Lucy Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 Ja nie widzę takich błędów i sądząc po komentarzach inni też nie. Już się Metka czepiasz bez powodu. Przecież każdy ma swój styl i rysuję po swojemu, tak żeby rysunki podobały się przede wszystkim jemu. A z tym krytykowaniem rysunków z przed roku to już pojechałaś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 (edytowany) Jeśli wykonawcy wystarczy, że jego prace sa "jako tako" to szkoda Robiąc coś należy się rozwijać. Przeglądając opinie w większości niestety są to osoby nie posiadające zbytnio dopracowanych i profesjonalnych prac. Ja rozumiem, że średnią wieku forum mamy 12 lat, które z z tej racji po postu nie są w stanie wykonać czegoś poprawnie, ale na Boga, jak ktoś daje rady jak się poprawić i rozwijać to bierzmy to pod uwagę, a nie równacie do dołu "bo ktoś robi gorzej". Zawsze ktoś robi np gorszy obiad, ale to znaczy, że mamy jeść samo niedobre bo inni nie potrafią? Autorko - szukaj możliwości rozwoju i ciesz się, że wiesz co poprawić. Mierz wysoko, bo to nie żadna sztuka zrobić coś tak jak inni, sztuka jest dać z siebie wszystko. Edytowano Październik 23, 2013 przez Metka04 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Październik 22, 2013 Autor Share Napisano Październik 22, 2013 więkrzości gożej *większości ;_; *gorzej ;__; W każdym razie skrytykowałaś moje stare prace, a ja uważam, że w ciągu roku poprawiłam się w rysowaniu. Więc nie wrzucaj starych i w sumie nieaktualnych prac do jednego worka z nowymi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 Już edytowane literówki. Słuchaj, nie przyjmujesz do siebie żadnej krytyki, cokolwiek by Ci napisać to atakujesz, że "już nie robię takich błędów, przestań się czepiać, wszystko jest dobrze". Jeśli takie jest maksimum Twoich oczekiwań, no to niskie aspiracje. Ja Ci napisałam co jest do poprawy, Ty usilnie to wypierasz. Rady jak już wspomniałam są aktualne również na obecnym etapie twórczości, ponieważ wybrałam te, które powtarzają się - anatomicznie, draperyjnie itp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Październik 23, 2013 Autor Share Napisano Październik 23, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 (edytowany) Twoja sygnatura Kamieniami mnie rozwaliłaś,właśnie miałam to jako lekturę Tak bardzo homo Śliczna tęcza Edytowano Październik 23, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Październik 23, 2013 Autor Share Napisano Październik 23, 2013 Wiem I webcam na dA też Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 Pacze na tą sygne i się nie napaczam ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 Temat ten ma służyć do oceniania prac użytkowniczki, nie sygnatury, a więc proszę o zaprzestanie offtopu, w przeciwnym razie rozdawane będą warny zgodne z taryfikatorem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Październik 31, 2013 Autor Share Napisano Październik 31, 2013 (edytowany) Narysowane na szybko pucyki, ponieważ chciałam coś sobie maźnąć kredkami. Halołinowo. Mimo, że art nie ma ani odrobiny halołinowego klimatu, no cóż. Tak bywa. Cmentarz, drzewo, nietoperz, mój kotek, sowa, dynie, noc pomieszana z dniem i w centrum moja ponysonka w moim ulubionym krzyżu na szyi i w moich wymarzonych skarpetach o3o Edytowano Październik 31, 2013 przez Estherenn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Zróżnicuj kolorowanie sierści aby nie było cale jednakowego odcienia. No i te górki wyglądaja jak jabłuszka- zbyt ostre, można to zrobić bardziej naturalnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Piękne wszystko Jak zawsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Kocham Cię, mów do mnie jeszcze Mówię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 2, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2013 Żeby nie było, że zaniedbuję temat bo nie zaniedbuję Kicia w otchłaniach piekielnych Soł macz ja i moje podejście do życia- wszystko jest do dupy szkiceł dziecko bazgra po rękach na historii xd to się nie zalicza do twórczości raczej, ale olewam, zakochana jestem xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Kocham HELL-o Kitty i pragnę zobaczyć skończone Alicję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 15, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2013 takie tam syfy. autoportret niby. Takie coś.. rysowane ze dwa miechy temu... Kocurek. szkic designu ponyfikacji Alice, który wymyśliłam na egzaminie z matmy. szkic Alice w Steamdress, niestety nie mogę powiedzieć, że jakoś bardzo się starałam. Nowy skaner, radujmy się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Ale masz fioła na punkcie Alicji, chociaż trzeba przyznać, że przynajmniej daje ci to natchnienie. Mi osobiście najbardziej spodobał się rysunek kota, ten kot zdaje się mówić: "Gdy mnie spotkasz w nocy lepiej żebyś miał przy sobie miotacz ognia" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 jak robisz ludzi staraj się znaleźc jak najwięcej kostek na ich twarzy. Bo korzystasz z takiego jajka które jest dość niedokładne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 28, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2013 obrazki na breloczki które były prezentami świątecznymi I Flutterka, też prezent Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Styczeń 20, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2014 Nomć. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Jezu, Jezu, jak ślicznie! Uwielbiam te włosy, ucz mnie sempai ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Styczeń 21, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2014 Dzięki Tavciu ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Styczeń 26, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2014 Oto powód, dla którego nie powinnam brać się za rysowanie ludzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Oj tam, oj tam, mi i tak gorzej wychodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Miałam nie komentować (robię generalny przegląd tematów w dziale z artami, nie zatrzymuję się wszędzie), ale... To na ręce jest epickie *.* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się