Kaziu Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 Sumek ma racje. Aż tak źle nie jeździsz. Ja w NFS Carbon na PS2 jeżdżę lepiej niż w wersji na PC. A propo jazdy. Ma ktoś z was kierownicę do PC? Ja mam i zobaczę jak mi się będzie grać w Worlda na kierownicy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 Torrronto nie jest źle. Uwierz mi widziałem o wiele gorszych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 Wiem... nie umiem jeździć Żebyś widział mnie, jak non stop gubię drogę w Burnout Paradise, albo rozbijam wóz próbując przecisnąć się pomiędzy dwoma autami PS. Czy ktoś podejmie się Klocuch 12 Challenge czyli jazdy w NFSU2 tylko na pierwszym biegu (najlepiej demo, wtedy każdy ma identyczne auto i trasę) PS2. Nie umiem grać na klawiaturze http-~~-//www.youtube.com/watch?v=_4e1gvYFGT4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 Osobiście jak gram w takie gry,to wolę na padzie grać.Na klawiaturze nie ogarniam że tak powiem,a jak potrenuję na padzie to tak tragicznie nie jest.Torronto są gorsi uwierz,jestem tego przykładem xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 Torronto co ty gadasz, potrafisz jeździć. Dla mnie najlepsze części to Underground2, Most Wanted, Carbon. A tu coś ode mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 NFS: MW. Mazda RX-8. Wygląda bardzo bojowo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 W sumie, to grałem w Undergrounda, Undergrounda 2 i Most Wanteda tylko, moja ulubiona część to Most Wanted. (fajnie czuć prędkość :] A tuningowanie samochodów które w U2 jest bogatsze mało mnie interesuje) Zagrał bym w jakieś inne może, tylko pytanie, bo słyszałem że NFS się *hmm* i teraz są to legalne wyścigi, bez przeszkód w postaci ruchu ulicznego, itp. Które części to są te "legalne", a które te fajne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 NFS1/2/4/5 - legalne wyścig NFS Hot Pursuit (oraz remake) - nielegalne wyścigi NFS Underground 1/2, Most Wanted, Carbon - nielegalne wyścigi, policja etc Pro Street - legalne, nadal zręcznościowe (polecam, ukończyłem kilka razy) SHIFT 1/2 - pseudo symulatory, model jazdy rodem z autobusu. Ani to zręcznościowy NFS, ani symulator w stylu Forzy/GT5 (że o RACE nie wspomnę) NFS The Run - pomińmy tego mutanta milczeniem NFS Most Wanted... uczcijmy serię minutą ciszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Październik 27, 2012 Autor Share Napisano Październik 27, 2012 Moja "umiejętność" driftowania w tej grze : Może umiem jeździć ale driftować już nie tyle że ja gram na klawiaturze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 Dzięki djsound, teraz mi w sumie przypomniałeś, że w NFS Hot Pursuit też kiedyś grałem No, to sobie jeszcze Carbona zobaczę.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Październik 27, 2012 Autor Share Napisano Październik 27, 2012 Mam do was pytanie... Czy ktokolwiek z was moi drodzy gra w Need For Speed World ? Bo jak narazie nie natknąłem się tam na żadnego Brony i nie mam z kim grać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 @Torronto Niby ja gram, ale przedwczoraj zacząłem i nie za bardzo mam czym się ścigać (o skillu nie wspominając...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 Mam do was pytanie... Czy ktokolwiek z was moi drodzy gra w Need For Speed World ? Bo jak narazie nie natknąłem się tam na żadnego Brony i nie mam z kim grać Próbowałem, ale ta gra robi wszystko aby mnie do siebie zniechęcić. Ma jakieś takie wewnętrzne "fuj"... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Mam do was pytanie... Czy ktokolwiek z was moi drodzy gra w Need For Speed World ? Bo jak narazie nie natknąłem się tam na żadnego Brony i nie mam z kim grać Ja gram. Jak narazie jeżdze Nissanem 350Z Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mydlak Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Ja mam sentyment do NFS U2 i MW. MW przeszedlem dobre 8 razy. Kochałem tę gre za tryby, tuning, policje i auta. W u2 gralem gdy bylem maly wiec bawiłem się w stukanie samochodow, jazde tylem itd. Te nfsy już nie powrócą... :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Październik 28, 2012 Autor Share Napisano Październik 28, 2012 Ja mam sentyment do NFS U2 i MW. MW przeszedlem dobre 8 razy. Kochałem tę gre za tryby, tuning, policje i auta. W u2 gralem gdy bylem maly wiec bawiłem się w stukanie samochodow, jazde tylem itd. Te nfsy już nie powrócą... :c Niestety... EA Games nie patrzy teraz na rozgrywkę tylko na grafikę Do tych co grają w NFS World dajcie Nicki z gry, nieważne jaki samochód bo w moim garażu jest przedział od Eclipse GT do Pagani Zonda Cinque Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Ważne jest też na jakim serwerze grasz. Na Chicane mam nick Lukpon. Na Apexie też mam kierowcę (Lukpik), ale ma niski poziom, jedno, początkowe auto i ogólnie nie gram na nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Październik 28, 2012 Autor Share Napisano Październik 28, 2012 Ważne jest też na jakim serwerze grasz. Na Chicane mam nick Lukpon. Na Apexie też mam kierowcę (Lukpik), ale ma niski poziom, jedno, początkowe auto i ogólnie nie gram na nim. Buck... ja gram na Apex-EU Nick Torrronto123 jak już wspominałem wcześniej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Pi:yay:ole! Pobieram NFS World na PC brata. Zaraz zetknę się z tą grą pierwszy raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Buck... ja gram na Apex-EU Nick Torrronto123 jak już wspominałem wcześniej Mam Nick CZORNIKXD 8 poziom więc Lipa trochę. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=tNDEHue1aq4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 NFS World. Nissan Silvia S15. Obowiązkowo biała z czarnymi akcentami. Serwer "Chicane EU" nick "Sumek2012" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 To powoli się mieszam. Teraz zacząłem grać na Apexie (stary profil) i na obu jestem, jeśli chodzi o statystyki na równi (tak, w jeden dzień wyrównałem...). Nie mam pojęcia, na którym grać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 A co to w ogóle za różnica? Ważne że się gra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Racja. Jakie problemy mam... To już zostanę na tym Apexie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Październik 28, 2012 Autor Share Napisano Październik 28, 2012 Różnica jest... na Chichane nie mam kierowcy i samochodu a na APEX mam wszystkie wozy i mój profil Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts