Phinbella Flynn Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Jakie pastelowe kolory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Podoba się, podoba ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 Moja kochana Blossomforth ^^ Takie cuś co na sztuce robimy No i coś, co robiłam na WOSie i historii razem z Lucy oto moja klasa! Mogłabym dać historię powstawania tych dzieł sztuki,ale mi się nie chce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Grzesiu jest nazistą??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 Grzesiu jest nazistą??? Nie, świrniętym pianistą z obsesją na punkcie Hitlera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darwin II Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Świetne rysunki, myślałaś o szkole plastycznej ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Ładnie rysujesz. Nie to co ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Świetne rysunki' date=' myślałaś o szkole plastycznej ?[/quote'] Chciałam iść do gimnazjum plastycznego,ale moja mama jest jaka jest i mi nie pozwoliła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Grzesiu nazistą dobre spostrzeżenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 Applejack, kaboom! I dziś kupiłam sobie zapas (tzn. 2:ming:)cienkopisy,więc niedługo (jak mi się będzie chciało:ming:) to pojawią się arty z anime, czy coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Muszę przyznać, że świetnie rysujesz. Nie ma się do czego przyczepić IMO :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Świetnie, a możesz narysować Discoda? Albo Discoda w kucykowej wersji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 Księżniczka Celestia to metal. Szczerze mówiąc, to mój ulubiony rysunek z kucykowych prac. We will rock you! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Haha... Ciekawy pomysł . Tylko czy ten róg jest odrobinę nie za długi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Łał nie wieże, że to mówię, ale Celestia mi się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 Haha... Ciekawy pomysł . Tylko czy ten róg jest odrobinę nie za długi? Pomysł nie mój, muszę się przyznać. Wzorowałam się na jednym arcie ;3 Łał nie wieże' date=' że to mówię, ale Celestia mi się podoba[/quote'] Co nie?! W takiej wersji jak najbardziej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Ja pierdziele, jaka ładna Celestia! jej mina jest perfekcyjna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Kucyki piękne, martwa natura także, ale klasa niezbyt . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Byłam przy rysowaniu przez nią klasy, jest narysowana specjalnie w taki sposób, sposób ten idealnie pasuje do naszej powalonej klasy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 ta twoja Celly... hmmm... chyba widziałam ją w perełkach, ale mniejsza jest śliczna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Pięknie, serio mówiłem to już ale podobają mi się Twoje prace ^^. Celestia wyszła genialnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 Kaboooom! Powrót w pięknym stylu Księżniczki Obrazek zainspirowany wczorajszą wizytą u Lucy. (Moja Swizzle i Jellie-OC Lucy) Alois Trancy z anime Kuroshitsuji Swizzle na gali i jej zrąbana sukienka Swizzle i AJ No i Applejack Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Ostatnia Applejack wyszła ci genialnie. Podoba mi się też twoja OC razem z OC Lucy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 ten temat zdycha Akwarelowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Ładnie rysujesz . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się