.sh/1hCly http://puu.sh/1hCmc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Bardzo fajny tuning,no okej odnośnie tej serii to najbardziej podobał mi się carbon.Ogólnie nie jestem wielkim fanem wyścigówek,ale need for speeda lubiłem i lubię do dziś.To tak w skrócie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 1. Hot Pursuit 2, za całokształt. W szczególności wspaniały pomysł z helikopterami zrzucającymi bomby. 2. Shift, bo jest najprzyjemniejszym NFS`em. 3. U2, wieśniacki tuning i wspaniały soundtrack. Cała reszta mi jakoś nie podeszła, najgorsze części to: MW, nie wiem czemu, ale strasznie nienawidzę ta część, wszystko mnie w niej denerwuje. Hot Pursuit (2010), kupiłem w dniu premiery, największy zawód roku i najgorzej wydana kasa. Takie coś jak model jazdy w tej grze nie istnieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Jeszcze jedna rzecz mnie ciekawi w NFS World. Mianowicie mapa. Słyszałem że jest mapa z NFS Carbon i Most Wanted. Coś jeszcze jest po za tymi dwiema czy nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Z tego co słyszałem. To mapa jest połaćzeniem Carbona i MW. Chyba na razie jeszcze nic więcej nie ma. Ale to gra internetowa, więc pewno będą jakieś dodatki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Październik 23, 2012 Autor Share Napisano Październik 23, 2012 Jeszcze jedna rzecz mnie ciekawi w NFS World. Mianowicie mapa. Słyszałem że jest mapa z NFS Carbon i Most Wanted. Coś jeszcze jest po za tymi dwiema czy nie? Tak, jak narazie jest tylko mapa z Carbona i MW ale planują dodać jeszcze jakąś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Fajnie by było gdyby dodali mapę z Undercovera. btw. Torrronto niezłe wózki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Październik 23, 2012 Autor Share Napisano Październik 23, 2012 Fajnie by było gdyby dodali mapę z Undercovera. btw. Torrronto niezłe wózki Właśnie wspominali coś o Undercover (wiem bo byłem adminem na NFS World) ale jak narazie nic z tym nie robią... A co do aut, dzięki. Lecz ja twierdze, że nie mam gustu jeżeli chodzi o tuning stylistyczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 A tym aktualnie rozbijam się w Carbon. Łaston Martin DB9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teq Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Mi, podobnie jak większości, najbardziej podobały się: Underground 2 (pamiętam ile było możliwości tuningu wizualnego, to było niesamowite), Most Wanted i Carbon. Ostatnio grałem w NFS Shifta też był w pożądku ale to nie to co starsze wersje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Kolejny mały screen. Nissan Skyline GT-R. Najlepsze auto, jakie udało mi się złożyć w tej grze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Październik 26, 2012 Autor Share Napisano Październik 26, 2012 A Teraz Torrronto pokaże wam jak lami się w NFS'a : Wiem... nie umiem jeździć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 Oj tam, oj tam. Nie jeździsz wcale tak źle. Mniej wiecej ja też tak rozbijam się w Carbonie Sumek bawi się w fotografa Nissan 240SX pomyka nocą na autostradzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts