Lisica Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Idźmy i im to powiedzmy! MEDYK! Mam zaledwie 15%, a ładowarki nie mogę podłączyć, bo prąd zacznie mi hałasować! *podpina ładowarkę* O, nie hałasuje! *prąd zaczyna hałasować* O [cenzura] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Jak się bije ładowarki to się tak ma Medyk!Na każdym zdjęciu szukam ukrytego murzyna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 sory nie mogę ci pomóc nie jestem medykiem MEDYK!!! nie jestem MEDYKIEM !!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Nic na to nie poradzę! MEDYK! Tylko 4%! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 2%! Medyk!Głodna jestem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Zjedz coś Medyk! Nie mam co robić, znowu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Rozbierz się i ubrania pilnuj! MEDYK! Moja ładowarka mnie polubiła! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Umrzyj Medyk!FOL górą! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Tak!!!! MEDYK! Lapek mnie nie lubi, mimo iż myję go 3 razy w tygodniu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 Myj go cztery razy w tygodniu. MEDYK! Ładowarka do telefonu ładuje mi do tyłu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 To powiedz jej do rozumu, ew.wymien (nie mam polskich liter, ale na pewno cos wykombinuje...) MEDYK!! Brak polskich liter! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Nie martw się!Masz cyrylice! Medyk!Chce żeby Teamin miał znowu blond włosy ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 To wylej na niego jogurt MEDYK!Mam kawałki szkła łokciu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Zdejmij je, duh. Medyk! Wołam medyka i nie wiem kim on jest! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Ze, ze... co? MEDYK! Graco mi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Rozbierz się,nikt nie patrzy może Medyk!Nie stać mnie na puszkę pepsi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 To kup cole (chyba droższa jest, nie wiem ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 (edytowany) Brak pytania wiec odpowiadam na wezwanie Octi: To masz juz kase *podaje dyche Octavii* i se kup MEDYK! Nudno! Edytowano Lipiec 20, 2013 przez Lisica-chan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 (edytowany) (Zapomniałem dopisać że przekazuję dalej ) Policz kurz w pokoju Medyk! Mam za dużo groszy (nie grochu)! Edytowano Lipiec 20, 2013 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Lisico-chan,ratujesz mnie od śmierci z powodu braku pepsi w moim organizmie~ ... DAJ,DAJ,DAJ,DAJ Medyk!Chce nowy telefon! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Nie dostaniesz! Z budki będziesz dzwonić! Medyk! Świat jest za mało analogowy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 W Rosji Radzieckiej analog jest za mało światowy! Medyk! Źle się czuję. Mam ból dupy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Może maść na ból dupy? Medyk!Mudżyn! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Polej go wybielaczem Medyk! Wyczówam shitstorm niczym (D)Yoda! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 A ja wyczuwam, że w niezwykły sposób zapisujesz słowa. Medyk. Zrób Mrs.Octavii trepanację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się