Estherenn. Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 Tada! oto i on!Skończył mi się cienkopis czarny,więc kontury robione kredkami.Lepsze cienkopisy czy kredki? No i 100 post w tym temacie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 hehe a figa bo setny miałem ja Powiem że podoba mi się bardziej od oryginału Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 Serio? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Twoje prace są jak zwykle najlepsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Serio? Co serio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 Powiem że podoba mi się bardziej od oryginału ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Cóż Twilight ma źle ustawione tylne nogi, ale podobają mi się jaśniejsze kolory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Całkiem nieźle to wyszło, ta mina Twili epicka xD. Ehm, ja tam się nie znam zbytnio na rysowaniu, jednak radziłbym kredki. No tak czy siak, bardzo fajne prace i powodzenia przy dalszych ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Jak dla mnie wyszło super Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 No cóż, wszystko jest świetnie wykonane Niektóre prace wychodzą lepiej kredkami, niektóre cienkopisami. Ale i tak nic nie pobije Twoich prac rysowanych farbami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Świetnie ci wyszło, dawaj więcej. Nie ma to jak nie rysować i oglądać czyjeś prace. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Fajne, ale czy przednie nogi nie są zbyt.. cienkie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 To jest Swizzle po świętach xD W przednie nogi nie poszło xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Rozumiem A kiedy narysujesz coś farbami ? - Świetnie Ci takie prace wychodzą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Mam szkic do Twilight,ale nie wiem,czy go malować,czy zrobić nowy (szkic wzorowany na tym http://yatta.pl/cache/size601/border0/es3/zoom0/pi0/img=towary/1323084656_1631954.jpg ) No a jeszcze chciałam robić następne modelinki+mam jeszcze do skończenia 2 rysunki z anime. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Maluj, chcę to zobaczyć No i nie mogę się doczekać tych "modelinek" - Cokolwiek to jest xDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Te modelinki ciekawie brzmią, no się pożyje się zobaczy jak to wyjdzie. Też jestem za propozycją malowania . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Ja również jestem za malowaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Widzisz, Olu. Wszyscy lubią gdy malujesz farbami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Wstrętne trolle Nie chcecie,żebym się rozwijała w innych dziedzinach,będę płakać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Jak dla mnie to jest dobrze, trening czyni mistrza.xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Wstrętne trolle Nie chcecie,żebym się rozwijała w innych dziedzinach,będę płakać Rozwijaj się w takich dziecinach w jakich lubisz, do niczego Cię nie zmuszamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Trolololololllo. Cały czas się upominacie o te akwarelowe portrety kuców,to dobra.Dziś późnym wieczorem będzie Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 A będzie kiedyś Chrysalis ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się