Po prostu Tomek Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 (Walka chyba na osobny wątek, da?) - A zatem koniec offtopu. I tak cię dopadnę... MEDYK! Offtop wyeliminowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Da, został wyeliminowany. MEDYK! Jutro szkoła! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Marzec 14, 2013 Autor Share Napisano Marzec 14, 2013 Jakoś to przeżyjesz. MEDYK! Śnieg, widzę śnieg! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Czekaj na odwilż. MEDYK! Pierwszy znaczek pocztowy pojawił się w 1840! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 To ty zrób drugi. Medyk! Patrzyłem na słońce całą noc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Star Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Teraz patrz na chmury! Medyk! Tir mnie potrącił! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Bo ja prowadziłem. Masz plaster i będzie okej. MEDYK! Złamanie otwarte ręki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Marzec 14, 2013 Autor Share Napisano Marzec 14, 2013 No to zabandażuj se Medyk! Nie mogę przestać grać w Minecrafta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 To go odinstaluj. MEDYK ! Mój brat ma trzy lata ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 No to trzeba się cieszyć. Medyk! Pies gryzie moją nogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 To go kopnij. MEDYK! Kończy mi się inwencja twórcza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 Kup sobie "Pomysł na..." powinien pomóc, a jak nie to Battlefield. Medyk! Za nie długo pojawią się komary! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Off. Medyk. Nie mam już siły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 Take a Tiger. Power should be back. Medyk! Nudzi mi się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Pójdź do Talibów trochę się rozerwać. Medyk. Nie mam ochoty już dziś się uczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ennus Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 To nie zdasz. xD Medyk! Uszy mi trzepocą! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 Nic na to nie poradzę. Medyk! Tramwaj mnie przejechał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Star Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Teraz ty go przejedź!!! Medyk! Jednorożec dźgnął mnie rogiem *.* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Zabij gnidę. Ja cię za ten czas odratuję. MEDYK! Niedosypiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 To nie pij tyle kawy. MEDYK! Goryl je mój komputer. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Star Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Walnij go klawiaturą! Medyk! Wypadłam z samolotu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Otwórz spadochron Medyk! Chce mi się pić! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Zjedz cynamonu, żeby zwiększyć pragnienie Medyk! Kisiel przeżera mi mózg! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Zalej galaretką, na pewno pomoże. Medyk! Kombajn wyrwał mi skrzydła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Kierowca, dodaj gazu! Medyk! Nie mogę znaleźć pirackiego utworu w HQ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się