Krulig Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 Rozdziej sobie jakoś czas... Medyk!Znów się dziwnie czuję...(nie chce mi się żyć...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 MEDYK Z POBLISKIEJ PRZYCHODNI RADZI: "Naćpaj się i będzie git!" Medyk!!! Jadę do szkoły :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 A ja nie muszę MEDYK! I think, I'm get jinxed! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 *pada na kolana* *q* Medyk!Moja pani od fizyki ma koszulkę "Liceum nr.69,najlepsza pozycja w mieście!" ;___; 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Zedrzyj jej tą koszulkę na oczach całej klasy. Medyk! Mam sadystyczne sny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Ja też MEDYK! Ktoś wreszcie chce ode mnie jakiś rysunek ;_; jestem w niebie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 a ja nie medyk NARESZCIE PIĄTEK ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 A nie czwartek? MEDYK! Myślę że potrzebuję wizyty prywatnej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Aha ha ha ha ha. Nie. Jak czegoś bardzo potrzebujesz, jest to uzależnienie. Medyk. Coś mówi mi, że Polska powinna nazywać się Rzejpybiełka Wenedy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Idź i powiedz to IM MEDYK! Moja nauczycielka przyrody mnie przeraża! (Nie rozumiem jak historyczka może ją lubić) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 to niech przestanie medyk nie potrzebuję medyka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 To po co mnie wołasz? MEDYK! Artblock! *Wali głową w kartkę papieru* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 (edytowany) CONSOLE: User "Lisica-Chrzan" has been banned! MEDYK! Kupiłem nowe słuchawki i nową kamerkę internetową i teraz wszystko jest 20% cooler! Edytowano Październik 17, 2013 przez Camed Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Fajnie, to teraz kup nowy kabel do słuchawek .-. MEDYK! Wszyscy ludzie w mojej jakże debilnej klasie mówią, że mleko w tubce to klej i mają mnie za "słodką idiotkę" jedzącą rzeczy, które są niejadalne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Powiedz, że szkoliłaś się u Beara Gryllsa MEDYK! Lista powszechnego spisu Bronies&Pegasis w mojej szkole została zamazana przez gimbusów i pisze tam - "MLP - Brazzorses", "Pedalskie gunwo", "Zwalcie se Jacka pedały ;D"... A było już wpisane 5 osób ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Zrób nową, niewidzialną dla nieogarniętych gimbów. MEDYK! Nie ogarniam, rzeczy, którymi fascynują się dziewczyny w mojej klasie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Za to one nie ogarniają MLP... MEDYK! Muszę napisać opowiadanie na jutro z Polaka ale mi się nie chce... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 (edytowany) *wystawia rękę* Daj w 5 minut dostaniesz ścianę tekstu MEDYK! Nikt mnie nie ogarnia oprócz takiej jednej inteligentnej wariatki z gimbazy! Edytowano Październik 17, 2013 przez Lisica-chan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Myślę że amputacja mózgu wszystko załatwi. MEDYK! Zaczynam wariować. (Albo zauważać to że jestem zwariowany) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Bidny, ale nic na to nie poradzę MEDYK! TO! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Ej,muszę z tego napisać kartkówkę z histy...tylko, że w podręczniku nie było nic o ufiakach ;_; Medyk!Mam fazę na Danię ;A; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 A ja na Ruska nie wiem co z tym zrobić ;-; MEDYK! Mam wiecznie odstające włosy i nie wiem co z tym zrobić! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 A ja sobie robię maniakalnie fryzurę na Dojcza,nie mogę się powstrzymać ;_; Medyk!Nigdzie nie mogę znaleźć fajnego avka z Danią ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 jak ładnie poprosisz to poszukam za Ciebie MEDYK! Praca domowa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Prace domowe są zue ;_; MEDYK! Znalazłem na strychu moją kanapkę z tamtego roku :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się