Kuba Dmode Coke Napisano Grudzień 11, 2011 Share Napisano Grudzień 11, 2011 Czyli wszystko i nic o Diablo 2 LoD. Czy jest ktoś kto gra na Battle Net? Jeżeli zdobędziemy więcej grających możemy grać przez IP. Ja grałem na BN. Osiągnięcia? Wysokie rzecz jasna! Palladyn którego nie ma już dzisiaj z nami Nick: JemMaleDzieci LvL : 98 Full eq Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vilgefortz Napisano Grudzień 13, 2011 Share Napisano Grudzień 13, 2011 Grałem. Przeważnie na hc bo norm jest dla każułali W każdym razie na hc miałem nekro(chyba) 80 lvl. Potem robiłem już pod PVP. Jeżeli chodzi o norm to tam miałem spam w większości nie uzbrojonych postaci lvl 95. Gra przy której można było spędzić cały dzień non-stop. USwest oczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dixie Anima Napisano Marzec 23, 2012 Share Napisano Marzec 23, 2012 DII:LoD - ofcozz... Pamiętam jeszcze demko jak było na płycie nieistniejącej już gazety Reset (plus pełna wersja SWAT 2, ach to były czasy). Grać można było tylko barbem z umiejętnością Odrzucenie, i jeśli mnie pamięć nie myli tylko do zadania z zabiciem Krwawej Orlicy Jak kumpel zdobył pełną wersję to się zaczęło... Wiem, że stworzyłem każdą postać, ale najlepiej mi się grało Nekromantą (spam ożywieńców i Diablo miał miękkie rogi), paladynem też się fajnie grało. Potem oczywiście przyszedł czas na dodatek i wypróbowanie Zabójczyni - miałem chyba ze 3 różne asski. Na BNecie od niedawna w sumie gram, bo od jakiś 2 lat. Na obecną chwilę mam zaledwie amazonkę na 38 lvl (javazon). Wśród żywych nie ma już mojej asski (pułapki) 89 lvl i dudu (mag żywiołów) 87 lvl. Gram na europejskim BN, a postać zwie się CrystalShock (jest to też imię OC nad którym pracuję). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Nova Napisano Maj 6, 2012 Share Napisano Maj 6, 2012 Taaak.... 78 chyba Sorcerka! Zajebista gra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Taki dobry temat, a tak mocno popadł w zapomnienie. Cóż, dziś znów zaczynam swoją przygodę z BN po długim czasie. Chociaż w życiu więcej się nagrałem i tak przez LAN. Pojawiło się Diablo 3 (w które pograłem, najgorsza część względem przynajmniej klimatu - nie rozumiem aż takiej radości ludzi na widok tej części), a D2 nagle dużo osób odsunęło. Gra ktoś jeszcze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Chcesz konto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Ja takie pytanie do was mam czy da się grać multi na piracie bo chciałbym z kolegą ale wszędzie piszą że nie można @up ja chce konto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaczek Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Ja takie pytanie do was mam czy da się grać multi na piracie bo chciałbym z kolegą ale wszędzie piszą że nie można Można grać poprzez hamachi, czyli tak jakby LAN. Z kolegą praktykujemy ten czyn i bardzo dobrze działa. Może przyłączycie się do naszej gry będzie raźniej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 A ja właśnie w ramach przeglądania dyskusji na sb przypomniałem sobie o tej grze. Teraz tylko wygrzebania jej gdzieś z czeluści jaką tworzy mój bałagan... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therinius Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 O ja też chętnie przez lan pogram. Czarodziejką pod Blizza na piekle utknąłem :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 @Up Mogę dać dobrego builda pod soso Blitz jakby co to pisz na PW(mogą być opóźnienia z odpowiedzią) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Grałem, mało osób znam które w cokolwiek na kompie grały a w diablo nie, no i powiem że szału nie ma.. Może po prostu ten silnik mi nie pasuje, nie wiem. BTW, to nie jest rpg, to jest hack'n'slash ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 ja gta, jak naraz gram hamaka bo nie mam oryginału necro sumonner poziom 23 razem z kumplem gramy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Zarywało się nocki i to całkiem nie dawno Osiągnięcia o ile można to tak nazwać - Necro lvl 89 i jeszcze składałem zestaw ale nie zdążyłem bo Blizzard restartował serwery :c Barba lvl 96. Napakowana tankowata świnka ^^ A tak to grało się to tym to tam lae bez większych sukcesów. No i nigdy nie mogłem się przekonać do czarki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Grałam na innym kompie w Diabolo. Na piątym akcie padł :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 pbecnie posiadam już orginał mam konto na BN Pala na 23 lvl i Sosso na 1 lvl jak ktoś ma oryginała to może ze mną grać nawet ładnie proszę o to mam już Balla tylko go nie zabijam bo mam za niski poziom na koszmar a mało na normalu jest Baalrunów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts