Estherenn. Napisano Czerwiec 22, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Nie miałam co rysować no to.. I od razu widać, czemu dziecko ma 2 z matmy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nothing Significant Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 No, ale zmiana. Gdyby nie to, że posiadam wiedzę, że to są twoje rysunki i porównywałabym rysunek z pierwszej strony i teraz, to powiedziałabym, że to nie twoje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 W drugim obrazku Celestia/Molestia ma trochę za dużą głowę lub za mały tułów, ale obstawiam to pierwsze. Za to do pierwszego nic nie mam, jest dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Fajnie rysujesz kuce, tak bardziej "kucykowe" A co do tych nie-kucykowych, to ślicznie :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Lipiec 24, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2013 Ooo, kurde, więc jednak ktoś tu zagląda Immortal-postać koleżanki Moja Shincia Moja ponysonka Pierwsze anthro Lil' Miss Rarity I na koniec taki oto stary szkic Postanowiłam wrzucać i traditionale i nieudane digitale, których jest niewiele do tego jednaego tematu, żeby niepotrzebnie nie tworzyć drugiego. No i jako że zbyt często teraz nie bywam na forum i średnio chce mi się regularnie aktualizować ten temat dam tu link do dA : http://estherenn.deviantart.com/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Muszę powiedzieć, że traditionale wychodzą ci znacznie lepiej niż digitale. Podoba mi się przedostatni rysunek, ten z Luną, Luną ( ) i NMM. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Lipiec 24, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2013 Mój antytalent do digitali to żadna tajemnica Dopiero się uczę, zresztą wolę rysować w tradi :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Takes Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 świetne! Luny i Nightmare wyszły super! W digitalach też widać postęp! nie martw się! a czym je robisz? myszką czy tabletem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Lipiec 24, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2013 Tablet Bamboo Manga Pen & Touch :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Najbardziej urzekł mnie Lil' Miss Rarity zarąbisty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Sierpień 11, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2013 Postanowaiłam powrzucać kilka ostatnich bazgrołów Moja OC Taki se brzydki wilk I Leafeon rysowany dla mego Suoneczka. Zepsuty skaner tak bardzo boli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Sierpień 14, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2013 Syf, syf, syf. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Sierpień 23, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2013 Po cholerę ja tu coś wrzucam jak nikt nie komentuje Dziadostwo, a obok reakcja na to dziadostwo Dziadostwo po raz drugi! Dziadostwo po raz trzeci, czyli szajskie r63! I na koniec Celestia, ale spędziłam nad nią zbyt wiele czasu, żeby nazwać ją dziadostwem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eyethe Othello Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Celestia jest przepiękna, aż dostaniesz ode mnie repka. : ) Masz talent, rysuj dalej. : D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 (edytowany) Celestia najfajniejsza, tylko trochę taka jakby krótka. Coraz lepiej ci idzie digital.PS. Nie wiem, czy to wina mojego internetu, ale nie wyświetla mi się trzeci rysunek. Edytowano Sierpień 23, 2013 przez Swahili Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Sierpień 23, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2013 Celestia najfajniejsza, tylko trochę taka jakby krótka. Coraz lepiej ci idzie digital. PS. Nie wiem, czy to wina mojego internetu, ale nie wyświetla mi się trzeci rysunek. Mi się wyświetla, ale skoro Tobie nie to łap: http://estherenn.deviantart.com/art/Swizzle-and-Flash-r63-394857100 PS. Gdzieś w odmętach tego tematu jest request od Ciebie ;________; To było miliard lat temu, i zrobiłam nawet szkic a za cholerę nie miałam motywacji, żeby go dokończyć ;-; Przepraszam ;___; Jak chcesz to mogę dokończyć tamto zamówienie, albo jak chcesz coś innego to wal, bo jak obiecałam to muszę zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Ooo, pamiętam, że prosiłam cię o rysunek. Możesz dokończyć, lub zrobić w digitalu. Jak wolisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Wrzesień 1, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Taki tam twór. Nie patrzeć na skrzydło ogiera, bo jest mega zrąbane ;______; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Cholernie podoba mi się wyraz twarzy klaczy Smutłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Wrzesień 1, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Cholernie podoba mi się wyraz twarzy klaczy Smutłem Wszystkim podoba się jej mina, a jak dla mnie wygląda jakby była naćpana lub jakby kilka minut wcześniej wyszła z łóżka Alucarda xPP Czemu smutłeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Nie wiem jak wygląda człowiek bzykający się z najpotężniejszym wampirem świata Ale jej wyraz twarzy podoba mi się dlatego bo wygląda jakby właśnie przeżyła coś smutnego i czuje ulgę bo ją ktoś pociesza. Dlatego właśnie można smutnąć Właściwie "przeżyła coś smutnego" to może mieć związek z narkotykami. np: Wysypałam grama na ziemie idę się zabić, albo kurde ale dobre LSD, ale chwila moment ten smok kradnie mi telewizor. Więc w kwestii naćpania możesz mieć racje 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Wrzesień 1, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Nie wiem jak wygląda człowiek bzykający się z najpotężniejszym wampirem świata Ale jej wyraz twarzy podoba mi się dlatego bo wygląda jakby właśnie przeżyła coś smutnego i czuje ulgę bo ją ktoś pociesza. Dlatego właśnie można smutnąć Właściwie "przeżyła coś smutnego" to może mieć związek z narkotykami. np: Wysypałam grama na ziemie idę się zabić, albo kurde ale dobre LSD, ale chwila moment ten smok kradnie mi telewizor. Więc w kwestii naćpania możesz mieć racje Genialny ten post, aż Ci dam za niego repka xPP Ale masz rację, trochę tak wygląda No nieźle, otwierasz mi oczy na mój własny rysunek Px W każdym razie miałam zamiar narysować po prostu huga, więc fajnie, że ktoś widzi w tym coś głębszego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Wrzesień 11, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2013 (edytowany) Poznajcie Emo Suzie. Powstała na jednej nudnej lekcji matmy. Na pierwszym obrazku lata a na drugim się wykrwawia. Tutaj czołg naszkicowany przez mojego kolegę i ozdobiony przeze mnie (mój drogi kolega nie chciał się pod tym podpisać D<) Tag, tym właśnie zajmuję się w szkole, fajnie co? I na koniec bszytkie coś, daję w spoilerze bo to bszytkie. Edytowano Wrzesień 11, 2013 przez Estherenn. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 Panzer of Friendship. Całkiem fajnie narysowane, choć nie jakoś oszałamiająco. Na szybko? Tak czy inaczej za pomysł i ciekawe bądź co bądź wykonanie masz repa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Wrzesień 12, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Tak, czołg był robiony na szybko na polskim. Panzer of Friendship. Całkiem fajnie narysowane, choć nie jakoś oszałamiająco. Na szybko? Tak czy inaczej za pomysł i ciekawe bądź co bądź wykonanie masz repa. Człowieku... WŁAŚNIE ZNISZCZYŁEŚ MOJĄ IDEALNĄ LICZBĘ REPÓW! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się