Ahito Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Imię:? Przezwisko:Stevens CM:Młotek Rasa:kuc ziemski Wiek:27 lat(nieoficjalnie) Miejsce urodzenia:? Miejsce zamieszkania:Ponyville Wygląd: Historia:Chcecie poznać jego historie ?,cóż,to mamy problem... o Stevensie wiadomo praktycznie nic,ani jak naprawde ma na imię,ani gdzie się urodził, ani jaki ma kolor oczów... sam spytany o pochodzenie odpowiada:Wystarczająco daleko,byś nieznał tego miejsca... pytany o imię i wiek,odpowiada:to tylko liczby i cyfry,nie musisz wcale o tym wiedzieć... Jednakże jeśli o wiek chodzi,nieoficjalnie się mówi,że ma 27 lat. Nie jest to jednak potwierdzona informacja... Interesuje cię jego praca ? Stevens pracuje w elektrowni,dokładnie jest tam palaczem,maske gazową i gogle nosi,ponieważ cały czas ma styczność z ogniem,jednak nikt dokładnie nie wie,dlaczego Stevens upodobał sobie,żeby tej maski praktycznie nigdy nie zdejmować... To tyle jeśli o prace chodzi... Czas na poznanie charakteru... Gdy na niego patrzysz,wydaje ci się,że Stevens jest zimny,bezuczuciowy,nudny i brutalny... prawda ? Cóż,to źle ci się wydaje,gdy pobędziesz z nim dłużej,niż 10 minut,dowiesz się,że jest całkowicie interesującym czło... Tfu! kucykiem. Stevens bardzo lubi ogień,twierdzi on,że ogień jest wszystkim... tak,dobrze ci się wydaje,Stevens jest pyromaniakiem... ale poza tym,lubi gry komputerowe,grę na gitarze i filmy... w szczególności akcji... no i ostatnie nurtujące cie pytanie,dlaczego Stevens ? dlaczego ktoś mu nadał takie dziwne przezwisko ? cóż,powiem tylko tyle,że ten,co wymyślił te przezwisko,za dużo naoglądał się Galactik Football. Link do komentarza
Posealor zwany Pose Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Cóż... Postać tak tajemnicza i niecodzienna, że aż... Nie wiem co powiedzieć. Dobrze byłoby dowiedzieć się o nim czegoś konkretnego. Link do komentarza
Ahito Napisano Październik 22, 2012 Autor Share Napisano Październik 22, 2012 Cóż... Postać tak tajemnicza i niecodzienna, że aż... Nie wiem co powiedzieć. Jeśli przekonasz go,by ci coś powiedział,może się czegoś dowiesz... ale wątpie w to,nikomu się to jeszcze nie udało... Link do komentarza
darkangelPL Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Nie wiemy o nim nic, dość częsty motyw (przynajmniej tak mi się zdaje), choć jest że tak powiem dość "oryginalny"... Co do zainteresowań, to po pierwsze w Equestrii nie ma czegoś takiego jak technologia, choć są jej pewne przejawy, ale nie do tego stopnia, żeby była telewizja i elektryczność... (choć co do elektryczności to mogę się mylić) Kolejna rzecz, to jak by niby miał grać np. na gitarze? Nie ma on predyspozycji do tego, bo nie ma ani zdolności magicznych, ani niczego, czym mógłby chwycić cokolwiek (pyska nie liczę). Ogólnie, to Stevens jest zbyt mocno związany z rzeczami znanymi u ludzi, ale nieznanymi w Equestrii... Jak dla mnie to te oc jest zbyt naciągane... Link do komentarza
Ahito Napisano Październik 22, 2012 Autor Share Napisano Październik 22, 2012 Nie wiemy o nim nic, dość częsty motyw (przynajmniej tak mi się zdaje), choć jest że tak powiem dość "oryginalny"... Co do zainteresowań, to po pierwsze w Equestrii nie ma czegoś takiego jak technologia, choć są jej pewne przejawy, ale nie do tego stopnia, żeby była telewizja i elektryczność... (choć co do elektryczności to mogę się mylić) Kolejna rzecz, to jak by niby miał grać np. na gitarze? Nie ma on predyspozycji do tego, bo nie ma ani zdolności magicznych, ani niczego, czym mógłby chwycić cokolwiek (pyska nie liczę). Ogólnie, to Stevens jest zbyt mocno związany z rzeczami znanymi u ludzi, ale nieznanymi w Equestrii... Jak dla mnie to te oc jest zbyt naciągane... co do gry na gitarze,to jak posealor daje rade jeździć czołgiem,to i Stevens da rade grać na gitarze XD Dziękuje za ocene Link do komentarza
Gość Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Dodatków to mu nie poskąpiłeś. Dwie pary gogli Wygląda jak spawaczo-emo-niewiadomoco... jaki ma kolor oczów... oczu :twilight9: Link do komentarza
Posealor zwany Pose Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Oho, Snails jest dzisiaj w wyjątkowo dobrym humorze. Nie czepiał się tak mocno jak zwykle... A może to dlatego, że o Stevensie niewiele wiemy i nie wiadomo do czego się przyczepić? Link do komentarza
Ahito Napisano Październik 22, 2012 Autor Share Napisano Październik 22, 2012 Dodatków to mu nie poskąpiłeś. Dwie pary gogli Wygląda jak spawaczo-emo-niewiadomoco... oczu :twilight9: Ta druga para to zapasowe... a co do wyglądu,tak miał on włąśnie wyglądać... dzięki za ocene i krytyke Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 OC robiłeś w jakiejś FotoSzopce czy na jakiejś stronie? Link do komentarza
Ahito Napisano Październik 22, 2012 Autor Share Napisano Październik 22, 2012 OC robiłeś w jakiejś FotoSzopce czy na jakiejś stronie? na stronie,jak chcesz,wyśle ci na pw linka... Link do komentarza
Matalos Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Czy tylko ja widzę nawiązanie do Pyro z TF2? Chyba dlatego, że piszę FF w oparciu o tą grę. Link do komentarza
Posealor zwany Pose Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Czy tylko ja widzę nawiązanie do Pyro z TF2? Chyba dlatego, że piszę FF w oparciu o tą grę. Albo dlatego, że autor jest "Pyro"maniakiem XD Link do komentarza
Ahito Napisano Październik 23, 2012 Autor Share Napisano Październik 23, 2012 Czy tylko ja widzę nawiązanie do Pyro z TF2? Chyba dlatego, że piszę FF w oparciu o tą grę. No tak troszeczke... Albo dlatego, że autor jest "Pyro"maniakiem XD A żebyś wiedział,mam z nim nawet koszulke Link do komentarza
Cloudchaser Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Wresz:cie ziemski kuc Link do komentarza
Posealor zwany Pose Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Ciekawe, dlaczego jest tak mało ziemnych... Może to dlatego, że są takie nieciekawe? Link do komentarza
Ahito Napisano Październik 23, 2012 Autor Share Napisano Październik 23, 2012 Wresz:cie ziemski kuc każdy mój OC to ziemski kucyk... nie pytaj się czemu,ale rzygam,gdy widze pegazy,jednorożce i alicorny,poprostu każdy jak tworzy oc,to jest to właśnie któryś z tych... Link do komentarza
Recommended Posts