Lisica Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Insomnia! A ja wciąż na bezrobociu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 A ja wciąż na bezrobociu Takie już są czasy, moja droga. Niech będzie Insomnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Od dziś to ja będę zajmować się pyszczkiem Księżniczki Dobra, Luna zostawia straszny bałagan w komnacie po nocy z kinectem. Arjenowi trzeba pomóc ogarnąć ten bałagan! Natentychmiast potrzebujemy Pokojówki! Szef kuchni Domine Kucharzątka KeeoLe, Evertree, Chemik i Tarreth. Dochodzeniówka Bellamina Przewodnik Ihnes Królewski Kurier Dolar Królewski Ochroniarz Tarreth (nocka ) Skrzypek Niklas Masażystka Celly. Dentystka Bellamina (Kolejna na nockę ) Nauczyciel WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Mechanik EverTree Rzeźbiarz Turoń Makijażystka Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Może Lisica-chan ? Tak bardzo chciała prace Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Sprzątać na każde zawołanie monarchini musi ktoś o mocnych nerwach. Hmmm. Nie ja, raczej nikt z moich znajomych... No to niech już będzie Lisica-chan. Szacunku do pracy się nauczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Lisica, kryzys jest i trza pracować! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Lisica-chan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Lisico...wybacz ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Lisico...wybacz ;_; Nie szkodzi cukiereczku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 (edytowany) Spoczi, Luna ma swoją pokojówkę, a jest nią Lisica! Znacie kogoś kto mógłby się zająć biblioteką zamkową? Właśnie tak! Szukamy Bibliotekarza! Szef kuchni Domine Kucharzątka KeeoLe, Evertree, Chemik i Tarreth. Dochodzeniówka Bellamina Przewodnik Ihnes Królewski Kurier Dolar Królewski Ochroniarz Tarreth (nocka ) Skrzypek Niklas Masażystka Celly. Dentystka Bellamina (Kolejna na nockę ) Nauczyciel WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Mechanik EverTree Rzeźbiarz Turoń Makijażystka Insomnia Pokojówka Luny Lisica Edytowano Grudzień 23, 2013 przez Insomnia de Lya Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Bibliotekarz brzmi jak robota dla mnie... Ale głosuję na Dolara. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Ja nie. No to Cava niech będzie, bo Dolar ma jako skarbnik kase liczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 (edytowany) A Dolar, bo on i tak już ma tyle do czynienia z różnymi pisarskimi kwiatkami, że jedna biblioteka więcej nie zrobi mu różnicy. @down: A ja nie, i dobrze mi z tym. Edytowano Grudzień 23, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Już biorę się do roboty~ Kurde, czuję, że istnieję na tym forum. @topic Dolar, bo tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Dolar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Dolar. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 Jestem za Cavą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 (edytowany) Hmm, skoro Luna ma pokojówkę to Celestia też powinna ją mieć... Ok! Szukamy cudownej, męskiej pokojówki dla naszej wspaniałej, słonecznej Księżniczki! Szef kuchni Domine Kucharzątka KeeoLe, Evertree, Chemik i Tarreth. Dochodzeniówka Bellamina Przewodnik Ihnes Królewski Kurier Dolar Królewski Ochroniarz Tarreth (nocka ) Skrzypek Niklas Masażystka Celly. Dentystka Bellamina (Kolejna na nockę ) Nauczyciel WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Mechanik EverTree Rzeźbiarz Turoń Makijażystka Insomnia Pokojówka Luny Lisica Bibliotekarz Dolar Edytowano Grudzień 26, 2013 przez Insomnia de Lya Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 EverTree? (dobrze napisałam? chodzi o regentkę luny) Bo Arjen też Luna, ale lepsze stanowisko ma mieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 (edytowany) Estelle Ciekawe czy Księżniczka zna zaklęcie zmiany płci.. Edytowano Grudzień 26, 2013 przez Insomnia de Lya Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Tsssa... Fajnie, ale ja jestem kobietą. Niech Yargol (Airlick kazał zmienić nick) zostanie męską pokojówką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 W sumie niech zapierdziela. Yargolek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Yargol pokojówką? Czemu nie? Ok! Natentychmiast potrzebujemy kogoś na miejsce Boya Hotelowego! Szef kuchni Domine Kucharzątka KeeoLe, Evertree, Chemik i Tarreth. Dochodzeniówka Bellamina Przewodnik Ihnes Królewski Kurier Dolar Królewski Ochroniarz Tarreth (nocka ) Skrzypek Niklas Masażystka Celly. Dentystka Bellamina (Kolejna na nockę ) Nauczyciel WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Mechanik EverTree Rzeźbiarz Turoń Makijażystka Insomnia Pokojówka Luny Lisica Bibliotekarz Dolar Pokojówka Celestii Yargolek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 (edytowany) to może Po prostu Tomek? Ehh.. bo nie wiem kogo wymyślić. (Dobrze,że nie mam roboty jestem wolna i bez kasy, e..zarobi się jakoś ) EDIT : No dobra, Slowpoke Edytowano Grudzień 27, 2013 przez Wilk Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 (edytowany) A może nie? Nie utrzymałbym stanowiska na dworze, prędzej w lochu. Zresztą, smutne. Nie wiem, kogo wymyślić, to rzucę takim Tomkiem, niech ma. Slowpoke, bo on bawi się w technologię, ergo lubi babrać się w dziwactwach, ergo może przynosić, wynosić i zamiatać, bo jemu już i tak nie zrobi to różnicy. Jako czerwony musi być pieczołowity i dbać o szczegóły, a to przymioty dobrego boya hotelowego. Niech zapierdziela. (Taaak, zdajcie się na mnie, podążajcie za moim głosem...) Edytowano Grudzień 27, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts